| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-05-22, 20:49 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2002-10 Lokalizacja: DE 
				 |   Brilliant Brunette

Czy ktoras z Was uzywala juz tej nowej serii John Frieda  "Brilliant Brunette"? Nie widze ocen w KWC, wiec nie wiem, czy jest juz dostepny w Polsce. Ale moze ktos wyprobowal? Wlasnie kupilam finishing creme, czy jakos tak, tak troche z rozpedu,  i wlasciwie nie wiem, jak to uzywac, hehe. To chyba cos jak zel? pianka? Czy moze jestem w mylnym bledzie?   | 
|     |   | 
|  2005-05-22, 22:17 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Dot.: Brilliant Brunette

Ja uzywam obecnie Johna Freida tylko ze do wlosow blond. Moja kolezanka natomiast uzywa  serii "Brilliant Brunette" i bardzo sobie chwali. A finishing creme to na samo wykonczenie fryzury w zaleznosci efekt chcesz uzyskac <rozprowadzasz na dloniach i "wcierasz" we wlosy>

| 
|     |   | 
|  2005-10-14, 13:43 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: z domku:) 
				 | 

Dziewczyny czy można dostać ten kosmetyk w Polsce????

| 
|     |   | 
|  2005-10-15, 09:59 | #4 | 
| Rozeznanie | 

ja tez jestem zainteresowana,gdzie mozna dostac produkty JF w Polsce, a w szczegolnosci nowa serie Brilliant Brunette? czytalam gdzies,ze chyba u nas jeszcze nie sa dostepne.widzialam reklame tej nowej serii w brytyjskim Glamour chyba w czerwcu...u nas pewnie tylko na allegro...a ja (wstyd sie przyznac) jeszcze nie robilam tam zakupow...

__________________ | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 13:14 | #5 | 
| Rozeznanie | 

dostac nie mozna :/ bo ja juz od roku za nia chodze, zameczam ludzi z allegro, fryzjerow, o sklepach to nawet nie wspominam i nikt o tym nie slyszal teraz poprostu prosze znajomych o przywiezienie z niemiec badz z uk.. ale to meczace dosyc choc w niektorych recenzjach pojawia sie ze sa te kosmetyki w polsce - ale mi to na pomylke wyglada - no chyba ze o allegro chodzi , pojawiaja sie tam sporadycznie produkty ale ceny sa b. zawyzone eeevaa ten finishin cream mam gdzies w domu - do kreconych niezbyt mi odpowiadal, moge sie wymienic   | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 16:42 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: Łódź/Gdańsk 
				 | 

Ja uzywam juz od dawna---balsamu prostującego Briliant Brunette i Nabłyszczcza w zelu.Bardzo fajne preparaty,ale mi juz się znudziły ..lubię co chwila coś zmieniac...i chyba wylądują w koszu, bo ostatnio uwielbiam Matrix. ps.Mogę je wymienic na Matrixa. | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 16:48 | #7 | 
| Rozeznanie | 

hej Angi,  a gdzie je kupilas?    | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 16:49 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: Łódź/Gdańsk 
				 | 

Kupiłam W USA.

| 
|     |   | 
|  2005-10-16, 17:17 | #9 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: z domku:) 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2005-10-16, 17:56 | #10 | 
| Rozeznanie | 

hmmm.. chyba sie pospieszylam, mailam gdzies w domu z  serii BB nablyszczacz : http://www.johnfrieda.com/products/p...nette&LineID=2 to nie jest finish cream, aczkolwiek podbny, rowniez dziala na rozdw. koncowki tylko musze poszukac bo mi sie zapodzial  jako ze nie uzywam - na kreconych wlosach nie potrzebuje nablyszczaczy.. jesli znajde i jestes zaintersowana a na wymiane szukam kosmetykow do wlosow, zajrzyj do mojego watku na targowisku   
				__________________ Urtica dioica   | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 18:37 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: USA 
				 | 

Mam ten finishing creme-zadna rewelacja a perfumowany strasznie ze glowa mnie od niego boli-nie moge  go uzywac.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.