|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zależy mu wyłącznie na seksie?
Dziewczyny założyłam ten wątek bo szczerze mówiąc licze na pomoc i dobre rady. Czekam niecierpliwie na odpowiedzi
Tydzień temu poznałam na pewnym portalu społecznościowym chłopaka w moim wieku, ale jak się okazało, tymczasowo przesiaduje w.. Poprawczaku, niezbyt mnie to ucieszyło, bo wydawał się na porządnego, no ale nie będę go przecież oceniać nie znając. Po dłuższym namyśle postanowiłam spróbować, zapytał czy do niego przyjadę, powiedziałam, że tak, ale dopiero po maturach, czyli w piątek.. Zapytałam go czy może wychodzić, bo chciałabym się z nim przejść, o dziwo on złożył mi propozycję, czy chciałabym spędzić z nim noc w hotelu.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zależy mu wyłącznie na seksie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Przecież wiadomo, że każdy mężczyzna który chce się związać na pierwszą randkę zaprasza dziewczynę do hotelu na seks.Słaby troll
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Spodziewałam się takich odpowiedzi..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
"NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ TEGO zwłaszcza po NIM ! " lol znasz go tydzien xd
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Do poprawczaka naprawdę trudno trafić. trzeba nieźle nawywijać i nie, nie siedzą tam fajni, niewinni chłopcy za nic. Weź się ogarnij troszeczkę i czym prędzej przestań dawać sobie nawijać makaron na uszy i wykasuj ten kontakt. Absolutnie nie dawaj się namówić na jakiekolwiek spotkania, nie mów gdzie mieszkasz, gdzie chodzisz do szkoły, jak się nazywasz. Bo możesz skończyć zgwałcona w krzakach. Gwałty są dokonywane w większości przez znajomych!!! A jak już mu wypytlowałaś jakieś informacje na swój temat, to uważaj na siebie i na nieznajomych fagasów którzy nagle się mogą pojawić i Ci ściemniać zebyś z nimi poszłą tam czy gdzie indziej..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może się łudzę, młoda jestem i naiwna. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Komplikatorka
|
Tak, zależy mu tylko na Twojej pochwie.
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Znasz kolesia tydzień i to przez neta. On proponuje ci seks.
No to sama sobie odpowiedz.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak możesz być weazna dla kogoś kto Cie nie zna i na oczy nie widział a pisze z toba raptem _tydzień_!!!! Jak ja Ci nawypisuję przez tydzień, że jesteś moją miłością i najważniejsza na świeciei na dodatek najśliczniejsza to uwierzysz? ![]() No hellou? Jakby mi ktoś po tygodniu pisania zaczął takie farmazony sadzić, to bym się w głowę kazała puknąć.
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
zerwij kontakt jak najszybciej. Ja po takiej propozycji po tygodniu znajomości nie musiałabym upewniać się na forum ze chłopakowi chodzi tylko o jedno
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk wiec przepraszam za literówki:-D |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIC o nim nie wiesz, wyobraziłaś go sobie jako ideał po tygodniu rozmów, a teraz przezywasz wielki szok, bo to nie taki książę, jakim go sobie wymalowałaś. Wystarczyło parę słodkich słów, gadka szmatka o pierdołach, żeby cię zbajerować i omamić. Zastanów się trochę nad sobą. A na przyszłość radzę więcej dystansu i ostrożności, bo kiedyś się przejedziesz.
|
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Prawie 19. Wiem, że to wszystko co piszę wynika z tego, że nie do końca mogę się pogodzić z tym, jak ten świat funkcjonuje. Może idealizuję takie rzeczy jak miłość. Wierzę, że kiedyś dojrzeję i wszystko to będzie rzeczywiście nieważne.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
uświadom sobie że on nie przejdzie magicznej przemiany |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyno, a Ty w otoczeniu nie masz zdrowych, normalnych związków, że nie masz żadnych wzorców? Od kiedy miłość rodzi się po kilku dniach PISANIA z kimś w necie? Miłość fix? Miłość instant? Wielce się nie godzisz z tym jaki jest ten świat, a sama co robisz? Sprowadzasz miłość do jakieś powierzchownej namiastki.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze, po tym pierwszym poście myślałam, że dużo mniej.
Zdecydowanie odpuść sobie tę znajomość. W sieci owszem, można znaleźć ludzi, którzy są ok, ale tacy raczej nie proponują seksu na pierwszym spotkaniu i po tyg. Już pomijam ten poprawczak, który jest wisienką na torcie.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#21 | |
|
sissy that walk
|
Autorko, to nie jest Twój pierwszy wątek o pomyleńcu z Internetu, więc aż ciężko uwierzyć w Twoje podejście do tych facetów. Popatrz - ledwo w lutym pisałaś o starszym gościu który Ci opowiadał jak to bzykał prostytutki i jak to chce przerobić 50 dziewczyn, a Ty zamiast sobie takiego kogoś odpuścić natychmiast, to pisałaś takie same głupoty i jeszcze przeżywałaś potem tutaj, że Ci na nim zależy. Teraz mamy maj, a Tobie zależy na chłopaczku z kryminału, z którym wymieniasz wiadomości od tygodnia i który Ci na wstępie proponuje hotel. Jeśli to nie jest prowokacja, to to jest po prostu PRZERAŻAJĄCE jak łatwo Cię omamić, manipulować Tobą i jak bardzo nie potrafisz odróżnić dobrych cech od złych. Jak się poznaje ludzi przez Internet to trzeba nabyć umiejętność oddzielania ziarna od plew, zamiast angażować się w kontakt z każdym zbirem i popaprańcem, który tylko się nawinie i powie Ci coś miłego. Mam wrażenie że powinnaś sobie odpuścić szukanie w sieci - jesteś stanowczo za mało krytyczna w stosunku do facetów, żeby to było dla Ciebie bezpieczne. Wpakujesz się w kłopoty lecąc do takich ludzi jak ćma do światła. ODPUŚĆ trochę, nie bądź tak zdesperowana, nie MUSISZ mieć faceta już teraz zaraz, jakiegokolwiek.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2014-05-27 o 15:26 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I Autorko odpowiedź na Twoje pytanie - Tak, zależy mu wyłącznie na seksie.
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że zależy mu tylko na seksie. Sam Cię o tym wprost informuje, a Ty jeszcze się nad tym zastanawiasz?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Eee... zastanawiasz się nad kimś takim, a masz już 18 lat??! Dziewczyno, zachowujesz się jak 13-latka - niepoważnie. Odpuść sobie kolesia. Chyba, że rajcują Cię recydywy, poprawczaki i inne takie...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Tak na marginesie, w sumie co by nie powiedzieć o chłopaku, to przynajmniej od początku wprost powiedział o co chodzi w spotkaniu
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, ale czego innego mogłabyś się spodziewać?
Przecież jasno i wyrażnie chyba dał Ci do zrozumienia , że nie myśli o Tobie jako kandydatce na partnerkę. Chce tylk i wyłącznie seksu. Chociaż dobrze , że Ci to jasno określił, niektórzy mężczyżni nie są tak "szczerzy " jak on, A tak na marginesie...serio Poprawczak? Uwierz mi, Aniołki tam nie trafiają. Zastanów się czy chcesz się w to wplątywać. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#27 |
|
Zielona Driada
|
Wiesz, jak ktoś zaprasza Cię po tygodniu na seks do hotelu, to chyba już w samej jego propozycji jest odpowiedź na Twoje pytanie. Raczej nie będzie chciał siedzieć z Tobą za rączkę i patrzeć Ci w oczy. I poprawczak?? serio gadasz z ludźmi z poprawczaka, ba! wierzysz w to co wypisują?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim nie zadawaj się z ludźmi, którzy byli w poprawczaku lub w więzieniu. W Polsce, wbrew temu co się czasami mówi, trzeba się naprawdę postarać, żeby trafić do takiego miejsca. Jesteś bardzo młoda, po co masz sobie na starcie komplikować życie.
Hasła o tym, że każdemu należy się druga szansa, może dobrze brzmią, ale nikt normalny nie chciałby żeby jego przyjaciółka/siostra/córka się z kimś takim spotykała. Przyjmij tę zasadę dla własnego bezpieczeństwa. |
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
chociaż szczery chłopak!
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież chłopak wprost napisał: Będziemy się kochać
Nie rozumiem czego Ty nie rozumiesz?Jakby chciał iść do kina to by napisał: Pójdziemy do kina Jakby chciał na herbatę to by napisał: Pójdziemy na herbatę A jak chce uprawiać seks to pisze: Pójdziemy do hotelu ![]() Proste, logiczne. Szczery chłopak ![]() Daj sobie spokój, masz 19 lat a jesteś bardzo naiwna... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Przecież wiadomo, że każdy mężczyzna który chce się związać na pierwszą randkę zaprasza dziewczynę do hotelu na seks.