| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-08-27, 11:52 | #1 | 
| Rozeznanie |   Blondynka w okularach - fryzurki.Pomóżcie błagam.

Oto moja mama. Ostatnio skarży się na zły stan włosów - a to że są oklapnięte,ociapłe czy nie może z nimi nic ciekawego zrobić - jednak chyba po prostu przydałaby się nowa fryzura! Kochana mama ma blond włosy które są miękkie,ciękie ale jednak gęste jak większość włosów o tym odcieniu. Są podatne na wywijanie się ale pod własną komendę. Mam nadziję że mi pomorzecie. Czekam z niecierpliwością na propozycje fryzur oraz może porady jak powinna się styc lub układać włoski. | 
|     |   | 
|  2005-08-27, 13:43 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Blondynka w okularach - fryzurki.Pomóżcie błagam.

Up up...Hej co jest?Nagle wszyscy poszli robić obiad albo wyprowadzić psa? Brak pomysłów?Niee,przecież jesteście twórcze...pomóżcie.

| 
|     |   | 
|  2005-08-27, 13:57 | #3 | 
| Zadomowienie | 

proponowalabym mocniej pocieniowac wlosy przy twarzy to odswiezy fryzurke...a i mam jeszcze jeden pomysl twoja mama moglaby zmienic  oprawki okularow na mniejsze bo ma delikatne rysy twarzy i te duze oprawki przytlaczaja jej twarz    
				__________________ Przy Tobie jestem Aniołem któremu odebrano skrzydła..bez Ciebie diabłem któremu odebrano RaJ.... | 
|     |   | 
|  2005-08-27, 14:10 | #4 | 
| Rozeznanie |  Dot.: Blondynka w okularach - fryzurki.Pomóżcie błagam. 

Hmm...dzięki za odpowiedź ;* I to wszystko? Tylko wycieniować?A może jakieś ostre cięcia? A co do tych oprawek- nie jestem pewna, ale one chyba takie muszą być (ciąg dalszy nastąpi, bo tak naprawdę nie wiem dlaczego mama ma tak duże okulary). Dziękuję i zachęcam do dalszych odpowiedzi i zdjęć. | 
|     |   | 
|  2005-08-27, 16:54 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

No wlasnie wiecej w wizerunku zmienią  oprawki okularow niz fryzurka. Mi sie podoba ze Twoja mama nie ma całkiem króciutkich wlosów tylko tak za ucho. Moze cieniowanie sprawi ze bedą bardziej "puszyste", a moze poprostu  powinna je delikatnie tapirowac.. Mi sie taka fryzurka podoba i byleby ich nie scinala za krótko    | 
|     |   | 
|  2005-08-27, 18:03 | #6 | 
| Rozeznanie | 

Nie ścinać za krótko?Ba! Toż to zaskoczenie,bo razem z mamą szukałyśmy czegoś pośród krótkich fryzur.A może macie propozycje do nieco dłuższych włosów od tych jakie posiada moja mamka? Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;* | 
|     |   | 
|  2005-08-27, 18:24 | #7 | 
| Raczkowanie | 

Hmmm... ja równiez proponuje zmienić okularki na mniejsze.te strasznie przytłaczają twarz twojej mamy.Ostatnio sama namówiłam mame na kupno mniejszych oprawek a nie takich dużych i powiem,że zmiana jest bardzo korzystna bo wreszcie widać jej ładną buźke  (okulary nie powinny nachodzić-wychodzić poza brwi i nie powinny dotykać policzków).A co do fryzurki to poradziłabym fajnie wycieniować włoski.Jak wróce do domku to poszukam jakiś fryzurek.   
				__________________ AguSsSia | 
|     |   | 
|  2005-08-27, 22:55 | #8 | 
| Raczkowanie |  Dot.: Blondynka w okularach - fryzurki.Pomóżcie błagam. 

Ka-Mila- JA PROPONUJE DLA TWOJEJ MAMCI TAKIE FRYZURKI MOZE COS SIE MAMIE SPODOBA   DZIEWCZYNY MAJA DOBRE POMYSŁY  NIETETY MAM MAŁO FRYZUREK ALE ZAWSZE COS POZDRAWIAM SERDECZNIE!!! | 
|     |   | 
|  2005-08-28, 12:07 | #9 | 
| Raczkowanie | 

Ok poszukałam,poszperałam ale w moich zbiroach mam mało fryzurek z krótkimi włoskami.Tyle co znalazłam:

|     |   | 
|  2005-08-28, 12:08 | #10 | 
| Raczkowanie | 

|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.