|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Procedura przeniesienia się do innej szkoły
Jak wygląda procedura przeniesienia się ze szkoły średniej dziennej do liceum ogólnokształcącego zaocznego?
Dyrektorka w mojej szkolne mnie poinformowała, że nie mogę dostać żadnego zaświadczenia, ze ukończyłam tam 1 semestr, ponieważ arkusz ocen przesyłają go do szkoły do której się przenosze po wcześniejszym kontakcie z tej szkoły. Proszę powiedzcie mi, może same się przenosiłyście ze szkoły dziennej do zaocznej czy nie będą mi robić problemów gdy powiem, żeby po zaświadczenie ze ukończyłam pierwszy semestr kontaktowali się z moją byłą szkołą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Władca Wizażu
|
Dot.: Procedura przeniesienia się do innej szkoły
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Najlepiej zadzwonić do sekretariatu szkoły, do której chcesz się przenieść, wytłumaczyć sytuację i po prostu o to zapytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Right, raczej papieru zadnego do reki nie dostaniesz, szkoly zalatwiają to miedzy sobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zadzwoniłam powiedzieli, że potrzebują arkusza ocen i żebym go miała ze sobą a w szkole dziennej odesłali mnie z kwitkiem, że nie mogą uczniowi tego wydać:/ I bądz tu mądrym:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Rozmawiałam z dyrekcją, poza tym z wychowawcą też. Nie mogę dostać żadnego arkusza z ocenami. Mam jedynie wyciąg ocen wydrukowany z librusa na zakończenie semestru z tym, że mam tam wpisany nkl z bilogii a ostatnio zaliczyłam egzamin klasyfikujący na 4.
A i czy muszę przy składaniu papierów do szkoły mieć świadectwa z 3 lat? Bo 2 (1i2klasa) chyba mi się gdzieś zgubiły przy przeprowadzce:/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
tzn jeszcze mam dostęp do swojego konta librus, może tam coś wykombinować? Bo w szkole już nic nie wskóram, powiedzieli mi to dzisiaj dobitnie;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.