Fryzura i makijaż - okolice Mszany Dolnej, Limanowej - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 10:42   #1
ivka_
Przyczajenie

Fryzura i makijaż - okolice Mszany Dolnej, Limanowej

Poszukuję dobrego i sprawdzonego fryzjera i makijażystkę z Mszany Dolnej, Limanowej lub okolic na swój ślub (2012 r.) Może to być salon lub usługi wykonywane w domu. Nie mieszkam w tych okolicach więc trudno jest mi znaleźć kogoś dobrego, a jak wiadomo każda PM chciałaby wyglądać w tym dniu wyjątkowo Będę wdzięczna za wszelkie namiary, nr tel., linki, wklejone zdjęcia fryzur i makijażu, itp. Pozdrawiam wszystkich!
ivka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 07:18   #2
midusia86
Zakorzenienie

Dot.: Fryzura i makijaż - okolice Mszany Dolnej, Limanowej

Chociaż pochodzę z tamtych okolic, to z pewność nikogo nie odważę Ci się polecić. Ja na swój ślub (już niecały miesiąc ) przywożę ze sobą sprawdzoną fryzjerkę z Krakowa (znajoma teściowej, więc nie było problemu )
Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby się przejść do paru fryzjerek, sprawdzić na sobie, albo podejść w sobotę do salonu, podglądnąć Jeżeli nie Ty, to może ktoś z najbliższych będzie mógł "potestować" fryzjerów na sobie.
Stary 2011-08-24, 12:52   #3
morena89
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzura i makijaż - okolice Mszany Dolnej, Limanowej

HEY, pochodzę z tamtych stron, i jeżeli o fryzjera chodzi to nie mam żadnego namiaru na konkretnego- to zalezy kto co lubi, natomiast jeżeli chodzi o makijażystkę to mogę Ci polecić P. Gosię. Młoda dziewczyna ale konkretna. Podam Ci jej maila: makijazystka1@wp.pl naprawde konkretna kobitka i makijaz wiem że dobry bo sama mnie malowała. Cenowo nie tak tragicznie bodajze za ślubny od70-100zł no ale wiadomo ślubny wszędzie drogi a wieczorowy jakieś 50zł. Wykonuje również henny , regulacje....naprawde polecam polecam...no i do tego przyjeżdża do domu albo do niej można podjechać . Numeru tel ni epodaje no bo nie wiadomo czy życzyłaby sobie włąsnie takiej reklamy. Napisz do mnie na priva to Ci ewentualnie podam oki... Pozdr

znalazłam strone tej Pani.: www.swiatmakijazu.bnx.pl

Edytowane przez morena89
Czas edycji: 2011-09-04 o 22:28
morena89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 18:23   #4
ivka_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez midusia86 Pokaż wiadomość
Chociaż pochodzę z tamtych okolic, to z pewność nikogo nie odważę Ci się polecić.
to pierwsze zdanie już mnie przeraziło ale cóż mam nadzieję, że uda mi się znaleźć kogoś odpowiedniego.

Cytat:
Napisane przez morena89 Pokaż wiadomość
Napisz do mnie na priva to Ci ewentualnie podam
Napisałam
Stary 2011-10-12, 17:11   #5
xxxgosia19
Przyczajenie

Dziekuje bardzo za tak miłe słowa- jezeli któraś z Was ma ochote umówic się do mnei na makijaż to zapraszam. preferuje kontakt telefoniczny bądź mailowy
tel: 696 579 376
mail: makijazystka1@wp.pl

i zapraszam na wspomniana juz moja strone;
www.swiatmakijazu.bnx.pl

Edytowane przez xxxgosia19
Czas edycji: 2012-01-20 o 13:42 Powód: zły wpis
xxxgosia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-29, 06:03   #6
Iwona5980
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ivka_ Pokaż wiadomość
Poszukuję dobrego i sprawdzonego fryzjera i makijażystkę z Mszany Dolnej, Limanowej lub okolic na swój ślub (2012 r.) Może to być salon lub usługi wykonywane w domu. Nie mieszkam w tych okolicach więc trudno jest mi znaleźć kogoś dobrego, a jak wiadomo każda PM chciałaby wyglądać w tym dniu wyjątkowo Będę wdzięczna za wszelkie namiary, nr tel., linki, wklejone zdjęcia fryzur i makijażu, itp. Pozdrawiam wszystkich!
Czesc!

Czy udalo Ci sie znalezc dobrego fryzjera? Mam podobny problem Biore slub w Mszanie Dolnej w styczniu 2014 i szukam dobrego fryzjera. Czy mozesz mi kogos polecic?
Z gory dziekuje!
Iwona5980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-07, 07:22   #7
ivka_
Przyczajenie

Fryzjerka, która mnie czesała na ślub niestety już nie pracuje, natomiast jeżeli chodzi o makijaż to szczerze polecam Gosię. Makijaż trzymał się do samego rana, wykonany został perfekcyjnie, na dodatek Gosia to bardzo miła osoba Można się do niej umówić na makijaż próbny. Z tego co wiem, wykonuje ona również fryzury, można sobie obejrzeć galerię na stronie: www.swiatmakijazu.bnx.pl
Stary 2013-05-07, 09:16   #8
kreoolka
Rozeznanie

Ja poleciłabym ci Panią Elę wizażystkę z Krakowa. Świetnie maluję , na pewno byłabyś zadowolona! Z tego co wiem bez problemu dojeżdża.
kreoolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-08, 03:10   #9
Iwona5980
Przyczajenie

Super! Dziekuje. Skontaktowalam sie z Pania Gosia. Termin juz zamowiony
Iwona5980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-19, 16:23   #10
jolla103
Przyczajenie

Ja bym poleciła salon TOP HAIR. Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa.
jolla103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 17:30   #11
hankagoralka79
Przyczajenie

Ja poszukuje dobrego fryzjera na ścięcie włosów właśnie z okolic mszany
hankagoralka79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości