|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Galeria - impreza tematyczna
Dziewczyny, wiele z nas szuka pomysłu jak się przebrać na jakąś imprezę tematyczną np. Halloween, Postacie z bajek, Postacie z filmów itp. nie wydając na to zbyt wiele pieniędzy.
Postanowiłam więc założyć wątek na zasadzie galerii zdjęć bez zbędnych komentarzy gdzie dzieliłybyśmy się pomysłami ![]() Zależy mi aby nie były to zdjęcia osób ubranych w ciuchy z wypożyczalni strojów tylko właśnie coś co można samemu skomponować z posiadanych ciuchów ewentualnie coś co można przerobić na potrzeby stroju ![]() (Zdjęcia mogą być waszymi pomysłami jak i znalezionymi w necie - i tylko na jakiejś osobie a nie zestawy ubrań jak na szafie wycięte i wklejone na białe tło ![]() W miarę możliwości postaramy się zrobić oddzielne kategorie i je podlinkować tak aby wszystko było w pierwszym poście. ![]() P.S. Zakładałam kiedyś podobny wątek tylko z kosmetykami z Biedronki ale zrobił się chaos bo dziewczyny uskuteczniły gadki szmatki zamiast samych opinii więc zrezygnowałam z uzupełniania pierwszego postu w nowe opinie. Poważnie prosiłabym tylko o napisanie jaka to np postać i dodanie zdjęcia. Ewentualnie opisanie stroju np jak coś trzeba przerobić ![]() POSTACIE Z BAJEK: Flinstonowie: 1 POSTACIE Z FILMÓW: Lara Croft: 1 HALLOWEEN:
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2014-01-22 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Galeria - impreza tematyczna
Postacie z bajek:
Pocahontas; Myszka Minnie; Wally (Waldo); Merida Waleczna (tu sama sukienka)
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2014-01-22 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.