![]() |
#1 |
BAN stały
|
Gdzie spędzają czas wykształcone "stare" panny?
Z góry przepraszam za formę sformułowania tematu
![]() TREŚĆ pytania dla leniwych : (dla tych którym nie chce się czytać moich bazgrołów ![]() -gdzie spędzają czas wolny kobiety,dziewczyny wykształcone,inteligentne ,kulturalne? Chodzi mi oczywiście o panny,które z różnych względów na dzień dzisiejszy nie znalazły jeszcze faceta.Wiek? hmmm około 28-33. Podkreślam,że chodzi mi o dziewczyny wykształcone,bo te w głównej mierze i wierze są przeze mnie do zniesienia. Zaznaczę,że jestem z Katowic. TREŚĆ pytania rozwinięta : Mam na imię Jacek,lat 34. Drogie kobiety. Zwracam się do Was z prośbą o wskazanie,wyjaśnienie,dro gowskaz,który ułatwi mi skierowanie kroków w odpowiednie miejsce w celu nawiązania znajomości z płcią piękną,z zaznaczeniem tego,że ów płeć piękna ma być wykształcona lub co najmniej inteligenta oraz znająca podstawy kultury i higieny osobistej. Z góry zaznaczam - nie jestem desperatem,nie jestem głupi,jedynie trochę spóźniony,aczkolwiek ![]() Na pewno nie zarozumiały-chciałem tylko wyjaśnić kto kryje się po drugiej stronie monitora. Do czego zmierzam... Mając lat 34,można powiedzieć że "ostatni autobus" już odjechał,jednak jest jeszcze szansa skorzystać z taryfy lub minibusu ![]() Szacunek do siebie mam i z góry przekreślam kobiety wulgarne,nie dbające o higienę,wskakujące do łóżka lub rozkładające elementy swojej bielizny na części pierwsze w okolicach tylnego siedzenia samochodu... Tak,nienawidzę puszczalskich,choć od strony "łóżkowej" wszystko ze mną w normie ![]() Ponawiam pytanie - gdzie mogę się udać,by z zaskoczenia,bez podejrzeń,mieć okazję na nawiązanie znajomości z kobietą,dziewczyną inteligentną(po studiach) ? Na Waszym forum przeglądałem podobny temat i Ktoś zaintonował ![]() Są chyba jakieś miejsca oprócz pub-u czy dyskoteki,w których czas wolny spędzacie kobiety drogie kochane ? ![]() Miłości nie powinno się szukać,powinna przyjść sama ale nikt nie powiedział że nie można jej pomóc ![]() Edytowane przez sloncemeksyku Czas edycji: 2014-08-11 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie spędzają czas wykształcone "stare" panny?
Moja koleżanka singielka od lat 7 spędza wolny czas w stadninie koni jeżdżąc konno albo w kinie albo na koncercie bo lubi muzykę elektroniczną.
I tym, że "ostatni autobus już odjechał" chyba nieszczególnie się przejmuje.
#3 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-08-11 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Pewnie po kościołach siedzą i proszą bozię o męża. Albo stoją z moczem w kolejce do laboratorium, jak wszyscy starsi ludzie.
Edytowane przez Catjusza Czas edycji: 2014-08-11 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. A takie, które do łóżka delikatnie wchodzą a nie wskakują? 3. Jaka to jest "puszczalska kobieta"? Jakieś ramy? Zastanawiam się jak dobrze ty jesteś wykształcony? Wybacz pytanie ale sposób w jaki napisałeś tego posta skłania do zadania takiego pytania. Nie jestem z Katowic, więc nie ma sensu pisać gdzie spędzam czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ton w którym piszesz sprawia, że choćbyś był ostatni na tej planecie, spierniczałabym, aż by się kurzyło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Przed komputerem.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Więc słucham Pani/Panno Northpole,Chwast i Lucciola (Ktoś jeszcze
![]() ![]() ps. polecam ![]() Edytowane przez sloncemeksyku Czas edycji: 2014-08-11 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
To z kim Ty się do tej pory zadawałeś, że nie wiesz gdzie znaleźć kobietę, która dba o higienę osobistą?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydajesz sie zadufany, zarozumialy i przekonany o swojej boskosci. Niepotrzebnie. Pomijam, ze masz wymagania a nie zastanawiasz sie co z Toba jest nie tak, ze budzisz sie z reka w nocniku w wieku 34-ech lat. Zawsze warto najpierw spojrzec na siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Naczelna Nastolatka
|
Jestem ciekawa jak autor weryfikuje motywacje do utraty błony. Ma jakąś ankietę ze sobą na pierwszym spotkaniu??
Poza tym to zgadzam się z przedmówczyniami. Uciekać należy przed autorem ile sił w nogach.
#17 |
Raczkowanie
|
Chciałam tak od siebie dodać, ze wykształcenie nie zawsze świadczy o danej osobie. Ważna jest także kultura osobista, ciekawa osobowość, to jak dana osoba postrzega świat, jak zachowuje się w towarzystwie, jakie ma pasje itp. itd (a tego nie uczą w szkole)- tego uczy życie. Z własnego doświadczenia napiszę że znam prawnika po wielu szkołach i aplikacjach i co tu dużo mówić- prywatnie jest chamem, który daje odczuć rozmówcy swoja wyższość tylko dlatego że jemu w życiu lepiej się powiodło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47662814]Nie wiesz do czego spacja sluzy chocby.
Wydajesz sie zadufany, zarozumialy i przekonany o swojej boskosci. Niepotrzebnie. Pomijam, ze masz wymagania a nie zastanawiasz sie co z Toba jest nie tak, ze budzisz sie z reka w nocniku w wieku 34-ech lat. Zawsze warto najpierw spojrzec na siebie.[/QUOTE] Jak celnie napisane ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak już bym się dowiedziała, to zapewne dopiero potem bym spierniczała, ale najpierw zaspokoiłabym ciekawość ![]() Dołączę się jeszcze do opinii mona1309 o prawnikach. Również miałam nieprzyjemność znać takich 2-óch, jeden ma problemy z higieną i alkoholem, drugi natomiast uważał, że skoro jest prawnikiem i ma furę to powinnam go po "stopach całować", bo nic lepszego spotkać mnie nie mogło ![]() Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2014-08-11 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie, mi by się raczej nie chciało. Podejrzewam, że bardzo szybko zaczął by mi targać wnętrzności, szkoda mojego zdrowia.
![]() |
#20 |
Wizażowy Kot Igor
|
Bosh, jak dobrze, że jestem poniżej wyznaczonej granicy wieku.
Ale, słońce Ty moje, Ty nie szukasz miłości tylko kontrahentki w interesach. I wcale się nie dziwię, że nie załapałeś się na ostatni autobus. I obawiam się, że jeszcze dłuuugo sobie postoisz czekając na następny.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://hymenshop.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Chuop przedstawił swe zamiary, jest pewny siebie i wie czego chce, więc nie wysilajcie swego jadu.
odpowiadając; -na siłowni -na basenie -nad wodą -w bibliotece -w kinie -w dyskotece czasem -w internecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Naczelna Nastolatka
|
Ale błony może nie być. Byle tylko kobieta z miłości się jej pozbyła. Seks dla przyjemności samej odpada. Tylko świeczki, róże wonne, atłasowa pościel i wyznania miłości aż po grób. jedyna dobra sceneria do utraty tej błony.
#24 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47662814]Nie wiesz do czego spacja sluzy chocby.
Wydajesz sie zadufany, zarozumialy i przekonany o swojej boskosci. Niepotrzebnie. Pomijam, ze masz wymagania a nie zastanawiasz sie co z Toba jest nie tak, ze budzisz sie z reka w nocniku w wieku 34-ech lat. Zawsze warto najpierw spojrzec na siebie.[/QUOTE] Jamestown- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Następna
![]() Nie przesadzajcie.Gdybym to powiedział z uśmiechem na ustach zamiast wystukał na klawiaturze,pewnie zabrzmiało by to inaczej ,więc słowo pisane ma to do siebie,że jest na (Wasz) sposób odbierane. Jestem normalny gdyby o to chodziło ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47662805]To z kim Ty się do tej pory zadawałeś, że nie wiesz gdzie znaleźć kobietę, która dba o higienę osobistą?! ![]() Umów się z dziewczyną w wieku lat 30 poznaną na portalu randkowym i zmienisz punkt widzenia.Większość kobiet tam flirtujących to desperatki dla których taka wada o jaką pytasz jest czymś wpisanym w charakter.Być może jest to też jeden z powodów dla których są do tej pory stanu panieńskiego. [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47662814]Nie wiesz do czego spacja sluzy chocby. Wydajesz sie zadufany, zarozumialy i przekonany o swojej boskosci. Niepotrzebnie. Pomijam, ze masz wymagania a nie zastanawiasz sie co z Toba jest nie tak, ze budzisz sie z reka w nocniku w wieku 34-ech lat. Zawsze warto najpierw spojrzec na siebie.[/QUOTE] Spacja? Gdzie widzisz problem,bo albo Ty albo ten portal ma problemy z wyświetlaniem treści...U mnie to wygląda tak : ![]() Nie jestem narcyzem.Chciałem jedynie opisać szczegółowo problem,więc musiałem zrobić to w taki sposób,że odebrałaś mnie tak ,a nie inaczej. Wymagania? Czy kultura osobista to szczyt ludzkości,czy może norma? Czy higiena i dbałość o siebie to Everest męskich marzeń ? Dlaczego miałbym budzić się z ręką w nocniku?...a może ja po części planowałem taki rozwój wydarzeń i wkroczenia w dojrzały etap w tym wieku? |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Naczelna Nastolatka
|
spacje stawia się po znakach interpukcyjnych
#28 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie tak samo wyglada. Wnioskowac mozna zatem, ze spacja jest Ci blizej nieznana. Miejmy nadzieje, ze niedlugo odkryjesz jej tajemnice zanim ktos straci wzrok. Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Idac dalej tropem tej marnej metafory mozna dodac, ze autor bedzie dlugo stal na przystanku moknac i oczekajac na to, aby choc podmiejski autobus otworzyl przed nim swoje drzwi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro nie chcesz puszczalskiej, za to wymagasz kultury osobistej, to sam się też tak zachowuj i nie leź od razu przy pierwszym spotkaniu na tylne siedzenie, żeby obmacać kobietę i sprawdzić czy się myje. Najpierw należy wymagać od siebie, dopiero potem od innych. Strach odpisywać gdzie chodzą te inteligentne, kulturalne i umyte, bo potem będą miały pretensje, że się na nie nasyła nie wiadomo kogo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47663284]U mnie tak samo wyglada. Wnioskowac mozna zatem, ze spacja jest Ci blizej nieznana. Miejmy nadzieje, ze niedlugo odkryjesz jej tajemnice zanim ktos straci wzrok.
Taa, planowales i plan znalazl swoj finisz na Wizazu, gdzie pytasz jak kogos poznac. Chytry plan. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Idac dalej tropem tej marnej metafory mozna dodac, ze autor bedzie dlugo stal na przystanku moknac i oczekajac na to, aby choc podmiejski autobus otworzyl przed nim swoje drzwi.[/QUOTE] Tu nie wsiądzie bo cuchnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.