|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Trądzik skóra szyjiDziewczyny, pomóżcie! Mam problem ze skora na szyi, a dokladnie pod zuchwami. Jakis czas temu zaczely mi sie tam robic pryszcze, jest coraz gorzej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: POMOCY!!! pryszcze :(
witaj
![]() Najwięcej odpowiedzi w tym temacie uzyskasz zakładając wątek na forum kosmetyczki,które tez mamy na Wizażu ![]() Tutaj możesz poczytac o żelu i kremie: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=6098 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=691 możesz też skorzystać z naszej wyszukiwarki wpisując różne słowa,wyskoczy Ci wiele tematów,które być może Cię zainteresują A stosowałaś:brevoxyl,benza cne? w razie czego pytaj to pomogę aha i Witaj na WIizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przerzucam wątek na kosmetyczkę, bo faktycznie tu prędzej uzyskasz odpowiedź
![]() Witamy na Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie stosowalam niczego innego poza akneroxidem i szczerze mowiac boje sie uzywac, bo jak ma mi po tym wyskoczyc jeszcze wiecej, to dziekuje bardzo
![]() a akneroxid za bardzo nie pomogl, bo po jego odstawieniu pryszcze na twarzy powracaja :/ chyba wybiore sie do dermatologa... znowu ![]() to nienormalne, ze w wieku 22 lat mam TAKIE problemy z cera.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pod ŻUCHWAMI??
myslalam, ze homosapiensy maja jedna zuchwe... a jak powiem ze na gojenie ran i suszenie syfów ZOVIRAX pomaga to pomoge? miejscowo smaruj bo naprawde pomaga, zaklejaj na noc, no ale najlepiej to faktycznie WYBIERZ SIE DO DERMATOLOGA. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
może i jedną,
w kazdym razie na razie się wszystko goi, potraktowałam parę razy maścią cynkową i jest OK ![]() dziękuję za wszystkie rady, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.