|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytajcie to, turlam się ze śmiechu!
Mam nadzieję, że nie powtarzam czyjegoś wątku, podaję link do artykuliku nt. "Twojego Stylu"
http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=320 miłej lektury!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przeczytajcie to, turlam się ze śmiechu!
Swietny tekst,bardzo prawdziwy.Wiele lat bardzo lubiłam"Twój styl",ale redaktor naczelną była wtedy Krystyna Kaszuba.Po zmianach przeprowadzonych przez zarzad wydawnictwa zrobiło sie i śmieszno i straszno.A szkoda bo był pismem na poziomie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie przepadałam za TS, kiedyś moja mamą go kupowała systematycznie. Dla mnie ta gazeta była za poważna. Nie przemawiała do mnie. Teraz w ogóle jej nie kupuje, bo jest za droga i nie chcę mi się oglądać "sztucznych" obrazków. W ogóle omijam kolorową prasę na ilę mogę.
Artykuł z linki jest trafny. Sama mam bardzo podobne odczucia. Też nie podoba mi się to wieczne ględzenie "gwiazd" jednej pisenki, jednej roli... Nienawidze w gazetach porad kulinarnych. A te zwykle zajmują połowe stron w gazecie.
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się jakoś nie turlam ze śmiechu,bo ten artykuł pokazuje niestety smutną prawdę,że nie ma na polski rynku wydawniczym porządnego magazyny dla kobiet
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, ja z braku laku kupiłam ten nr i mogę jeszcze od siebie dodać że redakcja TS oszczędza na kleju
gazeta poprostu sie rozlazła i dobrze bo głupia jest jak 150.
Edytowane przez kizia mizia Czas edycji: 2005-12-30 o 11:45 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
genialny tekst.... dziekuje za linka
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
TS kupowalam czesto i chetnie, teraz jesli juz mi wpadnie w rece czytam tylko feleiton mojej ukochanej Agaty Passent i tyle. Wszystkie te gazety- Elle,TS,Pani,mozna wrzucic do jednego wora i wyjedzie z tego makulaturowy papier toaletowy...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wierną czytelniczką TS od numeru 17 (!) do czasu keidy odeszła z niego Pani Krystyna Kaszuba. wychowałam się na tym piśmie, TS uczył mnie dbania o siebie, makijażu, mody, róznych rzeczy. Niestety wraza z odejściem Pani Kaszuby TS się skończył
Jest jednym z wielu kolorowych pism. Pani Redaktor, która objęła rządy po Krystynie Kaszubie potrafiła tylko epatować swoją ciążą we "wstępniakach ( co to mnie obchodzi) i radykalnie obniżyć poziom magazynu. Jakże mi brakowało cudownych felietonów Tomasza Jastruna...Szczerze mówiąc wolę już kupić Cosmopolitan, który z założenia jest GŁUPAWY i bawi się konwencją - przynajmniej się z mężem pobawimy i pośmiejemy z artykułów o seksie. Wolę już frywolność niż napuszone "przemawianie" do czytelnika z pozycji "najlepszego w Polsce magazynu dla kobiet". Ten numer , o którym piszecie mam. Kupiłam na lotnisku bo nic innego poza Wprost i Przekrojem, które miałam już "wyczytane" nie było (nie liczę "Pani domu" ani "Świata kobiety"). Pismo ma piorunująco niski poziom. Podpisuję się pod felietonem z linku. Nic więcej nie da się tu dodać ani ująć. I żałuję, że na wyjazd nie kupiłam "Pani domu" - mozę znalazałbym tam jakiś dobry przepis na letnie danie i nie musiałabym obligatoryjnie kupować koszmarnej i śmierdzącej PCV torby. Lepiej wydać te 10 zł na słoiczek mojego ulubionego pesto
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
która i tak przeleżała w szafie. No i nie kupuję takiego typu czasopism, ponieważ o wszystkim o czym piszą (Elle, twój styl, cosmo itp.) czytałam już dawno, nie macie takiego wrażenia? Zmieniają się tylko ubrania i kosmetyki. I rzeczywiście porównanie przez autorkę Twojego Stylu do Dziewczyny czy Bravo Girl jest niestety trafne.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny tekst, akurat mam ten nr Twojego Stylu i też nim zachwycona nie jestem. Tego, że ciąża jest trendy akurat nie czytałam, ale artykuł o Brodce, Paschalskiej i tej modelce, owszem i też zauważyłam te głupie wypowiedzi, które autorka wymieniła
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
przyznaje ,że uwielbiałm TS za czasów Kszuby ,potem ta obrzydliwa blondyna a teraz Pienkowska mialam nadzieje ze poprawe ale nie widze jej.
i te reklamy ,ciekawe dlaczego najlepiej sprzedajacym sie perfumem jest ten który funduje nagrody? ![]() kupuje bo nie ma nic innego na polskim rynku :-/ |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś się chciał ponabijać jeszcze trochę z Kaji Paschalskiej to zapraszam tu:http://www.kajapaschalska.pl/newsy/index.php
Wszystko jest na sprzedaż-nawet to co dzieje się w naszym życiu prywatnym.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Paschalska to przerost formy nad treścią. Nie lubię jej. Ale cóż dziewczyna chce być popularna na siłę... Jest straszna!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
W jednym wywiadzie dziennikarka zadała jej pytanie, czy woli być piosenkarką czy aktorką
K.P - I aktorką i piosenkarką Normalnie aż mnie ścięło :/ zagrała jedną rolę w daremnym serialu, a jej dokonań piosenkarskich nawet ni komentuje. TS kupilam raz i to było już za dużo Szczerze powiedziawszy wolę Claudię lub Olivię
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Po tym artykule przypomnialam sobie, dlaczego od kilku lat nie kupuje Twoje Stylu, choc kiedys bylo to moje ulubione czasopismo.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...a apropos artykułu. Twojego Stylu nigdy nie kupiłam ale kilka lat temu, po stwierdzeniu, że "wyrosłam" z Filipinki (która tak przy okazji tez już koło 2003 zaczeła się psuć...) kupiłam 2 numery elle a potem jak wyszło to kilka glamur i cuż... Gazety grubaśne bo ponad 100 stron i w sumie wielkie nic. wywiady z osobami o których pisało sie już w stu innych gazetach + straszny snobizm, bo pisza przeważnie o kremach i kosmetykach za min.200 zł o cenach ciuchachów w rubryce moda (która jako zapchajdziura zajmowała chyba z 20 str.) juz nie wspomnę |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jakie to musi być fascynujące, czytac sobie na bieząco gdzie kochana Kaja dała wywiad, gdzie koncert i kiedy poszła do fryzjera |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam galerię, zdjęcia pod tytułem: robię za gwiazdę
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Tak cały czas intensywnie myślałam czy wychodzi w Polsce coś dla kobiet,gdzie są artykuły i felietony na poziomie.Teraz mnie oświeciło
Wysokie obcasy
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Ja już w ogóle nie kupuję gazet poza Poradnikiem Domowym, ale i ten chyba przestanę. Kupowałam go tylko i wyłącznie dla przepisów a tych jakoś coraz mniej ostatnio i coraz dziwniejsze jakieś. Kiedyś jako nastolatka czytałam Jestem, też się strasznie popsuło zanim przestali je wydawać. Na Claudię, Cosmo itp. szkoda mi kasy a gazety typu TS czy Pani są dla mnie zbyt snobistyczne. Więc prasy kolorowej nie czytam wcale, chyba że mi wpadnie w ręce u fryzjera czy gdzieś. I jakoś mi tego nie brakuje.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
"To ostatnie zdjęcie się na Wizażu przewijało i patrząc na nie w życiu nie pomyślałam,że to ona.Teraz muszę je wywalić z dyku,bo siara takie coś trzymać "
No, dokładnie, dżizas, in więcej tych zdjęć oglądam, tym bardziej mnie ona.. obrzydza serio, nie wiem czemu, ale dla mnie jest obrzydliwa, jakas odpychajaca, nie wiem z czego to wynika, figurę ma ok, ale jak zobaczyłam tę fotę, gdzie nie ma stanika pod bluzką, to az mną wzdrgnęło.. brrr
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie zgadzam sie z tym artykułem, ale jednak czuje niesmak po jego przeczytaniu.Nie lubię takiej formy krytyki-pełnej kpin i sarkazmu.Oczywiscie mozna i nawet trzeba mieć swoje zdanie, ale to juz jest wyśmiewanie się.
Chciałam zauważyć również, że artyluł ten mogłby z powodzeniem opisywać większość pism kobiecych , które są obecne na polskim rynku.Autorka więc (moim zdaniem) uwzięła się na TO pismo z jakiś przyczyn. A swoją drogą-naprawdę uważacie, że TS jest najgorszym pismem kobiecym??? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba rzeczywiście jedyne możliwe czasopismo to Wysokie obcasy, czasem kupię Vitę i Samo Zdrowie. Fajne było JESTEM, ale jakoś zniknęło mi z oczu, chyba już nie wydają tego? Szkoda. Miłych snów No tak, a na innym wątku rozprawiamy o dodatkach do gazet
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

miłej lektury!