|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wakacje nad jez. Zywieckim
Wybieram się w tym roku na wakacje nad Jez. Zywieckie. Zastanawiam się nad dwoma ośrodkami: Fregata i Neptun. Jeżeli ktoś był to proszę o opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacje nad jez. Zywieckim
Witam! Sama pracowałam w Neptunie, drugiego nie znam. Neptut to standard raczej niski, stare budynki, odnowione pokoje, nie jest brudno ale jesli oczekujesz luksusów to zawiedziesz się. Jest dojście do jeziora, kamienne schody, nie ma żadnej plaży. Możliwość pływania na desce windsurfingowej, na łódkach w ośrodku.
Zastanów się jeśli mozesz nad żywieckim. To brudne jezioro, do kąpania takie sobie, bez piasku, zaśmiecone okolice... jeśli liczysz na atrakcje to tylko te przyrodnicze, ładne góry, ładne lasy... Ale dla młodych to raczej nudy! ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki. Ja chcę wysłać babcię i dziadka z dwójką dzieci(9 i 10 lat). Zależy mi żeby dzieci się nie nudziły (babcia i dziadek też) i żeby było kąpielisko, najlepiej do 100 km od Krakowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Babcia i dziadek okej... Ale takie maluchy to nie bardzo. Nie ma żadnego strzeżonego kąpieliska, jest za to basen ze zjeżdzalnią. plus jest taki że są naprawde niskie ceny i ładne widoki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.