![]() |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Siekiera u mnie wisi w powietrzu- mamy się gdzieś wybrać, ale wszystko się ślamazarzy...dla Wojtka plaża to kąpiel i wygrzewanie się na słońcu, dla mnie umordowanie w lataniu za Guciem, pilnowanie, żeby sobie czapeczki nie zdjął, żeby się nie utopił i żadnej chwili dla siebie. Co tu, kurczę, wymyślić???
Atmosferę podgrzewa też zupa szczawiowa, która po radykalnej zmianie otoczenia wygląda po prostu idiotycznie- no wyobraźcie sobie, że ktoś Wam przynosi zupę(z jajkiem i muchą) na basen??? Taka jest kolorystyka. ![]()
#1982 | |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nadrobiłam..... boshe ale jestem chora, coś mi sfiksowały jelita i nie wiem po czym. Jestem w szoku Skarbiatko - to jest chore, co teściowa uprawia. Albo się odetnijcie od niej zupełnie albo walczcie o swoje. Moja rodzina jest super pod względem finansowym, nie mogę nic powiedzieć, jesteśmy szczerzy wobec siebie, niezależnie od dochodów. ale męża to porażka. Pozwolił cwanej siostrze przepisać mieszkanie, które było wcześniej na niego, bo ich matka narobiła tam długów. Ona je wynajęła a jemu ściemnia, że jeszcze spłaca długi. Mieszkanie jest ich po połowie ale już wiem, że będzie kombinować jak go wyrolować i będzie zasłaniać się długami bezendu. A jak mojemu mówię o tym, żeby walczył o swoje i albo niech ona sprzeda i podzieli albo niech spłaci mu połowę to się obraża ![]() mi na tym mieszkaniu nie zależy, ale niechby nasze dziecko miało już cokolwiek na przyszłość. Eh z rodziną to najlepiej na zdjęciu... Cytat:
![]() Uważaj na siebie i na fasolkę ![]() Idę się położyć... Umieram.... Nic nie jem dziś.....
![]() |
#1983 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, stara torba i skarbiatko ![]() ![]() Agnes...ja bym własnie chciała sie odciąć,ale się nie da chyba,bo jak ja tam nie jeżdżę to ona przyjeżdża co jest jeszcze gorsze.. z nienacka bez zapowiedzi w dodatku ![]()
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Dylemat- zmienić kolorystykę i zostawić zupę czy zostawić lazury i dać np rybę na talerzu lub klopsik?
To fragment: Załącznik 3331035
#1985 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Zostawiłabym lazur i jajo
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() |
![]() |
#1987 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cieszysz się w ogóle? ![]() ![]() No dokładnie... Jak patrzę np. na dziewczyny w kuchni jak zachrzaniają w tym ukropie po 12 godzin praktycznie codziennie, a później jeszcze wracają rowerem do domu po 7 km przez las, to ja powinnam jak na skrzydłach do tej roboty latać. ![]() Właśnie tak a propos to znów mnie dziwi ludzkie podejście. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-08-14 o 12:20 |
||
![]() |
![]() |
#1988 | |
BAN stały
|
No
![]() On nie jest głupi, on jest außergewöhnlich i wiążą się z nim wspaniałe Erinnerungen ![]() Najsłynniejsze i najlepsze polskie wino ![]() Cytat:
![]() ![]() Łaaał, jakie pole do popisu ![]() Maja, współczuję zapierdalania w czasie żniw ![]() --- Ledwo co żem wstał, a już wk**w na cały świat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1989 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tych lasek, o których opowiadałaś... ech, różne bywają wiejskie i małomiasteczkowe mentalności ![]() (moje kuleżanki przykładem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() POLE to ja mam za stodołami ![]()
![]() |
#1990 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
właśnie piekę gofry
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1992 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() außergewöhnlich - wyjątkowy, nadzwyczajny Erinnerungen - wspomnienia Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja patrzę się w niebo i rozmyślam, czy warto kosić trawę, bo może padać zacznie ![]() ![]() W nocy znów użeranie się z komarem/ami... chciałem wziąć psikacza na owady i rozpylić w pokoju, ale bałem się, czy aby obudzę się rano ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#1993 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moja gofrownica coś szwankuje-od góry mniej dopieka
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Zadomowienie
|
|
![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
No to mi doradziliście...właśnie czerwona krata była i wyglądała wstrętnie
![]()
#1997 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie... mam po prostu 4 okna, tak w jednym ciągu, na całą jedną ścianę w pokoju ![]() (dom był projektowany z 50 lat temu przez jakiegoś warszawskiego architekta i sobie popłynął... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uff, mam wolną chwilę - szwagier swoim szatańskim wynalazkiem narzuca straszne tempo ![]() (odwalił sobie nowiuśki, wielgachny kombajn, to jak kosi to zapiernicza jakby po szosie jechał ![]() Korzystając z czasu zrobiłam porządki w paru szufladach - jejku, ile ja biżuterii mam ![]() ![]() Jeszcze tylko wilka sobie dokupię i wsio ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-14 o 13:49 |
|||
![]() |
![]() |
#1998 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
No patrz,zapomniałam zamknąć
![]() E nie,jednak zamknęłam ![]()
![]() |
![]() |
#1999 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
no tak jedno, podzielone na 4 części (każda po 1,5 wysokości i otwierana osobno
![]() Graliście już w gre Bitwa o krzyż? ![]() http://bitwaokrzyz.pl/
#2001 |
BAN stały
|
|
![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
Wieczorem ide na domowke - heh i nawet nie chce mi sie rzygac na te mysl.
Zmuszaja mnie do grania w guitar hero... alkohol i zarcie mam wiec powinno byc luz ![]() Od wtorku do dzis wyslalam 700 wiadomosci tekstowych - jak to zobaczylam to smiac sie zachcialo. Nic dziwnego, ze szef mi powiedzial, ze skonfiskuje mi telefon i zapytal czy mi przyrosl do reki. Haha |
![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
|
![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Maja - posikalam sie z tej gry
![]() |
![]() |
![]() |
#2008 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie ten rodzaj marketingu to antyreklama, pamietam taki krem Givenchy za pieronskie pieniądze, o którym producent twierdził, że dzięki niemu każda komórka skóry jest otoczona czasteczkami musującej wody ![]() I całe szczęście ![]() ja mam głupszy, bezdyskusyjnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
![]() jaki dziwny dzień dzisiaj. Mogłabym spać bez przerwy ![]()
#2010 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A ja mam poważny, życiowy dylemat: jakie perfumy zabrać ze soba nad jezioro?
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() |
![]() |
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|