| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-29, 18:06 | #1 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2003-11 Lokalizacja: Watford, Anglia 
				 | Łupież

Czytałam, że przeciwłupieżowo można dodać do zwykłego szamponu olejku z drzewa herbacianego i pianę trzymać na włosach jeszcze 5 minut, próbowałyście może, czy to działa? A jeśli tak to ile dodać tego olejku?

| 
|     |   | 
|  2006-04-09, 08:54 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Dot.: Łupież

pozwolisz ze sie dołoacze do twojego pytania bo ja mam takie płaty ktore kiedy  rozczesze wlosy zawsze mam cala w tym glowe a musze isc do szkoly wiec sama nie wiem co z tym zrobic i nawet uzywam szamponu dla maluchow... mi tez mozecie pomoc

| 
|     |   | 
|  2011-08-06, 11:01 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: Łupież

ja nie dodawałam żadnych olejków itp. natomiast chce sie z wami podzielic jak ja sobie poradzilam z lupiezem. uzywalam zwyklego szamponu dla dzieci i nic po za tym. żadnych pianek,odzywek, lakierow noo nic nic... i rozczesywałam włosy specjalna szczotka przeciwłupieżową anty dandraff therapy z donegala. i to wszystko- lupiez zaczal mi zanikac, obecnie nie mam tego swinstwa.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.