|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Grubość tipsów/warstw żelu
Od razu zaznaczę, że nie znam się na tym, dlatego będę pisać nieprofesjonalnym językiem.
W marcu miałam przedłużane paznokcie pierwszy raz w życiu, był to naklejany tips i warstwy żelu. Paznokcie były grube (jak to większość chyba). Chciałabym przedłużyć paznokcie ponownie na sylwestra (teraz trochę skubię ze względu na stresowy czas w moim życiu... kiedyś obgryzałam i jak tylko jakiś stres to zaczynam skubać strasznie). Chciałam się dowiedzieć czy istnieje możliwość przedłużenia paznokcia z mniejszą ilością/grubością warstw? Wystarczy mi, żeby trzymały się ok 2 tygodni. Nazywa się jakoś taki sposób przedłużania?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grubość tipsów/warstw żelu
Idź do porządnego Salonu, to Ci zrobią tak jak powinny być zrobione paznokcie.
Polecam: 1. BIELAWA - WROCŁAW Ewelina Fedorowicz Le Salon de Beaute ul. 3 maja 55 58-260 Bielawa tel: 783664574 szkolenia i dystrybucja Indigo Nails Lab 2. Madeleine Studio ul. Wojciecha Cybulskiego 1 50-206 Wrocław tel. (0-71) 725 62 76 tel. kom. 600 230 530 e-mail: kontakt@madeleinestudio.p l Godziny otwarcia: Pn-Pt 9-19 Sob 10-15
www.esstetica.com.pl www.enjoy-nails.pl www.sklep.esstetica.com.pl fb: https://www.facebook.com/EssteticaSalon https://www.facebook.com/pages/Esste...58011174236351 Edytowane przez Ewka ESSTETICA Czas edycji: 2013-12-09 o 12:51 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za namiary, pierwszy raz szłam w ciemno i nikt nie był mi w stanie polecić kogoś rzetelnego.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Niestety zbyt często można się dzisiaj naciąć, żeby ryzykować i chodzić w ciemno. Ja się już nie raz przekonałam, żeby pytać o opinię zanim wybiorę się gdziekolwiek na jakiekolwiek usługi.
Cieszę się, że mogłam pomóc.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

W marcu miałam przedłużane paznokcie pierwszy raz w życiu, był to naklejany tips i warstwy żelu. Paznokcie były grube (jak to większość chyba). Chciałabym przedłużyć paznokcie ponownie na sylwestra (teraz trochę skubię ze względu na stresowy czas w moim życiu... kiedyś obgryzałam i jak tylko jakiś stres to zaczynam skubać strasznie). Chciałam się dowiedzieć czy istnieje możliwość przedłużenia paznokcia z mniejszą ilością/grubością warstw? Wystarczy mi, żeby trzymały się ok 2 tygodni. Nazywa się jakoś taki sposób przedłużania?