|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
w³osy nie do rozczesania:((
Mam problem z rozczesywaniem w³osów chyba dlatego ¿e s± rozja¶nione. Robiê zabiegi z olejkiem rycynowym, uzywam szamponu i od¿ywki z³ota linia Pantine ProV. Wcze¶niej stosowa³am Gliss Kur po³ysk jedwabiu bez skutku. Jestem za³amana bo w³osy brzydko wygladaj± a czesanie boli!!!
Co mam zrobic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w³osy nie do rozczesania:((
ja na wloski stosuje jedwab w plynie. i mi naprawde pomaga z rozczesywaniem wlosow, polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 307
|
hej, ja tez mialam taki problem przez dlugi czas, stosowalam roznych odzywek, nawet Kerastase tych niby najlepszych i nic. poszlam do fryzjera sie podciac i powiedzialam, ze juz nie wyrabiam z tymi wlosami, to ona mi je po prostu mocno wystopniowala i teraz sie rozczesuja super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 984
|
![]()
Moja fryzjerka poleci³a mi raz w tygodniu na³o¿yæ na umyte w³osy od¿ywke , zawin±æ w folie aluminiow± na minimum pó³ godzinki i sp³ukaæ - po tym zabiegu w³osy s± od¿ywione, zdrowiej wygl±daj± no i przede wszystkim nie pl±cz± sie przy rozczesywaniu
![]() pozdrawiam i ¿yczê bezbolesnego rozczesywania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 984
|
![]()
PS: Wed³ug mnie najlepsza jest od¿ywka Pantene Pro-V
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 244
|
polecam od¿ywkê Hegronu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej, u mnie ten sam problem z w³osami, pl±cz± siê okropnie.
Po ka¿dym umyciu od¿ywka, raz w tygodniu maska na w³osy i zawijam na pó³ godziny w³oski rêcznikiem. Poza tym te¿ mam w³osy mocno pocieniowane, i czêsto podcinam koñcówki, bo przesuszone i rozja¶nione w³osy nie chc± siê rozczesywaæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
dziêki wielkie za rady. kupi³am jedwab i problem prawie znikn±³. prawie bo buteleczka jedwabiu kosztuje ponad 10 z³ a ja mam d³ugie w³osy wiêc zastanawiam siê jak czêsto bêdê musia³a go kupywaæ. no ale co¿ problem z g³owy, przynajmniej z rozczesywaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 691
|
Ja mia³am identyczny problem- te¿ rozjasnialam wlosy i byly potem nie do rozczesania i bardzo suche...Szkoda mi bylo ale obcielam ok.15cm.bo fryz.powiedziala ¿e jesli tego nie zrobie to bedzie coraz gorzej i ¿adna fryzura sie nie u³o¿y
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
Te¿ mia³am ten sam problem i to dok³adnie po rozja¶nianiu. W³osy sta³y siê suche, szorstkie, ³amliwe i rozdwojone. Weg³ug mnie najlepszym sposobem bêdzie nawil¿enie w³osów w salonie fryzjerskiem. Ja zap³acilam ok30zl za jeden zabieg. Wlosy po takim zabiegu s± ¶liskie i nawil¿one a problem z rozczesywaniem znika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tez mialam takie problemy, bez odzywki nie moglam rozczesac wlosow. Odkad uzywam szamponu Gliss Kur Aroma do wlosow zniczsczonych (pomaranczowy) to nawet bez odzywki sie rozczesze!Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 288
|
Ja mam dwa sposoby
![]() 1. Po umyciu stosowaæ od¿ywke Pantene (lub maske) 2. Po dzywce dac na wlosy kilka kropel olejku z Avonu ![]() Efekt: wloski miekkie, lekkie i fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 329
|
A chomiczka znowu zachwala rb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
hmmm
mam ten sam problem co Wy... wypróbowa³am juz chyba prawie wszystkie metody... na moje w³oski najlepiej jak dot±d dzia³a SERUM PANTENE-PROV termo-ochronne, kosztuje ok.12-13z³.... Polecam te¿ RADICAL mgie³ka do kupienia w aptece za ok 8z³ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 96
|
Mi sie super wlosy rozczesuja po odzywce timotei z henna dla wlosow jasno i ciemno brazowych
![]() Edytowane przez mp2088 Czas edycji: 2006-01-17 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
Te¿ tak mia³am, od codziennego ich prostowania. Kiedy próbowa³am uczesaæ w³osy grzebieniem zaraz po myciu, zatrzymywa³ sie w po³owie i dalej ju¿ sie nie da³o. Szczotka w ogole odpada³a. Wiec musialam je jako¶ nawil¿yæ, kupi³am od¿ywke timotei migda³ow±, u¿ywa³am jej na pocz±tku po ka¿dym myciu, a po 2 tygodniach tylko 2 razy w tygodniu. Efekt jest super. teraz ju¿ moge w³osy normalnie rozczesaæ, a do tego jeszcze ³adnie b³yszcz± i s± miekkie. A od¿ywke tê nadal u¿ywam tak zapobiegawczo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.