|  2014-02-12, 13:14 | #1 | 
| Raczkowanie | ciuchy S/M, podkład Dior i cienie shiseido! lutyZapraszam! Hej, jestem nowa, ale mimo to zapraszam do przeglądnięcia   . Zdaję sobie sprawę, że możecie mi nie ufać, więc jestem gotowa wysyłać pierwsza (poleconym ekonomicznym). Na dobry początek mam kilka ciuchów i perełki makijażowe. JESTEM Z LUBLINA. Bardzo chętnie powymieniam się z użytkowniczkami z okolic i z tego miasta  Szukam: 1. Dużej, najlepiej kwadratowej torby typu shopper w jakimś neutralnym kolorze (czarny, brązowy). 2. Klasycznych, czarnych balerinek w rozmiarze 36. 3. Podkładu Rimmel Match Perfection, odcień najjaśniejszy. 4. Nie pogardzę koszulami, spódnicami i swetrami S/M. 5. Jakimś dobrym tuszem też nie pogardzę. * Spódniczka mini H&M w kratę, rozmiar 38, moim zdaniem bardziej 40. Spódniczka jest w dobrym stanie, chociaż kolory są już lekko sprane. Z boku ma zamek, jest rozciągliwa. ** Spódniczka mini cropp town, rozmiar 36, stan bardzo dobry. Ma granatowy kolor, jest dosyć obcisła. Z przodu ma zamek. Noszona przeze mnie w wersji 'zamek z przodu', więc wydaje mi się że z tyłu jest lekko odkształcona przez mój tyłek  . Nie jest to wada, jeśli też będziecie wolały nosić ją w tej wersji co ja. *** Bluzeczka S/M, dosyć luźna, stan bardzo dobry. Rękaw o długości 3/4 (za łokieć), bluzka sięga pępka. Jest ozdobiona różnymi wzorkami, kolor zielony. ****Transparentny sweterek house, rozmiar XS. Kolor czarny, stan bardzo dobry. ***** T-shirt house, rozmiar M, stan bardzo dobry. Tak jak widać jest na nim różowa ośmiornica  .  POZA TYM Podład DIORSKIN FOREVER 040, 20 ml. Prawie pełny, na zdjęciu udało mi się chyba ująć poziom zawartości  . Nie mam do niego zatyczki! [nie ma] Shiseido, Shimmering Cream Eve Color (cień w kremie), mam kolor złoty i srebrny (biały), znalazłam w necie zdjęcia odpowiadające kolorom. Właściwie nienaruszone. Waga 6 g! Są dosyć wartościowe, najchętniej oddałabym je za jakieś fajne perfumy lub coś z listy życzeń  . W wolnej chwili mogę pokazać ubrania zainteresowanym na sobie, proszę pytać, nie gryzę   NIŻEJ CIĄG DALSZY!    Edytowane przez kurczeblade Czas edycji: 2014-02-15 o 12:51 | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 13:48 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: ciuchy S/M, podkład Dior i cienie shiseido!

hej,  może znajdziesz coś w moich wątkach za: Shiseido, Shimmering Cream Eve Color (cień w kremie), mam kolor złoty i srebrny (biały) ?   | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 14:21 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

torebka jest repliką LV. kupiłam ją na allegro za 200 zł. mogłabym oddać za cienie  ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- dobrze, daj znać jak przemyślisz   | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 14:37 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

cos za cienie?

__________________ | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 15:27 | #6 | 
| Raczkowanie | 

DOKŁADKA * sukienka Carry, M, nowa, jeszcze z metkami, kolor brązowy ** torebka Reserved, stan bardzo dobry poza startą rączką (zdjęcie). Ma ściągacz, brak zamka, w środku mała kieszonka, chetnie wymienie za inną xxl. *** sukienka S/M, dekolt na plecach, stan bardzo dobry **** buty jazzówki, rozmiar 36, noszone tylko raz (nie mój styl) | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 16:52 | #7 | 
| Zadomowienie | 

coś za diorskin?   ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- jasne, obojętne mi to za które buty  mogłabym tylko prosić o fotkę real podkładu, on jest bardzo ciemny? 
				__________________ SH: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833120 | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 17:06 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nie ponieważ torba nie w moim stylu, pozdrawiam

__________________ Wymiana w MAJU- same nowe rzeczy  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59983276 | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 18:31 | #10 | 
| koci świat | 

niestety nic nie znalazłam dla siebie    | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 22:17 | #14 | 
| Zadomowienie | 

chyba dodałaś post nie w tym wątku...    
				__________________ odchudzanie  72 68 67 66 65 60...57 56 55 54 53 52 50   'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,  bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami' ~J. Conrad | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 22:38 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic dla siebie nie znalazłam    | 
|     |   | 
|  2014-02-12, 23:02 | #17 | 
| Raczkowanie | 

podoba mi się cień (złoty) i jazzowki   
				__________________ TARGOWISKO https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1259544 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-02-13, 10:29 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

hej niestety nic nie widzę, chyba że masz coś poza wątkiem z mojej wish?

| 
|     |   | 
|  2014-02-13, 10:59 | #22 | 
| Wtajemniczenie | 

coś za oba cienie?? Dodatkowe ciuchy mam w linku w poście z sukienkami oraz w poście nr.14

__________________ WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776309 ODPISZ U MNIE  To nie boli   | 
|     |   | 
|  2014-02-13, 15:37 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

nic

| 
|     |   | 
|  2014-02-13, 19:25 | #25 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Małopolskie/Lubelskie 
				Przekupka: 135 pkt  / 100% pozyt. | 

Niestety akurat rzeczy z dwóch pierwszych postów mam u rodziców, a oni są tak zabiegani, że nie mam serca prosić ich o wysyłkę   może kiedy indziej uda się wymienić   | 
|     |   | 
|  2014-02-13, 20:43 | #26 | 
| Zadomowienie | 

Witaj, jednak zrezygnuję, pozdrawiam

__________________ SH: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833120 | 
|     |   | 
|  2014-02-13, 20:53 | #27 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Lublin/Lubartów 
				Przekupka: 59 pkt  / 100% pozyt. | 

| 
|     |   | 
|  2014-02-13, 21:36 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic

__________________ Ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=824569 Kosmetyki, biżuteria https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781187 | 
|     |   | 
|  2014-02-14, 14:12 | #29 | 
| Raczkowanie | 

nie wiem czy się jeszcze zastanawiasz, ale buty już mnie nie interesują,  mam za to propozycję - sweterek i torba za cień, hm?  dodałam już opisy do zdjęć, zajrzyj  ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- teraz to ja muszę się zastanowić   
				__________________ TARGOWISKO https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1259544 | 
|     |   | 
|  2014-02-14, 18:01 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

a on bardzo ciemny jest?? chciałabyś za niego wszystkie majtki tak?? ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- no ja mam oliwkową cere więc myślę że będzie ok  pogadam jeszcze tylko z jedną dziewczyną która chciała majtasy wcześniej ale długo się nie odzywa jak się nie zdecyduje to wymienie się z Tobą  dam ostatecznie znać wieczorem   
				__________________  SZAFA  Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji.   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.