|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co robić?
...
Edytowane przez pluszowaa Czas edycji: 2012-11-05 o 20:50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co robić?
Powiem Ci tyle-
Ja na Twoim miejscu ostatni raz postawiłabym sprawę na ostrzu noża. Jeżeli miałabym monolog to na bank powiedziałabym ,ze jestesmy razem 4 lata,że sporo nas łączy,że w końcu nas związek był udany i szczęśliwy.Ze bardzo mnie to boli,ze mnie okłamuje,że pisał z tą dziewczyną.. ze związek się sypie i on szuka odreagowania gdzieś indziej zamiast wyjaśnić ze mną o co chodzi.. I ze jest mi BARDZO przykro,ze tak postępuje ze mną. I ze przez niego się zamartwiam , nie dochodzi,y do zadnego kompromisu,rzuca słowa na wiatr.. i ze jak ja mam się z tym czuć? Kocha mnie ,szanuje.. a oszukuje? dlaczego nie mówi prawdy?dlaczehgo ze mną nie rozmawia? Podkreśl to o czym mówię. Staram się nie płakać itd tylko używać zwrotów,iż Ci przykro .że nic nie mówi,że się nie dogadujesz z Nim bo nie wiesz co CZUJE i MYŚLI. Chodzi o to,żebyś wyciągnęła co nieco z niego. I dałabym mu ost szansę .. No cóż, musi się coś zmienić,nie możesz być ciągle pod kreską z jego powodu a on z Twojego. Musicie się dogadać.
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie - ostatnia szansa. Jestem w podobnej sytuacji do Twojej, więc wiem co mówię.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kawa na ławę,albo postawisz sprawę jasno,albo będziecie się tak bawić w kotka i myszkę aż w końcu nie będzie co ratować,co budować.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego tolerujesz kłamstwa? Lubisz być okłamywana, pasuje Ci to?
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
a czego dotyczyla to obietnica? to byla wazna sprawa czy nie? Bo moim zdaniem skoro mu wybaczylas ,ze jej nie dotrzymal to powinnas byla o tym zapomniec. A Ty bylas oschla, nie staralas sie itd.
Skoro zawiodl Twoje zaufanie i nie byals w stanie mu wybaczyc to trzeba bylo odejsc. jesli komus cos wybaczasz to powinnas zalatwiac sprawe raz na zawsze i zostawic ja w przeszlosci. A to wyglada tak, ze mu wiecznie wiercilas dziure w brzuchu o to samo. Mylse, ze malo kto bylby w stanie to zniesc. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
roxyroxy, może niejasno to napisałam, albo Ty źle zrozumiałaś. Nie spełnił obietnicy i wcale mu tego nie wybaczyłam. Wiedział o tym.
Ale teraz to nie ma znaczenia... przyznał się, że się z nią całował....
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
czyli zdradził po prostu
pewnie nie chciało mu się ratować waszego związku, a tą "koleżankę" miał od dawna na oku.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
No to masz jasną sytuację.
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.