| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-11, 12:07 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | Pomóżcie- chce w końcu coś zmienić!!!

Witam dziewczyny,  od 3 lat non stop mam na głowie blond włosy... Musze w końcu coś z sobą zrobić i mam nadzieje, że mi w tym pomożecie  Wybieram się niedługo do fryzjera i myślałam o prostej grzywce i zmianą koloru włosów na ciemniejszy, z jasnymi refleksami, a może balejaż? tylko jaki? Błagam pomóżcie   Edytowane przez KityKate Czas edycji: 2005-09-11 o 12:56 | 
|     |   | 
|  2005-09-11, 12:28 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Pomóżcie- chce w końcu coś zmienić!!!

Witaj Ja osobiście stawiam na brąz,wiem,że wszyscy tutaj to proponują ale czyczekoladowy brąz nie brzmi apetycznie?Jest spory wybór brązów,od odcieni chłodnych po ciepłe...nie wiem w których byłoby Ci lepiej,ale polecam brąz   Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2005-09-11, 12:41 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Myśle, że ciepły brąz podkreśliłby śliczne niebieskie oczka, ale niewiem jaka jest twoja karnacja- ciepłe kolorki nadają się raczej do ciemnej karnacji

| 
|     |   | 
|  2005-09-11, 17:34 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Moim zdaniem pasowałby Ci brąz z delikatnymi jasnymi refleksami,które podkreśliły by kształt fryzurki. Może grzywka na bok?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.