![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zmieniamy oponki z zimowych na letnie
ten wątek jest kontynuacją wątku "5kg do Wielkanocy"
Wspieramy się w naszych dietach i doradzamy sobie ![]() Do lata damy radę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniamy oponki z zimowych na letnie
Cześć! Mogę się dołączyć?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no pewnie że możesz
![]() chyba mam podobny problem do Twojego - przed Wielkanocą była dietka, a teraz się tak rozpasałam Wielkanocą, że nadal nie mogę wrócić do normy! Dzisiaj w sumie już lepiej, ale tak to od wtorku do piątku słodycze górowały nad moją motywacją :/ Jakoś tak przestało mi zależeć chyba. Tzn. wiadomo że bym chciała być szczupła, ale z wiarą nie najlepiej, poza tym codziennie mówię że od jutra zaczynam ![]() muszę się na nowo zmotywować, a w tym pomoże terapia szokowa - za chwilę się zmierzę ![]() a ty jak się odchudzasz? co jadasz i co ćwiczysz? ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mogę się dołączyć?
Do lata muszę zrzucić 3,5 kg... Chcę dojść do 55. Głównie uda i brzuch to problem. No i jeszcze trzeba ujędrnić pupcię, żeby kostium jakoś wyglądał ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
melduję się w kontynuacji
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też dziś zgrzeszyłam, byłam u TŻ na urodzinach i poznałam CAŁĄ jego rodzinę... byłam w takim stresie, że nie oponowałam, gdy dostałam tort :P no ale nie był taki słodki i to w końcu jego urodziny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tortem się martw, to wyjątkowa okazja w końcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ladyasia, a jaki Ty masz typ figury? Moją zmorą również są grube udziska, ale boję się "chuść"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hahah, dokładnie, zdjęcia są świetną motywacją, chyba też tak zrobię
![]() ja np mam najgorszy brzuch i plecy, są po prostu niezgrabne, mam boczki, jeszcze 4kg temu pod stanikiem miałam okropne bulwy... teraz na szczęście spadły ![]() nogi moją są też dość potężnawe, ale gdy biegam to bardzo mi się w nogach mięśnie budują... np łydkę mam potężną, ale tam nie ma tłuszczu , jak napnę sam mięsień :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oj znam ten problem. zawsze miałam łydy umięśnione i nawet teraz jak schudłam, to w każdym z obwodów straciłam 1-2 cm, a łydka jak była tak jest
![]() Katie97: Moja figura zależy od pory roku, bo zawsze na zimę przybieram tłuszczu, ale tylko na dole. Jestem więc klepsydrą (latem biodra i ramiona są tak samo szerokie + zaznaczona talia), a zimą raczej gruszką, bo jak tyję to tylko w biodrach, pupie i udźcach ![]() i ta dysproporcja jest ogromna - na górze noszę cały rok rozmiary 34/36, a na dole: latem 38, a zimą 40 ![]() generalnie np. z pupą i biodrami nie mam problemu, bo lubię je i uważam że każda kobieta powinna mieć czym kręcić ![]() Nie mam większego marzenia niż móc założyć szorty latem i tak wyjść z domu. Wiem, że nie będę miała nóżek patyczków, ale chciałabym mieć te uda chociażby akceptowalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki!
![]() Melduję się w nowym wątku ![]() Ależ mamy dzisiaj piękną pogodę! ![]() Tak sobie pomyslalam jak pisze ieo swoich figurach, ze moze pokazalybysmy sie sobie na zdjeciach? Moze nie koniecznie na forum ale np. w pw...? Co Wy na to? Wtedy bylybysmy bardziej rzeczywiste i wrazie czego ta ktora narzeka na swoja figorke a nie ma na co bedziemy sprowadzac na ziemie.... Co Wy na to? Ja zaraz ide na sniadanko, potem na silownie ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
haha ja jestem za
![]() chociaż nie wiem czy mi nie powiecie że nie mam się odchudzać... Z góry proszę patrzeć na moje udziska, a nie górę ciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ladyasia zobaczymy ocenimy
![]() A o jakich zdj myslisz? Ja myslalam o takich w bieliznie wyst Kanych na pw.... Wtedy wszystko widac tak jak jest naprawde... Ciekawe jak reszta dziewczyn....
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() To co dzisiaj jemy ![]() ![]() Muszę wam powiedzieć, że u mnie od 2 dni pięknie, cieplutko a słoneczko aż razi - czyżby wiosna szła ? Aż się chce działać ![]() Pięknego dnia, masę energii i zapału życzę ![]()
Kiedy się urodziłam, Diabeł się skrzywił i mruknął: "Szlag! Konkurencja!" ![]() __________________ Edytowane przez As Ko Czas edycji: 2013-04-07 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się pomysł ze zdjęciami
![]() ![]() ![]() u mnie też pogoda dzis jest super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Pogoda piękna, w sam raz na spacerek (u mnie +6!)
Trzeba się wziąć, bo robi się coraz cieplej dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Pogoda w końcu wiosenna!
![]() ![]() U mnie +5 - niby mało, ale po tych mrozach czuję się jakby to był mega upał (w pozytywnym znaczeniu) ![]() Ja niestety zdjęcia zrobić nie mogę, mam coś w stylu aparatofobii ![]() Ale moją zmora również są uda, nigdzie nie mogę znaleźć na siebie spodni ; / Na górze też mam 38/36 a na dole to różnie...wciskam się do połowy spodni i koniec ![]() Czytałam, że odkładanie się tkanki tłuszczowej w okolicy ud i bioder jest spowodowane nadmierną ilością estrogenów w organizmie.
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-07 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
ajajajaj znam to aż zbyt dobrze. a jak już w jakieś wejdę, to kupuję nieważne czy mi się podobają xD przykra rzeczywistość. W zeszłe lato (lato=byłam dużo szczuplejsza) postanowiłam że kupię sobie takie porządne jeansy. Weszłam do Levis'a, pani od razu mnie "napadła" oczywiście no to powiedziałam żeby mi dobrała jeansy. Więc wybrała z jakiejś kolekcji dla najgrubszych nóg i dopiero w 3. parę się wcisnęłam na słowo honoru, to pytam o większe, a ona powiedziała że już większych na tą długość nie produkuje się...................... .............
![]() ![]() a co do tych zdjątek, to optuję za fotką w leginsach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-04-07 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
U mnie też od dwóch dni słońce jest, śnieg stopniał, jedynie błocisko.. czekam aż wyschnie i zaczynam biegać
![]() U mnie tłuszcz schodzi w miare równomiernie, najbardziej otłuszczony wydaje mi sie brzuch ale też widze, że najszybciej chudnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() Staram się jeść dużo białka w ciągu dnia, ale nie rezygnuje z warzyw i produktów zbożowych (gł. węgle złożone). Owoce ograniczam, ale jem. Ogólnie to nie licze kcal (może tu jest mój problem wolno spadającej wagi), bo takie coś mnie zawsze zniechęcało i męczyłam się licząc i ważąc wszystko co zjem. Jeśli chodzi o ćwiczenia próbowałam ćwiczyć z Chodakowską (Jezu uwielbiam jej brzuch ![]() ![]() ![]() A jak u Ciebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam, nie jem słodkiego jest fajnie, daję radę, nie ciągnie mnie... ale jak tak raz się skuszę to jest tragedia, zaczyna się ![]() ja jestem za zdj w kostiumie/ bieliźnie , żeby było widać co i jak :P nie posiadam legginsów, bo się nie nadaję do takich ciuchów :P lecę na obiadek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ladyasia- ja akurat obojętnie jakich nie mogę kupować, bo chodzę tylko na czarno
![]() Ale śmiesznie reagują panie w sklepie kiedy przynoszą kolejną parę i okazuje się, że też za małe...mówią, że to dziwne i po mnie nie widać. A moja mama słysząc to nadal mi nie wierzy... Zazdroszczę Ci śnieżnobiałej skóry, ile ja bym za taką dała ![]() A słyszałyście o czymś takim jak l-karnityna w żelu? Jedna dziewczyna na blogu miała i pisała, że w połączeniu z ćwiczeniami daje dobre efekty.
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jeszcze do tego mam biodra, więc jeśli jakimś cudem wcisnę się w udach, to się pewnie nie mogę dopiąć przez biodra. A jak już obie rzeczy wchodzą, to w brzuchu jakbym męskie założyła ![]() Ja zrobiłam fotkę w leginsach, jeśli będziecie myśleć, że przez to nie widać mojej figury, to piszcie - rozważę drugie zdjęcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Nie slyszalam o czyms takim jak l-karnityna w zelu
![]() Dziewczynki wrzucamy swoje zdjecia to ocenimy te nasze udziska ![]() A ile cm macie w najgrubszym miejscu ze tak narzekacie na kupno spodni? I ile cm wzrostu?
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ale teraz zmierzyłam takie miejsce, że mam 60cm obwodu uda, biodra w najgorszym miejscu 1 METR ![]() Jak tak dalej pójdzie, to będę miała więcej w biodrach niż wzrostu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja w udzie tam gdzie są takie ''bułeczki'' mam 55 cm a po środku uda 52 cm i 174 cm wzrostu.
Kiedyś widziałam taki rysunek jak powinna wyglądać zgrabna sylwetka- powinna być szpara między kostkami, łydkami i udami...ja w ogóle nie posiadam tej 3, a tę 2 mam minimalną ; / Talię np. mam 65 cm a brzuch 69- też by się przydało co nieco zmniejszyć ;p A ze znalezieniem spodni pewnie dlatego jest taki problem, bo teraz wszystko produkują jak dla anorektyczek ; / Bardzo chętnie dałabym zdjęcia, ale niestety oprócz nadmiernych kilogramów mam inne mankamenty m.in dwukolorową skórę (nogi całe jaśniutkie- chciałabym mieć taką skórę na całym ciele-a reszta ciała lekko oliwkowa O.o) i problem z nadmiernym owłosieniem, które doprowadza mnie do szału ; / co sprawia, że niezbyt chętnie pokazuje ciało (wstydzę się chodzić nawet w bluzkach na ramiączkach, a wszystko przez pewne niemiłe doświadczenie na basenie :c)
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-07 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Naamaha to Ty bardzo zgrabna jestes!!!! Masz szczupla talie i nogi tez.... Nie wiem dlaczego tak narzekasz...
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- To moze chociaz w leginsach pokazesz? Ciekawa jestem Twojej sylwetki bo masz podobne nogi i wzrost jak ja...A co sie stalo na tym basenie przykrego ze tak sie ukrywasz? ![]() Jesli mozesz oczywiscie...
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pelnia Czas edycji: 2015-02-28 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Narzekam, bo może w liczbach to wydawać się ok, ale w rzeczywistości moje uda są naprawdę wielkie w porównaniu do reszty ciała (zwłaszcza, że mam krótkie nóżki jak ma taki wzrost)
A na basenie (a dokładniej ''gliniankach'')...koleża nka mnie zabrała jakieś 3 lata temu (ogólnie bardzo lubię pływać ![]() Nie dość, że wcześniej miałam dość głęboką fobię społeczną (ale cudem dałam się namówić prośbom koleżanki) to przez to mi się ona nasiliła ; / Ludzie chyba nie zdają sobie sprawy jak głupimi i ''niewinnymi'' żartami można kogoś skrzywdzić. ![]() Może trochę nad tym pomyślę i się przełamię co do zdjęcia. Zobaczę, będzie to nie lada wyzwanie, ale może mi się uda ![]() Witaj Pelnio wśród grona zmienno-oponkowych ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dziewuszki moje słodkie już Wam daje fotkę aczkolwiek Ja nie dość że stara to mam to co mam po dziecku aż wstyd ale i tak dużo osiągnęłam
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Mysia 19 podoba mi sie Twoja figura
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- no ale teraz zobaczyłam wzrost.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przygarniecie mnie?
![]() Jak większośc z was mam problem z dolną partą ciała, czyli uda i biodra. One najbardziej dają mi w du..pcie. Jak tylko zrobi się cieplej, mam zamiar truchtać rano, a od jutra biore się za systematyczne bo codzienne robienie 8minute abs. Moim celem jest ujędrnienie ciała i zrzucenie 4-5kg. Obecnie waże 56/57kg i mam 165cm wzrostu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.