| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-23, 14:13 | #1 | 
| Raczkowanie |   I need advaice!!!

Mój problem jest taki....Wypadaja mi włosy i to strasznie....niedługo bede całkiem  lysa   Po kazdym umyciu wyciagam garsc wlosów.Domyslam sie,ze moj problem wynika of korse z farbowania włosów, jednak nie jestem w stanie tego zaprzestac. Zwlaszcza teraz kiedy mam na sobie kolor czarny. Odrosty tak czy siak beda wiec jestem zmuszona je farbowac .  Nawet gdybym miala odejsc od czarnego i powoli wracac do swego naturalnego to mi zajmie i tak sporo czasu wiec....Zreszta podoba mi sie ten czarny  Predko z niego nie zrezygnuje.... Moja prosba.....- powiedzcie czego uzywac, co robic by chociaz w jakims stopniu zmniejszyc te wypadanie . Jeszcze do niedawna (wlasnie przed pofarbowaniem sie na czarno, a bylo to z niecale 2 miesiace temu mialam bardzo duzo wlosow a teraz została mi mała kitka  . Musze cos zatem zrobic..... Z gory thx za rady   
				__________________ .....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... | 
|     |   | 
|  2005-09-23, 14:44 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Dot.: I need advaice!!!

Alice jest kilka specyfików którte mogą Ci się przysłużyć. Z własnego doświadczenia polecam zestaw  szampon Garnier Neril + odżywka Henna Treatment Wax + opcjonalnie tabletki ze Skrzypem polnym. Zarówno szapon jak i odżywka powinny przyczynić sie do zmniejszenia wypadania włosów , u mnie tak się stało.Obie rzeczy do kupienia w aptekach , szapon ok 16 zł a odżtywka w zalezności od pojemności od 12 do 24 złotych.  Możesz wypróbować tez kosmetyków Seboradin , choć ja osobiście bardziej stawiam na Waxa. Także Vichy ma serię przeciw wypadaniu ,ale to już większy wydatek. Teraz też w aptekach można dostać szapon i odżywkę Revalid , do zniszczonych włosów, ale jak już mówiłam z całego serducha polecam szapon Garnier Neril i Henna Treatment Wax odżywkę.   
				__________________ "Well-behaved women rarely make history." Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.