![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
na gwałt nie ogarniam "jej" kuwety tzn jeśli warunkuje ślubem prawnym cywilnoprawnym to chodzi o kase li i jedynie cobyś za pomocą Tżta nie wyniosła jej na zewnątrz ? mysli postradała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co to jest takiego? Cytat:
![]() Nie chcę straszyć, ale to brzmi trochę jak objawy zapalenia opon mózgowych...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeden brat raczej normalny,na drugim końcu Polski prawie...i On jeden oponował słysząc pomysł mamusi, no ale tak naprawę to nie wiem jak będzie jak co do czego przyjdzie...a drugi ma wszystko w ![]() Natomiast jeżeli coś trzeba to zgadnijcie do kogo maminka zawsze dzwoni? do "wynieś przynieś ,pozamiataj" ![]()
![]() |
#1956 | ||
grozi wypollizowaniem
|
acha-to dobrze..to moze będę żyła
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale ja takie objawy mam od jakis 2 lat...gdyby to były opony to raczej bym juz nie żyła chyba ![]() generalnie mam tak 3-4 razy w roku i trwa to ok 2-3 tyg potem samo znika, objawy: -ból karku , chrupanie przy kręceniu głową,ból głowy, dretwienie lewej strony twarzy, czasem tez ręki, boku tułowia i piersi ![]()
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | ||||
BAN stały
|
![]() Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
No i wyszło szydło z worka... to Ty jesteś ta zua ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tzn... co masz na myśli z tym twórczym wykorzystaniem? ![]() Cytat:
![]() A! Byłbym zapomniał - Maja, napisz tej "koleżance", że jest żałosna i niech spada na drzewo (to najdelikatniejsza sugestia) ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na temat takich lasek nie mówie już nic - serio już mi sie nie chce tyle tego było - na szczęście takowych nie przyciągam - ufffffff ale to jedno to jest: żal, no fes żal - a ci faceci sa jej warci taki flirt to nie flirt no chyba ze ktos CHCE taki flirt to prącie bardzo Maju to mój caly komentarz bo tak strasznie mnie ta laska słaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaabi a ja mam niskie ciśnienie nie mogę sie słabić ; moja cicha rada - bądź dla eksperymentu niedostępna - poświęć się jak chcesz of kors i bądź - ciekawe co bendzie ale ja bym olała total - wiem że letko mi mówić ale uwierz nie letko - nie jestem zwierzem towarzyskim prawie wszedzie bywam sama ale szitowatych ludzi odstrzelam - choć ostatnio nawet nie podlazują pod muszkę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-13 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreaktywuję mą odpowiedź nieudaną w ciągu dnia Truskawo - ten oto krem ma radarowe mieć właściwości https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...a-mlodosci.htm Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-14 o 00:35 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zakorzenienie
|
Ja wracam spod szczawiowej. Porażka. Jest już i obrus, i talerz, i zupa, i jajo, ale jakieś to sztywne, nieklimatyczne, brzydkie malarsko. I mucha niczego nie usprawiedliwi. W ostateczności zostaje prysznic z zupą
![]() Wiadomo, że mój talent ujawnia się najsilniej w ratowaniu przypadków beznadziejnych. Jak już nie może być gorzej, to i nic nie ma do stracenia- a więc można szaleć do utraty tchu. A w ostatecznej ostateczności zamaluje się emulsyjną. Red- gratulacje!!!!!! ![]()
#1963 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Wszyscy poszli lulu, to i ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
co ja robie, tu, co ja tu robiię
![]() prawie się udało
![]() |
#1965 | |
Wpisz tu zomzing
|
gryniek, żebyśma się o głupiego zamka nie pokłócili!
![]() ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czytam Skarbiątko o twojej teściowej i mnie po prostu krew zalewa. Podziwiam cię autentycznie, że to jakoś wytrzymujesz. Ja bym w takiej sytuacji dostała chyba apopleksji i na 99% powiedziałabym jej, co myślę o jej zachowaniach. Gryksiu - co to jest Arizona? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przytulam wszystkich drętwiejących ![]() Cytat:
![]() tylko z bratem, z którym się idzie szybciej dogadać i jest bardziej uczynny. Ale widocznie ją to boli i to bardzo ![]() Grysiek, ja sobie siatkę na okno założyłam - otwieram do woli, a żadne paskudztwo nie wchodzi ![]() Dobra, musze lecieć, bo dzisiaj żniwa ![]() edit: ach, i musze koniecznie dodać, że kawałek Burzum Dunkelheit jest fantastyczny! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-14 o 07:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaaa,ja jestem samo zuo. ![]() Cytat:
za cienkie ma argumenty ![]() Dzień dobry wszystkim ![]()
![]() |
#1969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Winter, co to jest ten Serepitus? Brzmi jak dinozaur, ale one są w proszku, a nie w płynie. To może coś na porost?
#1972 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra umyłam jedyne okno jakie zostało do mycia,powiesiłam pranie, ogarnęłam przybytek...i kurczę zostało najgorsze......obiad ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-14 o 10:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
BAN stały
|
Dzisiaj raczej tylko do 16, jutro do wieczora (w niedzielę), bo wszyscy wyjeżdżają po weekendzie i się rozliczają itd. A że w praktyce żadna doba hotelowa tu nie obowiązuje, to muszę czekać do 20 aż wszyscy raczą zapłacić i wyjechać
![]() Ale nie ma co narzekać, skoro płacą za siedzenie na tyłku przez większość dnia. Poza tym już tylko dwa tygodnie zostały. A później bardzo przyjemne wydawanie kasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mniam mniam ![]() Cytat:
![]() Ała, już mnie rynce bolom, normalnie odciski mi się robią od zagarniania łopatą ziarna w stodole ![]() P.S. Grysiek, wiesz, że u mnie są aż 2 stodoły? ![]()
![]() |
#1980 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja mam znowu uczulenie na szyi i policzku
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.