|
|||||||
| Notka |
|
| Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sukienka mgiełka
dziewczyny doradzcie czy warto takową zakupić bo ja już mam mętlik? do pracy, na niedziele, do czegokolwiek dlatego szukam jakiejś uniwersalnej
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: sukienka mgiełka
Nie wiem gdzie musiałabyś pracować, żeby móc tam nosić takie krótkie woalki.
![]() ![]() ![]() Moim zdaniem ta sukienka jest dobra na jakieś niezobowiązujące wyjście, małą imprezę. Na pewno NIE jest elegancka. I moim zdaniem NIE jest uniwersalna. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-10 o 17:32 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
W całości się zgadzam i dodam, że mi się nie podoba.
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podoba, ale nie nadaje się do zwykłej pracy, do kościoła, na zakupy. Owszem, na jakiś bankiet czy imprezę można ją założyć, ale raczej mało kto chodzi często na bankiety. Co innego żeby miała długość przed kolano, wtedy i do pracy i na niedzielę by się nadawała.
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, a w dodatku, według mnie, wyglądają tandetnie.
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Mi się kompletnie nie podoba
Ta mgiełka wydaje się jakaś dziwna, rękawy też mi się nie podobają ![]() Czy tylko mnie dziwi szczoteczka do zębów na wieszaku i jakiś demotywator czy coś w tym stylu? ![]()
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Mi się również nie podoba, nie widzę tu żadnej elegancji a długość jest zdecydowanie za krótka
.
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Długość jest za krótka ? Moge się założyć, że więcej niż połowa dziewczyn które tak mówią, są po prostu brzydkie i zazdrosne ;]
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tematu, to też nie wiem, co robi tu szczoteczka do zębów i demotywator? Sukienki mi sie podobaja, ale czy nadawac sie będą do Twojej pracy to już sama musisz zdecydować
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2013-01-18 o 22:50 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chodzi mi o dziewczyny które w kółko powtarzają że jest coś za krótkie. Zazwyczaj mają gdzieś swoje zdjęcie i łatwo stwierdzić dlaczego tak piszą ;] |
|
|
|
|
#12 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niektóre rzeczy nie nadają się na pewne okazje, do określonych miejsc (np. do pracy), gdzie obowiązują pewne zasady ubioru, ot cała filozofia.
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chodziło o to, że jest za krótka ogólnie, tylko że jest za krótka do pracy i nie jest elegancka. Na domówkę, na randkę, na spotkanie z koleżankami okej, jak najbardziej (jesli tylko autorce wątku się podoba). Ale pytała wyraźnie, czy sukienka nam się podoba "do pracy, na niedzielę" i czy jest uniwersalna. Jeśli pracuje w miejscu, gdzie należy wyglądać elegancko, to uważam, że taka sukienka nie pasuje do dress codu. Tak, jestem gruba, niska, brzydka, mam pryszcze i tłuste włosy. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-19 o 02:01 |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Żadna z tych sukienek mi się nie podoba. Wyglądają bazarowo. Zapewne można je dostać także u Chińczyków, więc można sprawdzić jak wyglądają naprawdę (często tak robiłam np. z butami "no name" znalezionymi na allegro).
Radziłabym Ci poszukać czegoś innego. Są wyprzedaże i na pewno coś znajdziesz w podobnej cenie i w lepszym gatunku. Ta mgiełka wygląda bardziej jak niskiej jakości szmatka/zasłonka niż sukienka...
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Jak nie masz parcia na metkę, to fajna jest nr 3
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Ta mgiełka wydaje się jakaś dziwna, rękawy też mi się nie podobają