Nie wiem co robić , pomóżcie ;-( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-27, 23:16   #1
Niuniamuaa
BAN stały

Nie wiem co robić , pomóżcie ;-(

W Dzień Babci dowiedziałam się od kuzynki mojego narzeczonego że nie był prawiczkiem jak mnie poznał. Mi zawsze mówił że jest prawiczkiem , normalnie przysiegał , lecz moja intuicja od początku mówiła że coś jest nie tak ... Wszystko wiedział , wiedzial jak to sie robi i wgl , rozumiecie . ( Wiedział po prostu jak uprawia się sex i był na prawde za☠☠☠isty , delikatny) , lecz ja byłam dziewicą i myślałam że on tego nigdy z nikim nie robił , że jestem tą wyjątkową i wgl ... :-( . Lecz właśnie wtedy od jego kuzynki dowiedzialam sie innej prawdy , wróć... Wtedy jeszcze nie wiedziałam że to jest prawda , po prostu nie wierzyłam w to. Poszłam do niego i zapytałam sie go jeszcze raz , odpowiedział: Przysiegam że Cie nie oklamuje , no ok uwierzylam. :-( . Nastepnego dnia w piątek wieczorem nie dawalo mi to spać i sie pytam :

Ja ; Kochanie , czy ty mi na prawde mówisz prawde ?

On ; Tak , kochanie nie przejmuj sie juz tym .

Ja; Jeżeli dowiem sie prawdy , odejde od Ciebie ...

On : Dobrze kochanie ...

Także upieral sie ...

Wtedy nie wiedział że napisalam do jego byłej ( tak pomału , nie prosto z mostu , delikatnie) i tak dowiedziałam sie od niej prawdy . Zaraz po tym zadzwoniłam do niego ( był w pracy ) i powiedzialam mu że dowiedziałam sie prawdy , i tak ... Przyznał sie . :-( .

Myślałam że serce mi z piersi wyskoczy , płakałam , nie mogłam powstrzymać łez ;-( .

Jestesmy razem 1.5 roku i przez ten czas oszukiwał mnie . ;-( . Tylko ze jest jeszcze jedna sprawa ... Mamy synka, ale nie jestemy jeszcze po slubie.

I teraz dziewczyny proszę o rade i co mam robić? Czy patrzeć na uczucia ? Czy na rodzine?

Czy mam zapomnieć jakos i mu wybaczyć??? Proszę Was o jak najszybszą odpowiedź. :-( .
Niuniamuaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 23:35   #2
Leszy
Zakorzenienie

Dot.: Nie wiem co robić , pomóżcie ;-(

Cytat:
Napisane przez Niuniamuaa Pokaż wiadomość
W Dzień Babci dowiedziałam się od kuzynki mojego narzeczonego że nie był prawiczkiem jak mnie poznał. Mi zawsze mówił że jest prawiczkiem , normalnie przysiegał , lecz moja intuicja od początku mówiła że coś jest nie tak ... Wszystko wiedział , wiedzial jak to sie robi i wgl , rozumiecie . ( Wiedział po prostu jak uprawia się sex i był na prawde za☠☠☠isty , delikatny) , lecz ja byłam dziewicą i myślałam że on tego nigdy z nikim nie robił , że jestem tą wyjątkową i wgl ... :-( . Lecz właśnie wtedy od jego kuzynki dowiedzialam sie innej prawdy , wróć... Wtedy jeszcze nie wiedziałam że to jest prawda , po prostu nie wierzyłam w to. Poszłam do niego i zapytałam sie go jeszcze raz , odpowiedział: Przysiegam że Cie nie oklamuje , no ok uwierzylam. :-( . Nastepnego dnia w piątek wieczorem nie dawalo mi to spać i sie pytam :

Ja ; Kochanie , czy ty mi na prawde mówisz prawde ?

On ; Tak , kochanie nie przejmuj sie juz tym .

Ja; Jeżeli dowiem sie prawdy , odejde od Ciebie ...

On : Dobrze kochanie ...

Także upieral sie ...

Wtedy nie wiedział że napisalam do jego byłej ( tak pomału , nie prosto z mostu , delikatnie) i tak dowiedziałam sie od niej prawdy . Zaraz po tym zadzwoniłam do niego ( był w pracy ) i powiedzialam mu że dowiedziałam sie prawdy , i tak ... Przyznał sie . :-( .

Myślałam że serce mi z piersi wyskoczy , płakałam , nie mogłam powstrzymać łez ;-( .

Jestesmy razem 1.5 roku i przez ten czas oszukiwał mnie . ;-( . Tylko ze jest jeszcze jedna sprawa ... Mamy synka, ale nie jestemy jeszcze po slubie.

I teraz dziewczyny proszę o rade i co mam robić? Czy patrzeć na uczucia ? Czy na rodzine?

Czy mam zapomnieć jakos i mu wybaczyć??? Proszę Was o jak najszybszą odpowiedź. :-( .
3/10, mogłabyś się postarać.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 00:10   #3
201605300922
Konto usunięte

Które województwo ma teraz ferie? :P
4/10, zorientowałam się że to troll dopiero przy telefonie do byłej.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 00:11   #4
Mija62
uparta chmura

A to jedyne jego kłamstwo? Jakim jest partnerem, ojcem?
Mija62 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 00:55   #5
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

pisanie do eksi, czy bzykała się z misiaczkiem. tego jeszcze nie było

jeśli nie troll( )to: nie rzucaj słów na wiatr. powiedziałaś, że jeśli kłamie, to koniec więc go zostaw. chyba, że jesteś kolejną z tych, która lubi tylko pogrozić, a finalnie nic nie zrobi bo w zasadzie, to misio kocha
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 01:03   #6
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
pisanie do eksi, czy bzykała się z misiaczkiem. tego jeszcze nie było

jeśli nie troll( )to: nie rzucaj słów na wiatr. powiedziałaś, że jeśli kłamie, to koniec więc go zostaw. chyba, że jesteś kolejną z tych, która lubi tylko pogrozić, a finalnie nic nie zrobi bo w zasadzie, to misio kocha
Jakby naprawdę kochał, to poczekałby na autorkę! I wgl!

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:26   #7
Niuniamuaa
BAN stały

No wlasnie , zalezy od dnia . ;-( . Nie potrafi zrozumiec jak ja sie czuje . ;-( .

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

Tak to jedyne kłamstwo... No a co ja mialam zrobic jak nie napisać do jego ex ? Miałam dalej żyć w kłamstwie. ? ;-(

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Czy ja mam mu wybaczyć czy co . ? Boli mnie to nadal ale nie chce synkowi rozwalac rodziny . ;-( Nie potrafie sie z nim kochać bo wszedzie widze ją. Mowil ze sie z nią kochał dwa lata przedemna , ale czy ro prawda . ?
Stary 2016-01-28, 07:31   #8
aer
O RLY?

Cytat:
No wlasnie , zalezy od dnia . ;-( . Nie potrafi zrozumiec jak ja sie czuje . ;-( .

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

Tak to jedyne kłamstwo... No a co ja mialam zrobic jak nie napisać do jego ex ? Miałam dalej żyć w kłamstwie. ? ;-(

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Czy ja mam mu wybaczyć czy co . ? Boli mnie to nadal ale nie chce synkowi rozwalac rodziny . ;-( Nie potrafie sie z nim kochać bo wszedzie widze ją. Mowil ze sie z nią kochał dwa lata przedemna , ale czy ro prawda . ?
wgl bardzo i naprawde wgl ci wspolczuje ;(
wgl jak on wgl mogl to wgl robic z kimkolwiek wgl przed toba ;(
ja wgl bym mu wgl nie wybaczala ;(
pomysl wgl jaki wgl bedzie dawal przyklad dziecku ;(
chcesz wgl by kiedys wgl twoj syn uprawial seks ze swoja wgl dzieczyna ;(
tak wgl nie mozna wgl ;(

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:45   #9
Niuniamuaa
BAN stały

Jestem tu pierwszy raz ... Nigdy takiego czegos nie mialam . ;-/ . Nie , chce wychowac syna na porzadnego mężczyznę. A wiesz co jest najlepsze ? Na przeprosiny kupił mi dwa drinki sobieskie a sobie czystej 0.7 . :-(( wypił z kolegą bo byl mecz a ja siedzialam z tym wszystkim SAMA . ;{ Nie potrafie go zostawic bo go strasznie kocham , jak idzie do pracy to ja aż wariuje . ;-( . nie wiem czy bym wytrzymała. ;-(
Stary 2016-01-28, 07:59   #10
Mija62
uparta chmura

To straszne tobie czysta też się należała lol
Mija62 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 09:04   #11
letik
Zadomowienie

Ja sie zorientowalam ze troll dopiero przy synku..ah musze poćwiczyć:p
Stary 2016-01-28, 10:18   #12
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

abstrahując już od autorki, która ćwiczy trolling, to nie jestem w stanie ogarnąć fochów o to, że ktoś ma jakąś przeszłość, mniej lub bardziej barwną.

jezus maria, kropka, spacja, znak zapytania i emotka to za dużo jak dla mnie na końcu każdego zdania.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Jestem tu pierwszy raz ... Nigdy takiego czegos nie mialam . ;-/ . Nie , chce wychowac syna na porzadnego mężczyznę. A wiesz co jest najlepsze ? Na przeprosiny kupił mi dwa drinki sobieskie a sobie czystej 0.7 . :-(( wypił z kolegą bo byl mecz a ja siedzialam z tym wszystkim SAMA . ;{ Nie potrafie go zostawic bo go strasznie kocham , jak idzie do pracy to ja aż wariuje . ;-( . nie wiem czy bym wytrzymała. ;-(
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:03   #13
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez letik Pokaż wiadomość
Ja sie zorientowalam ze troll dopiero przy synku..ah musze poćwiczyć:p
ja też

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
[FONT="Century Gothic"]
abstrahując już od autorki, która ćwiczy trolling, to nie jestem w stanie ogarnąć fochów o to, że ktoś ma jakąś przeszłość, mniej lub bardziej barwną.
co prawda to prawda, ale ten temat akurat był wałkowany na wizażu nie raz, nie dwa. autorka próbuje guwnoburzę zrobić.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 14:46   #14
I am Rock
lokalna gwiazda

Przecież każdy facet wie, jak uprawiać seks. Po to są tutoriale w necie.
Wgl nie ogarniam pretensji do faceta, że wiedział jak to się robi. Ja bym oczekiwała, że facet w i e. Nie, że przyjdzie i mi powie - obsłuż się sama, kochana, bo ja nie wiem...
I wgl.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 15:32   #15
ajah
wańka wstańka

Cytat:

Skąd wiesz, że jedyne?
Może reszty jeszcze nie odkrylas ?
Stary 2016-01-28, 17:16   #16
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości