|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mleczko pantene spręzyste loki i fale - wycofane?
Witam! Ostatnio w żadnej z drogerii w moim mieście nie mogę znaleźć mleczka od Panetne sprężyste loki i fale. Wiecie może, czy zostało one wycofane z produkcji? Czy może to zwykłe deficyty na półkach? Nic nie robi moim loczkom tak dobrze jak to mleczko i nie chciałabym musieć eksperymentować z nowymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mleczko pantene spręzyste loki i fale - wycofane?
hej,
mam ten sam problem, razem z mamą używamy tego samego mleczka i właśnie się od niej dowiedziałam, że zostało wycofane wraz z wprowadzeniem nowej linii kosmetyków Pantene. Szczerze mówiąc nie bardzo chce mi się w to wierzyć, żeby firma tak bardzo strzeliła sobie w kolano - to mleczko było rzeczywiście bardzo dobre... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja nawet nie wiedzialam że takie jest..
![]()
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
nie powiedziałabym że jest takie super dobre na dłuższą metę
![]() tu analiza https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=333 może warto zajrzec na wątek o żelu lnianym on jest naprawdę świetny dla kręconowłosych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wycofali go juz pod koniec roku, jest teraz nowy jakis krem z Pantene. Swego czasu też namiętnie stosowałąm tą odżywke, a dzięki temu, że ją wycofali szukałam czegoś zastępczego i odkryłam odżywki bez spłukiwania z Joanny. Są o niebo lepsze bez silikonów alkoholu i nie wysuszają włosów, a skręt jest pięknie podkreślony, moja ulubiona to mak i bawełna, ale wszystkie z tej serii są dobre, używam łącząc, bądź zamiennie. Sprobuj kosztuje 4 zł, a jest o niebo lepsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A ten krem do loków z nowego Pantene ma zupełnie inny skład i działanie. No i cenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
oooooo nie tylko nie moj pantene do lokow
![]() ![]() ani zel lniany bo za duzo zachodu w gotowania, ani zele, ani inne odzywki ![]() bede zalamana jak nie znajde godnego zastepstwa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.