|  2011-05-15, 15:37 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Centrum Polski 
				 | Ploteczki - pogaduchy o wszystkim i o niczym

Witam wszystkie drogie Wizażanki   Zapraszam do mojego nowego wątku pt. ''Ploteczki - pogaduchy o wszystkim i o niczym'' W tym wątku można dyskutować na każdy temat, pytać o jakieś nowinki ze świata mody, zadawać pytania dotyczące jakichkolwiek problemów itp. Liczę na udzielające się Wizażanki i rozrastający się wątek.Więc zapraszam wszystkie panie, lecz może na początek się poznajmy (jak widac jestem tu nowa)  Najbardziej udzielające się Wizażanki będą zapisane w poście głównym. Mam nadzieję że mój wątek się wam spodoba i że ''wypali'' Pozdrawiam elle elle Oto pytania : -imię -szkola/uczelnia/kierunek/praca/zawód -twój ulubiony kosmetyk/ciuch -dowolna odpowiedz (cos od siebie) -czy masz TŻ ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Więc na początek przedstawie się ja  -Monika -uczelnia/grafik komputerowy -nie wiem  -mam  i chciałabym się zapytac co sądzicie o pękających lakierach, w jakiej są one cenie i czy to prawda ze są takie ''wspaniałe'' ?   
				__________________ Edytowane przez elle elle Czas edycji: 2011-05-15 o 15:40 | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 15:41 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: (Ísland) 
				 | 

Dot.: Ploteczki - pogaduchy o wszystkim i o niczym

można?   siedzę nad notatkami i ... tak jak widać, robię wszystko, żeby się nie uczyć.  - A.  - uczelnia, administracja.  - kosmetyk? ostatnimi czasy mgiełki z Avonu  - mam. pękających lakierów nie próbowałam, ale chętnie poczytać opinie użytkowniczek.   | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 15:57 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

hej  to ja też się przyłącze  Ania  uczelnia, IIIrok Polityka Społeczna  nie wiem, dużo ich  brzydka dziś pogoda  mam  | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 15:59 | #4 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:01 | #5 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:04 | #6 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:05 | #7 | 
				 | 

ja miałam jechać do TŻta, ale ze względu na pogodę powiedziałam mu,żeby przyjechał do mnie  i zaraz będzie, więc spadam  wpadnę później   | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:06 | #8 | 
				 | 

u mnie też brzydka pogoda, szaro i deszcz pada   u mnie TŻ juz był, też mi się do niego jechać nie chciało ;p 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:09 | #9 | 
				 | 

u mnie też już był TŻ na chwilę po kilka rzeczy, ale właściwie zawsze spotykamy się u niego, dlatego ja idę do niego, albo on przychodzi po mnie i idziemy razem. [całe 5 min  ]   | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:13 | #10 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:17 | #11 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:25 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Cześć, cześć. Przyłączę się i ja.   -Marzena -Uniwerystet Medyczny- Farmacja, II rok -Duuużo tego mam.  -A u mnie pogoda jest duper, tylko uczyć sie muszę.  -nie.  Co do pękających lakierów, to mam wielką chrapkę na nie. Chciałam kupić ten z Essence, ale w mojej Naturze był już tylko biały, a wolałabym czarny. Musze poszukac.   
				__________________ expecto patronum The Hidden Wiki Feather: A Free Monero Desktop Wallet Ahmia â wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Free mail Baza adresów onion | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:29 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cześć   Można? Chętnie porozmawiam o wszystkim o o niczym  -Sandra -praca biurowo-administracyjno-magazynowa -perfumy Kylie Minogue. -chora jestem, pogoda mnie dołuje. -Mam Tż. Choć to też nie takie proste  pękające lakiery, ciekawa sprawa. Chętnie bym wypróbowała. 
				__________________ Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:31 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

Widziałam jeszcze takie lakiery z Revlonu, ale ok. 30 zeta. Nie wiem, czy efekt mi się spodoba, a poza tym nigdy bym nie wydala tyle na lakier do paznokci.    
				__________________ expecto patronum The Hidden Wiki Feather: A Free Monero Desktop Wallet Ahmia â wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Free mail Baza adresów onion | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:33 | #15 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:36 | #16 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  - Ewa - niedawno skończyłam studia - filologia polska, specjalizacja - nauczycielstwo. Niestety na razie zasilam liczne grono ludzi bezrobotnych  -nie mam ulubionego kosmetyku - mam tz i nawet od 9 miesięcy jest moim mężem  - jestem totalną torebkomaniaczką. Mam prawie całą szafę torebek, ale i tak uważam, że to za mało - lubię robić różne dekoracje do domu, np. kwiatki z bibuły itd. Co do pękających lakierów - czytałam o nich i podoba mi się efekt, ale są chyba dość drogie, jak na moją kieszeń   | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:40 | #17 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ expecto patronum The Hidden Wiki Feather: A Free Monero Desktop Wallet Ahmia â wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Free mail Baza adresów onion | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:41 | #18 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

hej! jestem nowa więc i tak trzeba się przedstawić   -Beata - uczelnia, historia spec. archiwistyka - mam tż pogoda nie służy odpoczynkowi ani nauce  więc szperałam tu i tam i znalazłam śliczna sukienkę i chciałam zapytać czy nie wiecie gdzie mogę dostać taką sukienke jak miała trinny na pokazie w poznaniu bo bardzo mi się podoba!!!  proszę o pomoc tu link: http://poznan.naszemiasto.pl/artykul...d.html#galeria | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:43 | #19 | |
				 | 

Cytat: 
  Beja- niestety nie widzialam nigdzie sukienki. 
				__________________ Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-05-15, 16:46 | #20 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale nie wiem, gdzie można taką dostać.  Cytat: 
  A miałam już nie kupować lakierów.   
				__________________ expecto patronum The Hidden Wiki Feather: A Free Monero Desktop Wallet Ahmia â wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Free mail Baza adresów onion | ||
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:49 | #21 | 
				 | 

no właśnie i ja też nie wiem... eh z tymi ciuchami   | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:51 | #22 | 
				 | 

30zł za lakier? jak dla mnie to też sporo, tym bardziej nie wiem jak ten pękający wyglądałby na moich paznokciach etc.   | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 16:54 | #23 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Na początku zobaczę ten tańszy.   
				__________________ expecto patronum The Hidden Wiki Feather: A Free Monero Desktop Wallet Ahmia â wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Free mail Baza adresów onion | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 17:10 | #24 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Można dołączyć?   - imię: Katarzyna (swoją drogą kretyńskie  ) - kierunek studiów: psychologia - ulubiony kosmetyk: gąbka syrena ciuch: puchaty szlafrok  - posiadane zwierzaki: pies, rybka, świnka morska - mam TŻ  Co do lakierów to ostatnio czaję się na Colour Alike, mam już wypatrzone kilka kolorów   
				__________________ Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 17:52 | #25 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-05 
				 | 

Puk puk! Można?   -Aneta -uczelnia (kosmetologia)/praca (chwilowo poszukuję  )/ zawód kosmetyczka  -kosmetyk: płyn do kąpieli Bielenda "powitanie z Afryką"  Peeling cukrowy do ciała Perfecta spa czekoladowo- kokosowy  , perfum Lancome Hypnose  cienie z Inglota... yyy... chyba miał być jeden kosmetyk, ale nie mogłam się zdecydować  -ciuch: ostatnio leginsy w połączeniu z tuniką  -Mam Tż  U mnie też leje cały dzień  Pogoda w sam raz na kaca, którego mam po wczorajszej imprezie  Co do lakierów, to nie próbowałam, ale jak gdzieś dorwę, to chętnie zakupię i pochwalę się efektami   | 
|     |   | 
|  2011-05-15, 17:56 | #26 | ||||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  oj to gratuluję  Cytat: 
  oj życzę szybkiego powrotu do zdrowia  Cytat: 
  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat: 
  ach ja bym sobie tak na imprezke poszła, ale bez kaca  tylko że mój TŻ nie lubi żadnych imprez   
				__________________ Edytowane przez elle elle Czas edycji: 2011-05-15 o 17:59 | ||||||
|     |   | 
|  2011-05-15, 18:00 | #27 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2011-05-15, 18:01 | #28 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
  bo twierdzi, że nie polubiłabym ludzi od niego z roku  i że te imprezy to tylko chlanie więc nie dla mnie  A ja jak idę do swoich znajomych to zazwyczaj z nim, bo po prostu lepiej się bawię, ale chyba też zacznę go olewać   
				__________________ Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 18:02 | #29 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2011-05-15, 18:03 | #30 | 
				 | 

podobną również   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.