chęć oddania moczu podczas seksu - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-06, 22:13   #1
dwadziesciacztery
Raczkowanie

chęć oddania moczu podczas seksu

moje drogie mam taki, troche wstydliwy problem.
otóż kiedy kochamy sie z moim TŻ i zaczyna mi być w miare fajnie to odczuwam straszne parcie na mocz :/ im mi fajniej tym bardziej to czuje i przez to mam wrażenie że zaraz popuszcze. dzieje sie to przy okreslonych pozycjach (np na jeźdzca) ale tu dochodzi druga sprawa bo mam dosc nieprzyjemne doznania bólowe w trakcie i tylko niektore pozycje powodują że ten bol czuje w miare mniej. no ale wtedy pojawia sie problem z chęcią ucieczki do łazienki...

czy to wgl normalne że tak mi się robi?? czy odczuwanie przyjemności może miec jednoczesnie związek ze sprawami moczowymi??

chcialabym móc wreszcie w pełni cieszyć się seksem (jeszcze nigdy nie miałam orgazmu wynikającego ze stosunku , tylko inna stymulacja)....

dwadziesciacztery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-06, 23:27   #2
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: chęć oddania moczu podczas seksu

Po pierwsze - konieczna będzie wizyta u lekarza i sprawdzenie, czy nie występuje wada anatomiczna czy choć stan zapalny.

Po drugie - idź do toalety tuż przed stosunkiem.
Stary 2010-12-07, 06:25   #3
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwadziesciacztery Pokaż wiadomość
moje drogie mam taki, troche wstydliwy problem.
otóż kiedy kochamy sie z moim TŻ i zaczyna mi być w miare fajnie to odczuwam straszne parcie na mocz :/ im mi fajniej tym bardziej to czuje i przez to mam wrażenie że zaraz popuszcze. dzieje sie to przy okreslonych pozycjach (np na jeźdzca) ale tu dochodzi druga sprawa bo mam dosc nieprzyjemne doznania bólowe w trakcie i tylko niektore pozycje powodują że ten bol czuje w miare mniej. no ale wtedy pojawia sie problem z chęcią ucieczki do łazienki...

czy to wgl normalne że tak mi się robi?? czy odczuwanie przyjemności może miec jednoczesnie związek ze sprawami moczowymi??

chcialabym móc wreszcie w pełni cieszyć się seksem (jeszcze nigdy nie miałam orgazmu wynikającego ze stosunku , tylko inna stymulacja)....
A po trzecie użyj wyszukiwarki, bo taki temat był, i to nawet jakos niedawno....

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 12:00   #4
christina91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
A po trzecie użyj wyszukiwarki, bo taki temat był, i to nawet jakos niedawno....
Dziewczynie pewnie nie chciało się szukać podobnego tematu pośród tych wszystkich wątków, więc zadała pytanie. PO TO JEST TE FORUM, ŻEBY ZADAWAĆ PYTANIA I NA NIE ODPOWIADAĆ. Wiele osób w dalszym ciągu nie potrafi się z tym pogodzić, z tego co widzę.
christina91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 13:10   #5
sensiblee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
No to możesz być tak łaskawa i podać linka do tego wątku.Ja jakoś nie zauważyłam, żeby był taki temat niedawno

Edytowane przez sensiblee
Czas edycji: 2010-12-07 o 13:35
sensiblee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 13:26   #6
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez christina91 Pokaż wiadomość
Dziewczynie pewnie nie chciało się szukać podobnego tematu pośród tych wszystkich wątków, więc zadała pytanie. PO TO JEST TE FORUM, ŻEBY ZADAWAĆ PYTANIA I NA NIE ODPOWIADAĆ. Wiele osób w dalszym ciągu nie potrafi się z tym pogodzić, z tego co widzę.
Ale zasady sa po to, żeby ich przestrzegać. Żeby nie robił się bałagan.
Wiele osób w dalszym ciągu nie potrafi się z tym pogodzić z tego co widzę

Autorko- wybacz, nie mam w tym momencie czasu szukać. Ale był np. temat o squirtingu- myslę, ze mogłby Ci pomóc. Tak samo poszukaj na Ginekologii. Pozdrawiam.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 16:45   #7
dwadziesciacztery
Raczkowanie

squirting mi raczej nie pomoże bo z tego co wiem to jest to wytrysk a ja mówie o uczuciu ze strony układu moczowego. więc wybacz ale chyba jednak mój problem nie mieści się w ramach które Ty poradziłaś ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 18:26   #8
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
squirting mi raczej nie pomoże bo z tego co wiem to jest to wytrysk a ja mówie o uczuciu ze strony układu moczowego. więc wybacz ale chyba jednak mój problem nie mieści się w ramach które Ty poradziłaś ...
wiem o co chodzi ja tak w seksie nie mialam, ale podczas seksu oralnego, ktory nie sprawia mi przyjemnosci - pewnie tez po czesci i przez to.. Ty po prostu draznisz lechtaczke (stad wlasnie w pozycji na jezdzca jest ona chyba najbardziej drazniona ze wszystkich) i zamiast stymulowac ja na doznania, to stymulowana jest na sikanie.. ja pamietam jak raz sie wysikac nie moglam i palcem tam troszke podraznilam i pomoglo mi to nie wiem co dokladnie radzic. Moze zmiana pozycji? Moze w inny sposob sie 'ustaw' po prostu na nim.. albo delikatnie podnies do gory, zeby jakas inna jej czesc byla stymulowana - sprobuj!

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2010-12-07 o 18:27
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 18:47   #9
kotekblond
Raczkowanie

Wiesz czemu boli? Pęcherz jest dość nisko i gdy chce się siusiu to napiera na pochwę, która robi się ciaśniejsza. W takiej sytuacji polecam pozycję misjonarską. Gdy ciśnie pęcherz jest naprawdę przyjemnie
kotekblond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 19:12   #10
dwadziesciacztery
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotekblond Pokaż wiadomość
Wiesz czemu boli? Pęcherz jest dość nisko i gdy chce się siusiu to napiera na pochwę, która robi się ciaśniejsza. W takiej sytuacji polecam pozycję misjonarską. Gdy ciśnie pęcherz jest naprawdę przyjemnie
owszem, jest wówczas miło nie powiem tylko właśnie jednoczesne uczucie że zaraz moge cos popuscic psuje mi wene :/ momentami to juz mam wrazenie że cos mi leci

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;23625364]wiem o co chodzi ja tak w seksie nie mialam, ale podczas seksu oralnego, ktory nie sprawia mi przyjemnosci - pewnie tez po czesci i przez to.. Ty po prostu draznisz lechtaczke (stad wlasnie w pozycji na jezdzca jest ona chyba najbardziej drazniona ze wszystkich) i zamiast stymulowac ja na doznania, to stymulowana jest na sikanie.. ja pamietam jak raz sie wysikac nie moglam i palcem tam troszke podraznilam i pomoglo mi to nie wiem co dokladnie radzic. Moze zmiana pozycji? Moze w inny sposob sie 'ustaw' po prostu na nim.. albo delikatnie podnies do gory, zeby jakas inna jej czesc byla stymulowana - sprobuj! [/QUOTE]

może obie macie troche racji z tą zmianą pozycji. tylko że tu rodzi sie kolejny problem bo mam wrazliwe wejscie do pochwy,potwierdzone to u lekarza i niestety nie ma na to innego sposobu jak "rozćwiczenie", a że niektóre pozycje podrażniają mi je bardziej wiec mam ograniczony wybór. ale popróbuję. dziękuję za zrozumienie
aha. jak myslicie, czy tego typu rzeczy są przejsciowe czy zawsze tak ma byc że bedzie mi sie chcialo siku przy takiej sytuacji?

Stary 2010-12-07, 19:45   #11
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Cytat:
aha. jak myslicie, czy tego typu rzeczy są przejsciowe czy zawsze tak ma byc że bedzie mi sie chcialo siku przy takiej sytuacji?
trudno powiedziec. bo mi np. przy seksie oralnym zawsze sikac chce wiec z niej rezygnuje, bo po prostu nie lubie tego uczucia kiedy chce mi sie sikac, a poza tym spada mi wtedy podniecenie szybko przez to! Tobie nie? poprobuj sie na partnerze lepiej 'usadowic' - na rozne sposoby.. mysle, ze to kwestia draznienia nieodpowiedniej czesci.

poczytalam teraz na angielskich stronkach i tak:

1) sporobuj nalozyc lubrykant na nia, bo moze sie okazac, ze jest sucha i ocieranie o nia wtedy moze powodowac, ze chce Ci sie sikac. Gdy jest 'nawilzona' i sliska wtedy latwiej o ta stymulacje, ktora moze podniecac.

2) mozliwe, ze podczas seksu/palcowki jest drazniony Twoj punkt G i zblizasz sie do orgazmu za ktory odpowiedzialny jest wlasnie ten punkt G - jednym z jego objawow jest wlasnie uczucie, ze.. chce sie sikac nie przerywaj tego, poniewaz mozliwe, ze zblizasz sie do bardzo silnego orgazmu.. i faktycznie poleci wtedy plyn, ale to nie bedzie mocz.

3) sprobuj pozycji w ktorych nie ma nacisku na pecherz moczowy.

4) to moze byc problem z szyjka pecherza, wiec nie zaskodzi o to spytac lekarza.

pomoglam jak moglam
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 21:34   #12
dwadziesciacztery
Raczkowanie

@Cinderella Girl dziękuję Ci bardzo opisanie tematu w ten sposób sporo mi wyjaśnia, może właśnie gdzieś w tym tkwi mój problem , bede mogła inaczej na to spojrzec i sie może wyjasni
choć powiem Ci że np jak stymulujemy sie bez seksu, np wlasnie przez ocieranie łechtaczki to nie mam takiego odczucia tylko jak sie kocham. ech dziwne to.
ale i tak dziękuję za podpowiedź.

Edytowane przez dwadziesciacztery
Czas edycji: 2010-12-07 o 21:40
Stary 2010-12-08, 00:31   #13
karolcze
Raczkowanie

dwadziesciacztery dobrze ze założyłaś ten wątek , bo mam bardzo podobny problem do twojego -.-
mogłam sobie poczytac odpowidzi dziewczyn i jakos zrozumiec ten moj ,,problem,, ..

pozdrawiam ;*
Stary 2010-12-09, 15:51   #14
karola_20
Raczkowanie

GG do karola_20

Czytałam kiedyś że takie uczucie "parcia na mocz" pojawia się gdy stymulowany jest punkt G. Więc wydaje mi się że to jak najbardziej prawidłowy objaw
karola_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-10, 16:53   #15
Memie
Raczkowanie

Jesli chodzo o bol:
To nie jest normalne i jaknajszybciej powinnas sie zglosic do lekarza. Moze to byc spowodowane roznego rodzaju stanami zapalnymi/bakteryjnymi/grzybiczymi, powinnas powiedziec o tym lekarzowi jaknajszybciej. Nie zapomnij mu powiedziec o uczuciu oddawania moczu, te dwie rzeczy moga byc ze soba powiazane.

Jesli chodzi o to co tu wyzej dziewczyny pisaly:
To prawda, ze przy pieszczotach punktu G jest taka jakby potrzeba na siku.
Powinnas wiedziec, ze kobiety tak samo jak mezczyzni, musza 'przestawic sie inny bieg' zeby sie wysikac.
Jesli bylas w toalecie przed stosunkiem to nie powinna ci sie przytrafic zadna'wpadka' w lozku. Na pewno zauwazylas ze po stosunku, chce ci sie siku, idziesz do lazienki, siedzisz z odkrecona woda, meczysz sie, przesz na pecherz i ledwie kilka kropel poleci. Poczekasz 10 min i bedzie wodospad. :P
Jesli jednak faktycznie masz problem z utrzymaniem moczu podczas stosunku i lekarz wykluczyl wszelkie anormalnosci pomoga ci cwiczenia miesni kegla. Przy okazji sprawia ze bedziesz mogla miec orgazm bez dodatkowej stymulacji.

Klempaa:
squirting a bol wczasie stosunku polaczony lub naprzemienny z potrzeba oddania moczu to zupelnie inne rzeczy. Gdybym ja miala ten sam problem co autorka to pomocy bym nie szukala w poscie dotyczacym wytrysku u kobiety, bo tym jest wlasnie squirting.
Gdyby autorka napisala w tamtym poscie: pomocy, boli mnie albo mi sie chce siusiu to by jej napisano ze post nie na temat i tyle.

Edytowane przez Memie
Czas edycji: 2010-12-10 o 17:16
Memie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 14:32   #16
dwadziesciacztery
Raczkowanie

tzn jesli chodzi o odczucia bólowe to byłam już z tym u lekarza, jest to wynikiem napiecia miesni u wejscia. lekarstwem na to ma byc więcej seksu tak powiedziala mi lekarka, bo poprostu chodzi o "rozmasowanie" jakby tego miejsca. wydaje mi sie że robie postepy

a wgl to dziękuję Wam moje drogie za poparcie. cieszę się że mój post spotkał się ze zrozumieniem "większości" ( ) z Was. może wspólnymi siłami dojdziemy do pocieszających wniosków a może nawet te problemy znikną po wzajmenych poradach.
w sumie jeśli to by miało być wynikiem pobudzania punktu G to powinnam się cieszyc i mój TŻ pewnie też by sie ucieszył że go znalazł

Stary 2011-01-24, 21:01   #17
dwadziesciacztery
Raczkowanie

dowiedziałam się byłam u lekarza po tabletki i przy okazji zapytałam o ten problem, pani doktor mówi że jeśli przed stosunkiem skocze do łazienki to potem nie powinno mi już nic polecieć więc nie muszę się bać, a poza tym takie odczucie może być też wynikiem podniecenia i dlatego mogę odczuwać takie rzeczy. ale jesli przed skocze na siusiu to potem powinno być już ok i tego mam zamiar się trzymać!!

Stary 2011-01-27, 19:45   #18
ktoskogonieznasz
Raczkowanie

Ja nawet jak przed stosunkiem pójdę to wc to w trakcie dalej mi się chcę. To jest okropne bo wtedy wszystkiego mi się odechciewa, podniecenie znika i myślę tylko o kolejnej wizycie w toalecie -.- Najgorsze w tym wszystkim że odczuwam też ból i nie mogę "ćwiczyć" często z moim facetem bo widujemy się tylko na weekendach a nie na każdym to robimy;/ czasami jest ostęp 2 a nawet 4 tygodni i mam wrażenie że wszystko "tam" się odzwyczaja (nie wiem jak to nazwać ) i kiedy po tak długim czasie próbujemy się kochać problem powraca i tak w kółko;/ ehhh ;/
ktoskogonieznasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości