![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do zrzucenia 5 kg.
Witam.
Zapraszam wszystkie dziewczyny pragnące w 2014 zrzucić ok. 5 kg. Wspierajmy się wzajemnie i dążymy do celu. Ja mam 164 i mam 55 kg. Chce 50. Opiszmy wszystkie ile mamy wzrostu ile wazymy i jak 5 kg zgubimy.:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do zrzucenia 5 kg.
Też chcę zgubić ok 5 kg. Mam 171 cm i ważę 60,6 kg. Wczoraj rozpoczęłam I fazę south beach. Poza tym ćwiczę na siłowni 2-3 razy w tygodniu. Chciałabym to osiągnąć do 26 lutego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej:-D
Ja już chyba przeszlam wszystkie diety jakie tylko istnieją:-D south beach też. I zauważyłam ze u mnie najlepiej sprawdza sie po prostu "mniej jeść" Do cwiczen nie umie się zapedzic. Chcialqbym chodzić na elektrostymulacje ciala ale to drogie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej hej! Widzę nowy wątek więc postanawiam sie przyłączyć. U mnie przydało by się stracić więcej niż 5 kilogramów ale chcę zacząć od tego. Mam 163cm wzrostu i waze... Nie wiem ile, zwaze się jutro rano. Przed świętami było 68kg, ale z pewnością jest już dużo więcej ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
heloł
![]() 66,5kg, 168cm. do zrzucenia 6,5 na dobry początek, od dziś. pisałam jeszcze w grudniu na innym wątku, ale przegapiłam ileś stron przez pracę i potem święta, także fajnie, że jest nowy wątek i będę na bieżąco od pierwszej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej Niambie i loloo
![]() do kiedy chcecie zrzucić te kg? i w jaki sposób? i co juz dzis zjadłyście? Ja na sniadanie kromke chleba(źle) i twaróg ( dobrze ![]() I popiłam pokrzywą. MAm takie postanowienie aby dziennie pić kubek pokrzywy i herbaty zielonej. Pije od wczoraj dopiero Niedobre to ale trzeba sie poświecić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Chce zrzucic 5 kilo do marca, a potem ewentualnie kolejne 5. Wiem, 5 kilo to niewiele ale z moim zapałem... Eh ale nowy rok, nowe szanse ;D
Wciąż jeszcze zastanawiam sie nad sposobem zrzucenia tego balastu ;D Na pewno najskuteczniejsza jest dieta + ćwiczenia ale do cwiczen ciezko mnie zapedzic. Mysle o South Beach, bo widzialam na własne oczy jak dziewczynu pięknie tracą tluszczyk, ale moze być to dla mnie zbyt drastyczne ;D Dzisiaj rano (odruchowo!!! Serio, muszę się tego oduczyć, z przyzwyczajenia zapominając o moim postanowieniu) zjadłam croissanta z czekolada o 6, przed chwilą omleta z pomiderem i cebula i popijam zielona herbatkę. Najgorsze jest to odruchowe podjadanie, nie zdaje sobie sprawy czasami z tego co robię ;P po prostu co nam do jedzenia pod ręką wędruje do buzi. Głupek ze mnie ;D A pokrzywe lubie, pilam kiedys na wlosy, ale jakos o niej zapomniałam ;D Edytowane przez Niambie Czas edycji: 2014-01-02 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() póki co jestem po prostu na MŻ, zjadłam na śniadanie dwa jajka i dwie kromeczki ciemnego pieczywa. na obiad będę miała leczo z cukinii i filet drobiowy gotowany, a na kolację jakiś wieśniak. międzyczasie duuużo czerwonej i zielonej herbaty. zastanawiam się też nad SB, ale wczoraj wyczytałam że nie można pić kawy ani herbaty, no i w ogóle pierwsza faza jest bardzo restrykcyjna, więc nie jestem do końca przekonana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() Można dołączyć? Ja mam ok.6kg do zrzucenia ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Na SB kawy nie można w pierwszej fazie tylko, którą trwa 2 tygodnie. I czarnej herbaty chyba też, ale już zielone, czerwone itd można
![]() Teraz rozmyslam o tym co zjem na obiad. Mimo, ze planowałam dietę to nie zaopatrzylam sie w żadne jedzonko i muszę zadowolić się tym co jest w naszej lodowce w pracy - a pracuje w kuchni. Serwujemy raczej "niezdrowe" jedzenie. Pewnie znów będą jajka w jakiejś formie. I sałatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- witamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj zjadłam: I: jajko w koszulce, pomidor II: 25g migdałów III: sałatka z gotowanym kurczakiem, awokado, pomidorkami i orzeszkami piniowymi W planach: IV: hummus z ogórkiem V: mozzarella z pomidorem A po pracy lecę na siłownię ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2014-01-02 o 14:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Polecam bloga http://odchudzanierazemrazniej.blogspot.com/ codziennie pojawiaja sie jadłospisy z wartosciami energetycznymi oraz ciekawe artykuły
facebook https://www.facebook.com/pages/Odchu...4747480?ref=hl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Do Sb już bym drugi raz się nie przekonała ze względu na kawę. Bardzo lubię i pije dwie z rana. Hejhej Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Szczerze to nie wiem czy coś dało, bo byłam niesystematyczna jak we wszystkim poza tym długo nie wytrwalam. Po prostu zapomniałam kupić kolejnego opakowania i tak zakonczylam moja przygode ;D Piłam też skrzyp kiedyś, drożdże. Też zbytnio się nie mogę wypowiedzieć o działaniu.
Natomiast mogę powiedzieć, że hula hop pieknie formuje wciecie w talii ;D W tym akurat wytrwalam długo, bo kilka miesięcy. Krecilam codziennie wieczorem po 40 minut oglądając Pierwszą Milosc i efekty były świetne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Serio???
A na boczki też podzialalo? Mam takie dwa których pozbyć się nie mogę. Jak długo tego hulaj hop używałas żeby efekty były? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja zauważyłam po miesiacu, oczywiscie nie było to tak spektakularne jak po 3 ale zawsze
![]() Muszę do tego wrócić. Na boczki oczywiście też działa. Mówiąc talia mialam na myśli to wciecie wraz z boczkami poniżej ;D Zalezy to tez od tego jak wysoko kręcisz ;D I oczywiscie najlepiej w obydwie strony po równo, bo inaczej jedną stroną będzie bardziej wyrzezbiona ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, jak Wam idzie? Dzisiaj się porządnie pomierzyłam i od marca jest mnie 28 cm mniej w obwodach. Ale nie byłam na żadnej diecie, tylko ćwiczyłam na siłowni mniej lub bardziej regularnie
![]() No i zważyłam się się - 60,3 kg, czyli od wczoraj -0,3. Wiem że to bez sensu ważyć się codziennie, ale czuję motywację ![]() Niambie tez słyszałam, że hula hop działa, ale ja tym za długo nie pokręcę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dobre ;D Ja akurat lubię kręcić ;D normalnie kręci mnie to ;D w trakcie oglądam coś, albo czytam, albo uczę się słówek, albo po prostu czytam wizaż ;D
Ja na razie jestem po dwoch czarnych kawach bez cukru i kanapce z pełnoziarnistego chleba z jajem i sałata. Tak, znów nie zrobiłam zakupów i jem co mam pod ręką ;P |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Btw. też mieszkam w Londynie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Oooo mniam ;D
A jak to zrobilas? Ja kiedyś piekłam ciasto z fasolą zamiast mąki. Najpierw ze slodzikiem i kakao ale średnie było. Potem z cukrem i czekolada. O niebo lepsze ale i 100x wiecej kaloryczne. Rzeczywiście skądś Cię kojarzę, hmm czyżby londynski wątek? Chociaz za czesto tam chyba nie zagladasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niambie właśnie też skądś kojarzę Twój avek. Na wątku londyńskim się nie udzielam, chociaż czasem zaglądam
![]() Przeklejam przepis który wkleiłam w wątku South Beach. Robiłam pierwszy raz Składniki na 6 sztuk: - 4 jajka - 150 g twarogu - 30 g żółtego sera - 6 plasterków papryczki jalapeno w zalewie - ok. 12 oliwek zielonych - sól, pieprz, zioła prowansalskie, przyprawa smoked paprika, szczypta chilli Jajka rozmącamy widelcem w misce, dodajemy twaróg i rozgniatamy widelcem lub mieszamy mikserem - do uzyskania w miarę jednolitej masy, dodajemy starty żółty ser, posiekane papryczki, pokrojone w plasterki oliwki i przyprawy. Wszystko razem mieszamy. Piekarnik nagrzewamy do 175 C, masę przelewamy do silikonowej formy na muffiny, pieczemy ok. 12 minut. Można je zrobi dowolnymi (dozwolonymi) warzywami i dodatkami Jeżli są twarde (cebula, papryka, brokuły itp.) to trzeba je wcześniej poddusić lub ugotować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
-0,5 od wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakiego twarogu dodajesz? Polskiego czy da się go zastapic czymś "angielskim", bo twarogu takiego jak my to wiem, ze nie mają. A tak w ogóle to w jakiej dzielnicy mieszkasz? ![]() Taaak każdy spadek cieszy ;D ja oczywiscie znów zapomniałam się zwazyc. Moze jutro, to tak będę zawsze co sobotę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam na Acton, a Ty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja umiem tylko krecic w jedna strone hmm wiec to nie dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Hejka to i dołączam chcę schudnąć 4/6kg w zależności od wyglądu
![]() mam 165cm i ważę 59kg ![]() mój błąd to tki że znowu zaczęłam palić i no dziś przestałam ale skutek jest taki ze coś dodatkowo do mnie przylegnie tzn kg ![]() jeżeli chodzi o hula hop to nie wiem ale pamiętam jak kiedyś bardzo często włączałam sobie mp3 słuchawki i kręciłam biodrami tzn tańczyłam przy ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz ach te papierosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja Barking, mieszkałam w Willesden wczesniej. Polski twaróg chyba jednak będzie najlepszy. Cytat:
Hej ![]() Długo? Hmm to było moje jedyne cwiczenie, a i tak duzo dało. A w drugą stronę pewnie byś się nauczyła ;P Nie ma rzeczy niemożliwych. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
160 cm / 55 kg.
Dzisiaj juz cwiczylam 60 minut, ale zjadlam wielka kolacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Zważyłam się przed chwilą i patrząc na wasz wzrost i wagę stwierdzam, że powinnam schudnąć z 50 kilo nie 5 ;D ale to małymi kroczkami.... ;D 163cm i 65kg. Co dziś planujecie na śniadanko? Ja jestem w drodze do pracy i tak mi w brzuchu burczy, że zaraz zjem jakiegoś wspolpasażera ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.