|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Luton -> London: PROŚBA O POMOC DO ZORIENTOWANYCH
Witam,
bardzo, bardzo proszę o pomoc zorientowanych w temacie ![]() 28 lutego wybieramy się na jednodniówkę do Londynu i jak każdy szukam dobrej opcji Luton-Londyn i odwrotnie. znalazłam na thameslink bilet SUPER PEAK OFF DAY TRAVEL CARD z Luton Airport do London Liverpool Street za 18,50 funtów - rozumiem, że obejmuje to podróż w obie strony + możliwość używania komunikacji miejskiej w Londynie w zones 1-6. i teraz pojawia się pytanie: na stronie thameslink pojawiają się różne pociagi powrotne i mogę zaznaczyć sobie któryś, żeby go wybrać, więc wnioskuję, że są to pociągi, z których możemy skorzystać. natomiast na stronie thetrainline.com chciałam sprawdzić, które są na pewno SUPER PEAK OFF .. i co się okazuje? żaden powrotny! i w tym momencie nie za bardzo rozumiem .. czy mogę wybrać sobie konkretny pociąg na powrót na stronce thameslink i nie będzie problemu (bo bilet będzie na ten konkretny pociąg mimo tytułu SUPER PEAK OFF), czy system tego nie ogarnia i to jest błąd i sama powinnam uważać na coś takiego? wrzucam screeny dla lepszego zrozumienia sprawy ![]() będę bardzo bardzo wdzięczna, gdyby ktoś zorientowany mi podpowiedział, cóż robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luton -> London: PROŚBA O POMOC DO ZORIENTOWANYCH
Nie lepiej busem ? jechałam rok temu z Luton busem właśnie . Na nasze w dwie strony do centrum wyszło mi ok 70 zł . plus potem bilet na metro .
To jakiś prywatny był , jedzie się 1,20 . też byłam jeden dzień
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luton -> London: PROŚBA O POMOC DO ZORIENTOWANYCH
Super off pick to bilet weekendowy. Mozesz go kupic na stacji, nie nusisz rezerwowac. bilet obowiazuje zdaje sie ze do 4 rano i az do tego czasu mozesz wrocic pociagiem o jakiejkolwiek godzinie.
Nie szukaj Liverpool Street, bo to nie po drodze. Dojedz do St Pancras International lub Blackfriars i tam wez metro lub autobus do miejsca gdzie chcesz dojechac. Edytowane przez vanniaa Czas edycji: 2015-01-18 o 19:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.