|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wishlista wszystkowątkowa
Ubrania - tylko nowe
- skarpetki - rajstopy r. 4 (czarne od 40 DEN wzwyż zawsze) - rajstopy r. 5 (tutaj już różne, czarne, cienkie cieliste, cienkie grafitowe) - biustonosze 70F - piżamy S/M - zwłaszcza z krótkimi spodenkami - baleriny 38/39 - rozkloszowane sukienki M/L - inne sukienki M/L nadające się do pracy - tuniki S/M - żakiety (rękaw 3/4 lub długi) M, najchętniej inne niż czarne - sweterki rozpinane/narzutki S/M - eleganckie bluzki S/M - spodnie dresowe M/L - różne kominy - botki 38 - torebki - ubrania fitness - torba na siłownię - buty sportowe r. 38 Kosmetyki (nowe lub w niektórych przypadkach z niewielkim użyciem) - balsamy do ciała - zawsze i prawie każde. Zwłaszcza Eveline chłodzące. Odpadają jedynie brązujące - żele pod prysznic - żele do mycia twarzy dla cery tłustej - toniki do cery tłustej - mleczka do demakijażu, bardzo chętnie Garnier - kremy pod oczy dla cery dojrzałej - żele do higieny intymnej, bardzo chętnie Ziaja, Green Pharmacy - szampony do włosów - antyperspiranty, raczej w sprayu - podkład Bourjouis, 123, któryś z najjaśniejszych odcieni - czarne tusze do rzęs - tylko nowe - pomadki ochronne - tylko nowe - mydła - tylko nowe - szczoteczki do zębów - tylko nowe oczywiście - pasty do zębów - kremy do rąk - preparaty do stóp - Amor Amor - Moschino Glamour - waciki kosmetyczne - lakiery do włosów Książki: - Trylogia Stiega Larssona (2. i 3. część) - Trylogia Igrzyska śmierci (2. i 3. część) - Woda dla słoni - różne kryminaly/thrillery - część książek Wiśniewskiego (sporo mam, więc będę wybredna) - książki o tematyce PR-u/marketingu/grafiki komputerowej (nie podręczniki akademickie) Inne: - tabletki do zmywarki - torby ekologiczne - tylko nowe - pojemniki na żywność - tylko nowe - komplet kieliszków do wina - tylko nowe - komplet kieliszków do szampana - tylko nowe - patelnia - tylko nowa - akcesoria i sprzęty kuchenne - rozważę różne rzeczy, tylko nowe - ręczniki, zwłaszcza mniejsze - - tylko nowe - tablet graficzny - niezapisane pocztówki - wszelakie - koperty, niekoniecznie bąbelkowe, każdych rozmiarów - dzbanek - tylko nowy - wazon - tylko nowy - taśmy samoprzylepne do ozdoby - nowe herbaty, zieloną praktycznie każdą. mogą być sypane, mogą być ekspresowe - różne nowe przyprawy - nową kawę Tchibo nierozpuszczalną Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2015-05-29 o 18:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wishlista wszystkowątkowa
u mnie:
mam trochę nowych rajtek 3 i 4 W różnych kolorach W środę mogłabym napisać dokładnie rozm i kolory ![]() biała koszula M 2 sukienki Jedna typowo letnia druga raczej zimowa czarny tusz mam tez sporo kopert zwykłych, trochę wiekszych niż zeszyt a4- musiałabym zmierzyć |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wishlista wszystkowątkowa
Mam w wątku
- żel pod prysznic cytrusowy koktajl (Ziaja) nowy - balsam-masło lawendowe do ciała Cyclax (też nowe). - szampon ajurwedyjski Swati Poza wątkiem: Do cery tłustej mam serię Ziaja Manuka (tonik i żel) ale nie są nowe, muszę sprawdzić zużycie. Do demakijażu: płyn Dwufazowy Delia raz uzyty micel PAT&Rub ponad połowa z 200ml Mydło różane alterra w kostce - nowe
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.