| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-05-05, 12:53 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | podziękowania

Dajecie każdemu z rodziców osobno coś czy wspólnie? My myślimy nad karafkami dla ojców i kwiatem z wygrawerowaną doniczką dla mam i do tego dyplom wspólny z wypisanymi podziękowaniami? http://allegro.pl/podziekowania-dla-...155868508.html A chrzestnym rodzicom coś dajecie czy tylko dziękujecie? I kiedy na weselu robicie podziękowania? Nie chcemy aby wyszła z tego jakaś szopka, tańczenie w kółeczku itp. Chcemy puścić jakąś śliczną muzykę w tle, coś z tekstem podziękowań i w tak tego wygłosić nasze podziękowania i wręczyć upominki, a potem dalsza część wesela. Co o tym myślicie? | 
|     |   | 
|  2014-05-05, 18:30 | #2 | 
| PeeeMaa! Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: inthernet 
				 | 

Dot.: podziękowania

my nie mamy podziękowań, po weselu coś wymyślimy specjalnego dla rodziców.    | 
|     |   | 
|  2014-05-05, 21:18 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: małopolskie 
				 | 

my nagrywamy teledysk   i dajemy albumy od dzieciństwa do sesji narzeczeńskiej z wolnym miejscem na zdjęcia ślubne | 
|     |   | 
|  2014-05-06, 08:58 | #4 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  Moi rodzice są rozwiedzeni, więc wspólny prezent odpadał. Mamy dostały pierścionki z KRUKA, a ojcowie i kochana babcia zegarki  Plus oczywiście kwiaty dla mam i babci. Byłam też na weselu, gdzie para zrobiła teledysk ślubny i wyszło wspaniale. Potem dali kwiaty   | |
|     |   | 
|  2014-05-06, 10:16 | #6 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: małopolskie 
				 | 

Cytat: 
   mój tż ma dwoje rodziców ale ja mam "zestaw" mama babcia i dziadziuś więc dziadków też nie wyobrażam sobie nie wyróżnić w podziękowaniach bo pełnili mi rolę rodziców bardzo często  ale dałam im niedawno na dzień babci i dziadka taki album ze zdjęciami dwóch wnuczek od małego do teraz no i było też kilka zdjęć z moim tż tam więc im planuję dać mniejszy album z samą sesją narzeczeńską i wolnym miejscem na zdjęcia ślubne, mam nadzieję że się ucieszą   | |
|     |   | 
|  2014-05-06, 16:56 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: *miasto know-how 
				 | 

Moim rodzicom chcieliśmy dać dąb ponieważ u nich na działce za każdego członka rodziny jest posadzony dąb. Tata TŻ jest kawoszem więc dostanie tę kawę z kupy lisa   (bardzo o niej marzy) a dla jego Mamy nic jeszcze nie zostało wymyślone choć ona sugeruje kwiaty | 
|     |   | 
|  2014-05-06, 21:25 | #8 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Ja myślałam o czymś praktycznym, te karafki są świetne, ale wiem że u moich rodziców by tylko stała i się kurzyła, u teściów pewnie podobnie. Myślę nad ramkami czy albumami na zdjęcia, które będą czekać na zdjęcia ze ślubu   | 
|     |   | 
|  2014-05-07, 08:43 | #9 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-11 
				 | 

Karafka fajna rzecz. Moja mama z siostrą kupiły swoim rodzicom (a moim dziadkom   ) na rocznicę ślubu. Z grawerem oczywiście   | 
|     |   | 
|  2014-05-08, 08:28 | #10 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-04 Lokalizacja: Kraków/ Krzeszowice 
				 | 

My wiele rzecyz bedziemy robić z przymrużeniem oka;-) rezygnujemy z oczepin, z weselnych konkursow itp- Podziekowania beda- ale chcemy zaskoczyc naszych bliskich;-) czyli rodzicow TZ moja mame i matke chrzestna ( bo w duzym stopniu mnie wychowała) - oni beda sie spodziewac pewnie kwiatow i teledysku- bo na ostatnich 4 weselach gdzie bylismy w rodzinie- taka wlasnie byla konwencja Dlatego my tak troche na wesolo- zamowimy im u sprawdzonego Pana pod Krakowem statuetkę Oscara( zamawialam juz kiedys dla kolezanki i jest niezla) z dedykacją dla najlepszego taty mamy itp;-))))))))) i zrobimy do tego prezentację jak na oscarach;-) | 
|     |   | 
|  2014-05-08, 08:42 | #11 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2014-05-08, 09:23 | #12 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-04 Lokalizacja: Kraków/ Krzeszowice 
				 | 

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e  02b30ba9b0746877a_6871979  10e488;46353692]Haha super pomysł   [/QUOTE] Ja nie byłam przekonana dopók nie zobaczyłam tego Oscara na zywo- i już wtedy wiedziałam, że to wykorzystam;-) Moj TZ smieje sie, że poprosimy o rozlozenie wczesnej chwile czerwonego dywany;-) i kazdy bedzie musial przejsc- odebrać swoją nagrodę i powiedzieć dwa slowa do mikrofonu;-) Będzie ubaw;-))))))))))) | 
|     |   | 
|  2014-05-08, 15:43 | #13 | |
				 | 

Cytat: 
  może czerwony dywan zbędny  ale te parę słów do mikrofonu będą ok   | |
|     |   | 
|  2014-05-09, 17:35 | #14 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2014-05-09, 18:59 | #15 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Cytat: 
 Damy im spersonalizowane kosze (np. alkohol (tata Tż), kawe, (moja mama)różne rzeczy, do tego jakieś kwiaty doniczkowe bo mamy lubią  Twój pomysł na podziękowania jest ok   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-05-11, 12:53 | #16 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Bydgoszcz 
				 | 

Moi rodzice są po rozwodzie, więc daliśmy 3 podziękowania w formie książki dla mojej mamy, dla mamy męża (jest wdową) i dla mojego ojca oraz po bukiecie kwiatów dla mam.

| 
|     |   | 
|  2014-05-12, 01:22 | #17 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Cytat: 
  Mnie się zawsze najbardziej podobały nieszablonowe, najlepiej samodzielnie robione prezenty. Znajomi ostatnio zrobili trochę w amerykańskim stylu film na rzutniku, który oglądali wszyscy goście, taki w połowie wzruszający, a w połowie zabawny - to wyszło całkiem fajne, a do tego wręczyli rodzicom wydrukowane na prawdziwych kartkach na świadectwa żartobliwe dyplomy ze śmiesznymi przedmiotami, które zaliczali kończąc "szkołę rodzicielską", i sami wymyślili wszystkie przedmioty, których nazwy były pełne aluzji do wydarzeń z dzieciństwa, a rodzice czytali je na głos gościom, super! Widziałam jeszcze w sieci kiedyś, że ktoś zrobił przedstawienie, w którym młodzi najpierw grali jednych rodziców, a potem drugich - też z wzruszającym i żartobliwym tekstem. Świetne na wesele, a nagrane można potem oglądać wiele razy. Odważne, ale właśnie takie rzeczy są najlepsze, osobiste, niepowtarzalne  Nie wiem, jak można poprzestawać na koszach czy statuetkach, kiedy wokół tyle świetnych pomysłów. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

13.03.2008
 13.03.2008 13.03.2013
 13.03.2013