|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Jaką kobietę wybrał byś na żonę | |||
kobieta z zasadami i klasą |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 41,18% |
kobieta uległa, zabawna |
2 | 11,76% |
kobieta troskliwa i dobra |
6 | 35,29% |
kobieta piękna i zadbana |
6 | 35,29% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy wypada mi zostac u faceta na noc, jestem z nim 2 tygodnie?
Hej, moja córka poznała dwa tygodnie temu faceta, oboje mają po 25l znają się od tygodni, widzieli się 3 razy, ale godzinami rozmawiają ze sobą przez tel... U nas był 2 razy w domu, teraz zaproponował jej, że zabierze ją do siebie, tzn do rodziców i będzie tam spała bo chce jej pokazać miasto, mieszkamy od siebie 90km, to jest jakaś godzina i troszkę jazdy samochodem, on jest mobilny ale jeszcze studiuje... Moja córka mi to zakomunikowała i nie o to chodzi, że się nie zgadzam, bo jest dorosła, ale dla mnie był to szok, jestem nowoczesną matką, ale dla mnie pewne rzeczy się nigdy nie zmienią, a mianowicie to, że facet nie będzie szanował a tym bardziej jego rodzice, dziewczyny, która nocuje u faceta ,u jego rodziców, gdzie ledwie co się poznali i nie chodzi tu o sex ale o spanie w jednym łóżku. Powiedziałam to córce, była na mnie wściekła, bo nie widzi w tym nic złego, ale powiedziała, że zmieniła plany, czyli nie będzie u niego spała... Córka ma za sobą 3 poważne związki, żaden nie wyszedł i każdy był toksyczny, od początku wiedziałam, że Ci kolesie nie są dla niej, ten chłopak ,to porządny człowiek, rodzice też życzę im bardzo dobrze, ale po prostu myślę, że nie można zaczynać związków, od dupy strony, ja się tego trzymałam i dobrze na tym wyszłam... Wiem ,że dzisiaj się czasy zmieniły, że nie gra się w gumę czy zbijaka, nie chodzi na piękne randki tylko się siedzi na tel, kompie czy w domu, ale to nie ma nic wspólnego z tworzeniem więzi, erotyzmu, zakochania, wielkiego uczucia, ale to moje zdanie... Byłabym wdzięczna, gdybyście podzielili się swoim, a szczególnie mężczyźni, czy wasi partnerzy, ja uważam że fajne, łatwe i bezproblemowe dziewczyny fajne są do chodzenia, zabawy, miłego spędzania czasu, ale mężczyźni szanują, kochają i żenią się albo wybierają na matki swoich dzieci, kobiety z zasadami... Mylę się? Zależy mi na zdaniu dojrzałych ludzi, wiek nie ma z tym nic wspólnego, można być dojrzałą 19 latką i mieć kiełbie we łbie mając lat 30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy wypada mi zostac u faceta na noc, jestem z nim 2 tygodnie?
A kto powiedział, że ona musi z nim spać w jednym łóżku? Przecież jest tyle innych opcji do wykorzystania... Ja będąc nastolatką gościłam u siebie w domu kolegę z miejscowości oddalonej o 700 km, a że mieliśmy w domu 2 łóżka, to on spał w moim pokoju, a ja z moją mamą. I nikt nie robił z tego jakiegoś halo. Ja jak później pojechałam do niego, to było podobnie. I nikt nie nazwał mnie łatwą, a ten gość został moim mężem. Piszesz, że jesteś nowoczesną kobietą, ale poglądy to masz rodem ze średniowiecza. Skoro pozory są dla Ciebie najważniejsze, to się tego trzymaj, ale nie częstuj swoimi poglądami swojej dorosłej (mocno) już córki, bo ona najlepiej wie, co powinna zrobić. Poza tym, jeżeli osoba wartościuje kogoś przez pryzmat tego jak szybko poszła z nią do łóżka, to sama jest płytka i niewarta większej uwagi. Człowiek to nie tylko doopa, więc dobrze byłoby przyjrzeć się też reszcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Podejrzewam trolla, który liczy na gownoburze
![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-04-10 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jesteś nowoczesną matką ![]() ![]() Poza tym co to znaczy, że laska jest łatwa? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- w sumie racja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
wietrzę trolla, no ale.
nie wtrącaj się w jej sprawy łóżkowe. ma 25 lat, więc zrobi jak będzie uważała za słuszne.
![]() |
#7 |
BAN stały
|
To my jesteśmy tak zdemoralizowane, że każdą szanującą się kobietę uważamy za trolla. Jeżeli jeszcze nie brzydzisz się penisa... https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=12
Co ma wspólnego sonda z tematem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
w drodze do...Ciebie...
|
Nie jesteś nowoczesną matką, a taką która musi mieć kontrolę nad życiem córki. Kobieto ona ma 25 lat, to że miała wcześniej trudne związki nie znaczy że musisz ją aż tak kontrolować. I tak można zostać u faceta na noc, a czemu by nie? Czy z każdym zostaniem na noc wiąże się seks? No chyba nie
![]()
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten post mnie zabił ![]() Poproszę o reanimację Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-04-10 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym powiem Ci, że takie spanie w łóżku nie musi nic oznaczać. ludzie na studiach, po imprezach śpią po kilka osób i wiesz o co im wtedy chodzi? by mieć kawałek w miarę miękkiego podłoża i jako tako się wyspać ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Whoooooooa
Cytat:
W te trzy poprzednie związki też jej się pchałaś osobiście? Nie sądzisz, że TO mogło być przyczyną ich rozpadu? Córka też poznała rodziców tego faceta, czy tylko Ty? Nie rozumiem, dlaczego akurat interesuje Cię opinia gejów na temat sposobu prowadzenia się dwudziestokilkuletnich dziewcząt, ale nie sądzę, żeby powiedzieli Ci coś nowego. Nie wystarczy, że powiesz sobie, że masz zasady. Może zacznij od skończenia z tymi kazirodczymi trójkątami zanim zrujnujesz córce życie do reszty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Jedyna przysługa jaką możesz zrobić swojej córce - dorosłej kobiecie - to nie wpieprzać się w jej prywatne sprawy skoro cię o to nie prosi.
Nie mogę wprost uwierzyć, że jakakolwiek normalna kobieta w wieku ok. 45 lat (tyle mniej więcej masz skoro córka ma 25 lat), wywlekałaby intymne sprawy swojego dorosłego dziecka w internecie i jeszcze robiła z tego sondę. Albo jesteś głupia alboś troll. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lokalna gwiazda
|
To w końcu pytasz, czy t o b i e wypada zostać na noc u faceta, czy twojej córce?
![]() Ja osobiście, ile lat bym nie miała, nie nocowałabym u faceta, którego poznałam przed dwoma tygodniami. Bo go w ogóle nie znam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Moja mama mi mowila " nie idz do faceta do domu jesli nie zamierzasz isc z nim do lozka to bedzie jego terytorium pomysli że chcesz seksu" przez takie gadanie długo odczekałam nim do niego poszlam to on na poczatku przyszedl do mnie. Potem ja do niego i co? Wszystko ok nie rzuca sie na mnie z tekstem "przyszlas to chodzmy do lozka"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Moi rodzice mają takie samo podejście, są już starsi, uważają, że ja mam swój dom i swoje łóżko. Doprowadziło to do tego, że nigdy nie spałam z nikim w jego domu, ani też nikt nie spał w moim, chyba że był koleżanką. Dziś z winy rodziców jestem 23-letnią dziewicą i tak już zostanie. Seks tylko po zaobrączkowaniu i wybudowaniu domu. Nie polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Nie wiem co jest bardziej zabawne:
post trolla czy traktowanie go poważnie i dawanie poważnych odpowiedzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
on tired little feet
|
Troll.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;58705721]Nie wiem co jest bardziej zabawne:
post trolla czy traktowanie go poważnie i dawanie poważnych odpowiedzi? ![]() Z d.upy ta ankieta to juz nie mozna wybrac kobiety z zasadami, klasą, zabawnej, troskliwej, dobrej i zadbanej??? ![]() Coś wysyp tych trolli ostatnio ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-04-10 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Ej, ale ta "sonda" jest dla mężczyzn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
A w poście jest pytanie do mężczyzn, którzy mają PARTNERÓW.
A w pytaniu w ankiecie jest przerwa pomiędzy "wybrał" a "byś". Równie dobrze między jednym a drugim może brakować litery "a" - i wtedy dla zachowania konsekwencji w chaosie, pytanie byłoby skierowane wyłącznie do lesbijek i biseksualistek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
No jest. Ale mnie rozwala ten dobór podwójnych"cech". No nie chce mi się wierzyć, że ktoś na poważnie taką sondę robi
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No jak czekasz na pozwolenie, to czekaj dalej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Kobieta z zasadami i klasą, ale brzydka, zaniedbana, obojętna, zła, dominująca i bez poczucia humoru. 2. Kobieta uległa i zabawna, ale pozbawiona zasad i klasy, obojętna i okrutna, brzydka i zaniedbana. 3. Kobieta troskliwa i dobra, choć brzydka i zaniedbana, dominująca, bez poczucia humoru i zasad, pozbawiona klasy. 4. Kobieta piękna i zadbana, ale pozbawiona zasad, klasy i dobrych uczuć, obojętna, drętwa i dominująca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dodatkowo mój chłopak musiałby być sprawdzony przez ojca, pobyć z nim, pogadać szczerze, agdyby ojcu coś nie pasowało, to niestety ale musiałabym się pożegnać z nim, bo tata nie toleruje ludzi którzy mu nie pasują. On musiałby najpierw poprosić o rękę moich rodziców, a potem mnie. Są ludzie z takim podejściem do seksu więc mnie to nie dziwi, różne są zasady w związkach. Edytowane przez Untrue Czas edycji: 2016-04-10 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A to oni muszą wiedzieć, że seks uprawiałaś? Co, na twarzy Ci coś wyskoczy po utracie błony? ![]() Zasada "im mniej wiesz, tym lepiej śpisz" i "w tany" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
No faktycznie nie chce mi się seksu, bo uznaję go tylko będąc w związku, nie uprawiam ot tak dla zabawy, z byle kim, a chłopaki mnie wcale nie pociągają, jednak tata chce abym przyprowadziła jakiegoś i miała z nim dzieci.
Mogłabym się spotykać z jakąś kobietą i mieć z nią seks, niestety nie grzeszę urodą i muszę żyć sama całe życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.