Prezent urodzinowy dla chłopaka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-04, 08:17   #1
DieFrage
Przyczajenie

Cool

Prezent urodzinowy dla chłopaka

Cześć Dziewczyny!
Mam taki problem... Jestem z moim chłopakiem dopiero od niedawna-od 3 miesięcy. On w tym miesiącu ma urodziny (ja mam miesiąc po nim), no i wczoraj sobie tak rozmawiamy i od słowa do słowa on powiedział, że na moje urodziny chce wykupić jakąś zagraniczną wycieczkę. I teraz właśnie poszukuję pomysłu na prezent dla niego..żeby sobie nie pomyślał że on mi tu z wycieczką a ja z jakimś bublem za 30zł
Pomożecie?
DieFrage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-04, 15:56   #2
prosyl89
Przyczajenie

Dot.: Prezent urodzinowy dla chłopaka

Hmm, a napiszesz coś o nim jeszcze? co lubi, czym się interesuje? Większość mężczyzn lubi nowinki technologiczne więc może celuj w tablet, ebooka, smartwatcha? bo zakładam, że masz trochę większy budżet skoro on Ci funduje wycieczkę
prosyl89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-08, 01:34   #3
_independent
Raczkowanie

Jesteście pewni, że po tak krótkim czasie jaki jesteście ze sobą, chcecie sprawiać sobie tak drogie prezenty?
_independent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-11, 11:33   #4
_Lawendowo_
Raczkowanie

Ja po miesiącu związku dostałam (bez okazji) komputer i telefon. Nie ukrywam, wprawiło mnie to w zakłopotanie...
_Lawendowo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-12, 20:42   #5
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

a czy chłopak m jakieś zainteresowania, paje, czy tylko pieniądze?
no i jaki T masz budżet na prezent?

dziewczyny wyżej mają rację- takie kosztowne prezenty lepiej zostawić na późniejszy eaap. ja po pół roku dostałam tablet, do dzisiaj pamiętam rumieniec który pojawił się na mojej twarzy z zakłopotania.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-01, 20:18   #6
niesmialamala
Przyczajenie

Ja kiedyś tu szukałam pomysłu na prezent gwiazdkowy i ktoś wspomniał o swetrze z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą, byłam zdesperowana, bo już kompletnie nie wiedziałam z czym trafię w gust mojego faceta i zaryzykowałam kupując ten sweter. Na szczęście opłaciło się i była masa śmiechu dzieki temu. Może to całkiem niezły pomysł? taki z dystansem
niesmialamala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-05, 18:11   #7
zochaabra
Przyczajenie

Skoro on planuje wykupić wycieczkę, to moze ty pomysl o jakims sprzecie dla niego... hm... np. aparat. Przyda Wam się od razu na wakacjach! Mój facet dostał na święta swojego pierwszego kompakta Panasonica i byl zaaachwycony
zochaabra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-11, 12:36   #8
boykot
Raczkowanie

Dziewczyny, ze wszystkich propozycji prezentowych, które usłyszałam ostatnio, to najciekawszy wydaje mi się smartwatch. Mój chłopak sporo biega i trenuje, generalnie calistenika bardzo mu się spodobała. Wiem, że takie zegarki można wykorzystac do biegania i ogólnego treningu, ale czy poza tym mają zastosowanie w życiu codziennym?
boykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-11, 15:11   #9
JoassiaM
Przyczajenie

Porządny smartwatch kosztuje już dość sporo pieniędzy, no i warto patrzeć na taki z pulsometrem, jeśli ma być również do ćwiczeń. Takiego sprzętu za 250 zł to nie ma co kupować.
Stary 2017-04-14, 14:05   #10
Gruzyinka
BAN stały

pytanie sprowadzi sie jak zawsze do kwoty którą chcesz przeznaczyć. Smartwatche kosztują około 500 złotych do ok 700 i to sa na prawde fajne urzadzenia. Sama biegałam z Gear fit 2 i przyznaje ze jest to dużo ciekawsze rozwiązanie niż bieganie z telefonem.
Gruzyinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-18, 14:06   #11
AngeliqDKNY
BAN stały

z tego co kojarze to garmin robi tez jakies zegarki do biegania. Dobry jest też kruger ale to juz duzo droższy sprzet
AngeliqDKNY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-19, 12:25   #12
Abigaill11
Raczkowanie

sprawdź opiniertvagd.pl albo spidersweb albo antyweb i tam na pewno coś znajdziesz. Takich testów jest na prawde wiele
Abigaill11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-20, 11:09   #13
Robercik26
Raczkowanie

A nie lepiej tradycyjny zegarek tańszy za około 100-200 zł nie przesadzaj z prezentem
Robercik26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-20, 20:22   #14
07martusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Robercik26 Pokaż wiadomość
A nie lepiej tradycyjny zegarek tańszy za około 100-200 zł nie przesadzaj z prezentem
W granicach 200zł znajdziesz markowe zegarki, nie jakieś podróby, pełnowartościowe i na gwarancji na<reklama> w zakładce outlet. Przejrzyj sobie. Warto łapać takie oferty.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Gruzyinka Pokaż wiadomość
pytanie sprowadzi sie jak zawsze do kwoty którą chcesz przeznaczyć. Smartwatche kosztują około 500 złotych do ok 700 i to sa na prawde fajne urzadzenia. Sama biegałam z Gear fit 2 i przyznaje ze jest to dużo ciekawsze rozwiązanie niż bieganie z telefonem.
Największy wybór markowych smartwatchy jest na e-zegarek i to w rewelacyjnych cenach. Są też hybrydowe.

Edytowane przez kisielova
Czas edycji: 2017-04-20 o 22:02
07martusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości