|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
active C LRP + bloker LRP
czy takie polaczenie jak w tytule watku jest dobre? mogę nałożyć Active C, a potem na to Anthelios? Czy to nie wpłynie negatywnie na dzialanie któregos z nich?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: active C LRP + bloker LRP
Jeszcze dodam, ze zdrowy rozsadek podpowiada mi, ze wszystko powinno byc ok, bo przeciez jest tez wersja Active C z filtrami (mysle ze tymi samymi co w antheliosie), ale wole zapytac dla pewnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
według moich informacji (BU) wszystko jest w najlepszym porządku, bo witamina C jeszcze wzmacnia działanie filtrów - toż Basia poleca stosowanie serum z witaminą C pod filtry na dzień
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Powinny się te dwa produkty wręcz pokochać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
No to świetnie sie sklada. Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam takie pytanie, wlasnie zakupilam Active C XL, ale nie podejrzewalam, ze moze posiadac tak malo filtorw
![]() Zatem moje pytanie : czy moge Active C XL uzywac na noc?! w instrukcji wyraznie napisane jest, ze to krem na DZIEN, a ze zawiera filtry choc w tak nieznacznej ilosci, slyszalam ze nie powinno sie filtrow nakladac nigdy na nic. Czy wiec nic sie nie stanie, jesli na dzien bede sobie uzywac mojej M.Bigoudi, a na NOC Active C? Z gory dzieki za odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.