|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
relacje koleżeńskie
(Treść wątku usunęłam ze względu na brak zainteresowania)
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2014-11-23 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: relacje koleżeńskie
Rozmawiać z nią ciagle , jak potrzeba to nawrzeszczec , zmyc głowę w stylu :" popiescilo cie ?! Co Ty wyprawia ?!"
![]() Wiesz, gdyby mi moja przyjaciółka powiedziała ze była we mnie zakochana i nic mi nie powiedziała , byłam bym zła , ale bym uważała na nią . Ludzie ze zlamanym sercem , nieodwzajemniona miłością potrafią robić głupie rzeczy . Z drugiej strony ona jest dorosła - jak rozmowa nic nie da , to nic wiecej nie zrobisz , to jej życie i jej wybory . ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: relacje koleżeńskie
Obecnie wiem w kim jest zakochana (bez wzajemności w dziewczynie hetero). Zrobiła się nerwowa, czasem jak powiem coś od siebie to nie reaguje pozytywnie, ale ja nie jestem w tych sprawach zorientowana. Rozumiem, że chce kogoś poznać, ale zbyt emocjonalnie podchodzi do ludzi z którymi pisze raz czy dwa. Dziękuję za radę spróbuje może w ten sposób coś zdziałam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.