|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Co się stało?
Dziewczyny wiem, że trudno jest udzielić odpowiedzi na moje pytanie przez internet, ale może też miałyście taki problem. Byłam u dermatologa.
Otóż od kwietnia czy maja na jednym policzku w środkowej części zaczęły mi się pojawiać krosty i takie czerwone blizenki. Do dzisiaj to jest, w miejscach w których były krosty zostały czerwone plamy, ale nawet tam gdzie krost nie było są czerwone plamki. Co się stało, na policzkach nigdy nie miałam krostek, baaardzo bardzo sporadycznie coś się pojawiało może raz na pare miesięcy, a teraz to jakiś atak na środek policzka. Zauważyłam też, że pod tymi czerwonymi blizenkami robią mi się takie delikatne wgłębienia. ![]() Dodam, że mam 21 lat. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co się stało?
istnieje ktoś taki jak dermatolog.
zapewniam Cię że udzieli Ci wskazówki na niemalże każdy temat dot. skóry, co więcej - ZOBACZY TWOJE ZMIANY SKÓRNE.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się stało?
ja polecam kosmetyczke ze stażem,mi np dermatolodzy nie pomogli,dziurki Ci sie potrądzikowe robią lepiej coś z tym zrób
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

masz prawo wiedzieć co jesz.