|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Cholerna tęsknota za NIM :((((
Potrzeuję Waszego wsparcia.. Otoz mam chłopaka ale rzadko sie z nim spotykam - 1 raz w tyg, bo wiecie szkola, on ma lekcje gitary.. chodzimy do innych szkół ale w tym samym miescie. No i ostatnio widzialam sie z nim wczoraj zaledwie na 4 godz. Mielismy sie spotkac takze dzisiaj ale... cos mu wypadlo i sie nie spotkalismy. Rzadko piszemy ze sobą smsy.. ale jak juz On do mnie napisze do jestem ogromnie szczesliwa. Moj problem polega na tym, ze strasznie za nim tęsknie i nawet jak teraz pisze to mam łzy w oczach.. po prostu jest mi smutno ze bd sie widziec dopiero za tydzien, ale ja tak nie dam rady wytrzymac. Caly czas o nim mysle... i w ogole plakac mi sie chce. Slucham muzyki ale ciagle mam Go w myslach. Chce sie czyms zajac.. ale nie potrafie... i Smutno mi.. tak dziwnie. Musialam sie tu wyzalic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: Cholerna tęsknota za NIM :((((
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Szangal1206 Czas edycji: 2014-07-15 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jesteś pewna że masz chłopaka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1 w tygodniu? To jest spotykanie się a nie bycie w związku.
jesteście z 1 miasta i on nie ma czasu do Ciebie przyjechać??? helloł? Nawet na godzinke dziennie? Dla chcącego nic trudnego!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie, na taką prawdziwą (czyli z reguł dłuższą niż jednodniowa) tęsknotę nic nie poradzisz. Ani zajęcie, ani hobby , ani znajomi, u mnie osobiście nic nie działa. Tylko, że ja nie rozumiem w czym problem, mieszkacie w jednym mieście, to czemu nie możecie się widywać częściej niż raz w tygodniu? A tak w ogóle, czy to jest wątek na "Seks" ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Gdyby chciał to spotykalibyście się częściej. Dlatego myślę,że tęsknota w Waszym "związku" jest jednostronna,czyli tylko Ty tęsknisz,a on od biedy spotyka się z Tobą jak akurat trafi się dzień,że nie ma co robić i chce zabić czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
raz w tygodniu i to jest tragedia?! to poczytaj o innych przypadkach na wizażu, kiedy to partnerzy spotykają się jeszcze rzadziej.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Najlepiej pociesza cudze nieszczęście, więc: mój facet wczoraj wyjechał ponad 500 km ode mnie, zobaczę się z nim może 8 października albo i później bo zawsze coś może się zmienić. Nie będę przecież miesiąc płakać w poduszkę bo się odwodnię, więc i ty się nie dołuj.
A co to w ogóle za gadanie że chłopak autorkę ma całkowicie w poważaniu? Różnie bywa więc może on naprawdę nie ma czasu, ale fakt porozmawiaj z nim o tym że czujesz się źle gdy on milczy, boże ja bym padła gdyby nie wideo-rozmowy wieczorami.
![]() |
![]() |
#12 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
przeczytałam...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdz sobie jakies hobby.Wiem cozczujesz,co tez sie przywiazuje do ludzi,chcialabym zeby godzina trwala miesiace.. niestety :/ dlatego mam co i tak w roku do zrobienia,skupiam sie tez na tym,gorzej w wakacje,jak on jest zajety ,ja troche mniej i mam czas na mysli.. No coz :/
W kazdym razie skup sie na sobie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz inne wyjście? Chyba nie. Wnioskuję, że się jeszcze edukujesz, to może zajmij się też nauką? Mi na tęsknotę najbardziej pomaga spotykanie się ze znajomymi, gdy mam zajęcie, to aż tyle nie myślę o facecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Mów mi Rosia :)
|
przeczytałam twój inny wątek, autorko i mam dwa spostrzeżenia:
1. Jeśli to ten sam, co namawiał cię na seks właściwie od początku znajomości - rzucaj palanta. Czasem najpiękniejsze słówka, najprzystojniejszy, najsłodszy facet, okazuje się świnią, więc nie trać życia na niego. 2. Tęsknisz, bo jesteś zakochana. Całkiem normalne i z mojego doświadczenia - nic ci nie da "zajęcie się czymś". Przynajmniej na mnie to nie działało. Zamiast płakać z tęsknoty, ciesz się, że masz kogoś, kogo zobaczysz za parę dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ok. a tak serio, to się podpisuję. Mam inną definicję tragedii. ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam pozostałe wątki autorki.... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Tak jestem z tym co mnie namawial do seksu ale jak mu powiedzialam ze widze ze mu tylko o to chodzi i ze mu nie zalezy na mnie to... nie spodziewalam sie takiej reakcji... Mial swieczki w oczach w ogole smutny sie zroibil i sie obrazil, ze tak o nim mysle, stwierdzil tez ze mu nie ufam i on nie wie jak ma to zmienic itp. Juz tak bardzo za nim nie tesknie jak np. wczoraj. Bylam na zawodach lekkoatletycznych wiec skupialam sie na danej konkurencji. Ajc teraz mam zakwasy ale 1 msc wywalczylam a potem prawie zemdlalam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
i Ty to nazywasz związkiem? widzenie raz w tygodniu plus ewentualnie sms czyli prawie zero kontaktu
![]() mhm mój facet studiuje 86km ode mnie i widzimy się pt-ndz a i często wpada w środy jeśli oboje mamy wolne. nie wyobrażam sobie inaczej ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Na budowanie związku trzeba mieć czas, a żeby go mieć, trzeba go razem spędzać
![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() Jestem z okolic Lublina, ale dla chłopaka zaczęłam szkołe policealną w Katowicach (studium kosmetyczne)- 300 km od domu ! Kamil-mój chłopak mieszka niedaleko Tychów. Razem jakies 30 km ode mnie. na tygodniu oboje mamy szkoły, on nie ma wolnego auta, bo oboje rodziców jedżą do pracy, więc widzimy się zawsze pt-niedziela, i czasem na tygodniu, jesli akurat ma auto ![]() ![]() Staram sie jakos zapełnić wolny czas, ale i tak moje mysli krążą wokół Nieego-bo świata poza Nim nie widze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZAWSZE możesz: 1. Przeprowadzić się do chłopaka. 2. Chłopak przeprowadzi się do ciebie. 3. Twój chłopak kupi swoje własne auto. 4. Ty zdasz prawko (o ile go nie masz) i też zainwestujesz w auto. Nic innego poradzić ci nie mogę. Aha, chyba tylko wyluzować, albo patrz wyżej. PS. To twój chłopak nie pisze ci że tęskni??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() się da jak się chce. ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2011-09-15 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dobrze rozumiem? Codziennie przemierzacie 300 km (x2), by się spotkać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-09-18 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sorry za głupi żart. Tak na serio faceci też potrafią być komediantami ![]() Gratuluję zajęcia 1wszego miejsca pewnie nie było łatwo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.