|  2013-08-29, 09:54 | #1 | 
| Zakorzenienie | w sierpniu kilka dorbiazgów :)

nieaktualne.

Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-14 o 20:50 | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 12:01 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: w sierpniu kilka dorbiazgów :)

My Insolence ok. 35/100ml Lolita Lempicka ok. 35/75ml Givenchy very irresistible ok. 40ml/50 coś u mnie za któryś z zapachów?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 12:07 | #3 | 
| Zadomowienie | 

chętnie przyjmę My insolence    
				__________________ "You've got something I need, In this world full of people there’s one killing me And if we only die once I wanna die with you" Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post75739756   | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 13:02 | #4 | 
| Rozeznanie | 

Hej, podoba mi się wszystko oprócz Escady, może znajdziesz coś u mnie? : )

| 
|     |   | 
|  2013-08-29, 13:14 | #5 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Tablanko, a nie znajdziesz niczego więcej u mnie? 4. Lancome, midnight rose, edp, ok 27/30 ml 5. Moschino, CHEAPANDCHIC, I love love, ok 25/30 ml, jest kartonik 6. Lancome Effet Miracle, baza rozświetlająca, dwa razy nakładany na całą twarz, jest kartonik najbardziej zależałoby mi na lancome  ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat: 
 niestety nic nie wypatrzyłam   | ||
|     |   | 
|  2013-08-29, 13:30 | #7 | 
| Zadomowienie | 

Nie znam Escady, jaki to jest zapach? świeży? mogę ci oddać bazę + tresorka za my insolence + Escada (ale musze Escade sprawdzić) Oj przeczytałam że jest słodki  a ja potrzebuję jakiegoś świeżaka... Jeszcze przeczytam opis Givenchy - ten mi bardziej pasuje  myślisz, że są w perfumerii? czy to limitowanka? ta róża mnie niepokoi... Baza kosztowała ok 130 zł, więc myślę, będzie podobnie cenowo 
				__________________ "You've got something I need, In this world full of people there’s one killing me And if we only die once I wanna die with you" Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post75739756   Edytowane przez tablanka88 Czas edycji: 2013-08-29 o 13:35 | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 13:34 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za VI Givenchy znajdziesz?   
				__________________ Wymiana perfumy i inne | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 13:51 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie Lolita Lempicka ok. 35/75ml Givenchy very irresistible ok. 40ml/50 | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 14:40 | #10 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 jeżeli szukasz świeżaka to Givenchy absolutnie odpada. escady mają nutę słodkości ale są to piękne zapachy - sprawdź w perfumerii. poki co chętna jestem na tresor. dziś wrzucę ci fotkę My ponieważ ma nietypowy flakon a chcąc uniknąć nieporozumień chciałabym abyś pojemność również oceniła. | |
|     |   | 
|  2013-08-29, 14:50 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Może coś u mnie za My Insolence i Very Irresistible?    
				__________________ Moje filmiki perfumowe https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs | 
|     |   | 
|  2013-08-29, 14:52 | #12 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 ok to czekam na zdjęcie   
				__________________ "You've got something I need, In this world full of people there’s one killing me And if we only die once I wanna die with you" Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post75739756   | |
|     |   | 
|  2013-08-29, 14:52 | #13 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 niestety nic nie wypatrzyłam   | |
|     |   | 
|  2013-08-29, 15:25 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

A nawet, nawet - ciekawa propozycja  . VI za mną chodzi bo mam różanego fioła ostatnio. Tylko nie wiem czy wyrobię sie jutro z wysyłką a jakbyś poczekała do 10.09 to byłoby super - jadę na wakacje   
|     |   | 
|  2013-08-30, 16:22 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

moze znajdziesz cos za givenchy   
				__________________ Max Models W katalogu wizażystek  Click "LIKE"  Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 | 
|     |   | 
|  2013-08-30, 17:16 | #17 | 
| Zadomowienie | 

i co z nasza wymianką?

__________________ "You've got something I need, In this world full of people there’s one killing me And if we only die once I wanna die with you" Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post75739756   | 
|     |   | 
|  2013-08-30, 18:26 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

witaj   wybacz ale byłam bardzo zajęta i z głowy wypadło mi zrobienie foty. Obiecuję wrzucić ja dziś późnym wieczorem lub jutro rano   | 
|     |   | 
|  2013-09-01, 19:19 | #19 | |
| Zakorzenienie | 

niestety nic nie wypatrzyłam   ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- niestety nic nie wypatrzyłam  ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- jednak zrezygnuję z wymiany i wycofam my z wątku ponieważ określenie zawartości jest w tym flakonie praktycznie niemożliwe a chciałabym uniknąć nieporozumień. przepraszam że zawracałam ci głowę. | |
|     |   | 
|  2013-09-01, 22:32 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Małe Trójmiasto Kaszubskie ;) 
				Przekupka: 38 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj, znajdziesz u mnie kilka rzeczy za Givenchy very irresistible? 
				__________________ Organizm rośnie do 25-go roku życia. Brzuch i dupa chyba o tym nie wiedzą... | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 10:57 | #21 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 niestety nic nie wypatrzyłam   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-09-05, 15:51 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

Wszystkie baby doll to flakony kupione na allegro (kupowałam u jednej osoby wszystkie - kiedyś je uwielbiałam ale w ciąży mi się zapachy tak pozmieniały, że nie ma sensu ich trzymać   ), nie mam kodu, powinna być naklejka jak na większości perfum i przypuszczam, że była ale te flakony mają specyficzny kształt i bardzo możliwe że odpadło. Chcesz na pewno sprawdzić czy oryginalne, może podeślę Ci więcej fotek na @? 
				__________________ wymiana | 
|     |   | 
|  2013-09-10, 19:07 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Już jestem i oczywiście możemy się wymienić  . 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.