|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciężka choroba – gdzie można znaleźć przyjaciół?
.
Edytowane przez Ray1 Czas edycji: 2016-10-30 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciężka choroba – gdzie można znaleźć przyjaciół?
Przez choroby przewlekłe zmniejszył się krąg moich znajomych. Nie miałam siły ani czasu na imprezy. Teraz czuję się lepiej i odnawiam znajomości. Po szczęśliwie zakończonym etapie leczenia zaprosiłam przyjaciół na wspólne świętowanie. Czas choroby to też była próba przyjaźni - teraz wiem, na kogo mogę liczyć, z kim warto kontynuować znajomość. Oczywiście nie dam rady balować do rana, na żagle z paczką znajomych też nie pojechałam, w squasha grać mi jeszcze ciężko, mam ograniczenia dietetyczne a alkohol wchodzi w interakcje z moimi lekami, itd. - ale na pogaduchy spotkać się mogę.
A nowe znajomości? W czasie leczenia poznałam fajnych ludzi, którzy borykają się z podobnymi problemami zdrowotnymi, a to zbliża jak mało co. Z dziewczynami, z którymi 3 lata temu leżałam na jednej sali szpitalnej, nadal spotykam się na kawie. Zaprzyjaźniłam się z moją rehabilitantką. Długo byłam na zwolnieniu lekarskim, więc w czasie spacerów miałam okazję poznać w końcu swoich sąsiadów, miałam czas na spotkania hobbistyczne (tu rolę odegrał właśnie internet). Poznać można się wszędzie, choroba nie jest ograniczeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyjcie na forum plotkowe, tam znajdziecie inf, gdzie kto i z kim planuje spotkanie w konkretnym mieście
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Ray1 Czas edycji: 2016-10-30 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.