|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
|
Narzędzia |
2013-05-25, 17:14 | #4381 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2008-04
Lokalizacja: Szczecin
Wiadomości: 1 871
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
dziekuje za info. kupiłam dla TŻ bo lubi białą czekoladę, ja spróbowałam i jak dla mnie za słodkie to połączenie, jemu smakowało więc zdania podzielone
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- a to nie wiem, widziałam kilka dni temu w sklepie z różą. Myślałam, że to nowość bo wcześniej nie widziałam... to może z zimy im zostało jeszcze
__________________
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2013-05-25 o 17:18 |
2013-05-25, 17:26 | #4382 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
To myślę, że będzie idealne dla fanów ekstremalnej słodkości takich jak ja
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2013-05-25, 18:41 | #4383 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
i jadłam tego nowego batonika fitness i jak dla mnie pyszny
__________________
|
|
2013-05-25, 18:58 | #4384 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2006-09
Wiadomości: 104
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Ja też najbardziej lubiałam jak były CornFlakes ..mmm pyszne nie za słodkie. żal..
__________________
Poziomka |
2013-05-25, 21:17 | #4385 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2010-10
Lokalizacja: poznań
Wiadomości: 1 014
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
mam dla was kilka nowości :
- belriso zott light z sosem troskawkowym i waniliowym ( takie jasno niebieskie opakownie) oraz belriso ryż czekoladowy z wiśniami (już nie light) widziałam w realu - wódka luksusowa zielony ogórek - lody algida śmietanka-kawa -lody jogurtowe z sosami grycan - knorr fix świderki z kiełbasą w sosie grzybowym i rurki z kurczkiem w sosie pieczarkowym - pizza z kurczakiem z Virtu - cukierki karmelki z witaminami FRESH (mango, truskawka, pomarańcza, cytryna ) z Wawelu - ciastka hity kawowe oraz hity choco sticks z czekoladą i karmelem - sos winiary serowo-pieczarkowy z nuta pietruszki - nowe ciastka Wedel AMERYKANKI kruche z kawałkami czekolady kakaowe lub klasyczne( podobne do piegusek) - jogurty greckie Bakoma z owocami, jadłam z truskawka i pychaaaaa - nalesniki VIRTU z serem i truskawkami, morelami, jagodami - kiełbaski ORLIKI sokołów, pakowane po 2 w 3 smakach : serowe, pepperoni, cebulowe - sery TUREK ISLOS, ziołowy lub naturalny ser sałatkowy - piwo ŁOMŻA LEMONOWE - nowa linia serów HOCHLAND : PIATO do smarowaia: oryginalny, z papryczką chili i bazylią, z czosnkiem. Sery Twarogowe w plastrach (pakowane jak te topione hochland, z cebula i szczypiorkiem, z chrzanem, naturalny. Sery PIATO sałatkowe w kostkach z ziołami śródziemnomorskimi, z pomidorami i bazylią - trufle w białej czekoladzie VOBRO - pasztet podlaski z chili - żelki haribo PANDY , smak waniliowo-jagodowe w kształcie misiów panda (pianko-żelki) już wkrótce kolejne nowości |
2013-05-25, 21:35 | #4386 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
1,Hoop Cola wchodzi na rynek z nową propozycją na lato - Hoop Cola z guaraną w niespotykanym na polskim rynku kształcie butelki z kolcami. 2,Fresh & Fruity w czterech nowych wariantach smakowych dołączą do rodziny Karmelków z Wawelu. To nowa propozycja na ciepłe dni. 3,Znana marka płatków śniadaniowych i musli Fitella rozszerzyła swoje portfolio o kolejny produkt dla kobiet - herbatkę mrożoną Fitella Nice Tea. Fitella Nice Tea dostępna jest w dwóch bardzo ciekawych kompozycjach smakowych - zielonej herbaty z aromatem żurawiny i aloesu oraz mocnej czarnej herbaty z dodatkiem brzoskwini. 4,Zakłady Tłuszczowe Bielmar wprowadzają na rynek nowy produkt – margarynę „Śniadaniową z Masłem”. 5,Fanex wprowadza na rynek oryginalną nowość - okrągłe paluszki. Studio DN zaprojektowało dla nich specjalne opakowanie. 6Amerykanki od Wedla Do portfolio marki Wedel dołączyły Amerykanki – kruche ciasteczka z kawałkami wedlowskiej czekolady (37 proc.). Amerykanki dostępne są w dwóch wariantach – klasycznym i kakaowym. 7Hochland Serissimo wchodzi na rynek 8,Hochland Piato do smarowania 9,Hochland Twarogowy w plastrach
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo |
|
2013-05-26, 02:31 | #4387 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Miałam okazję spróbować jednych i drugich (z Grycana skosztowałam wszystkich smaków z jogurtowej serii). Dobre, ale bez szału
Algida orzechowa o wiele lepsza.
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2013-05-26, 12:23 | #4388 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2012-08
Wiadomości: 348
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
|
2013-05-26, 14:07 | #4389 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Dobre są, ale ja np. wolę Magnum czy Haagen Dazsy, które niestety są strasznie drogie
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2013-05-26, 14:55 | #4390 | ||
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
__________________
|
||
2013-05-27, 16:57 | #4391 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Fortuna wprowadza do sprzedaży napoje o wysokiej zawartości soku: cytrusy i trawa cytrynowa; jabłko, papaja i trawa cytrynowa oraz jabłko, arbuz i mięta. Charakteryzuje je: połączenie soku z naturalną wodą mineralną, wysoka zawartość soku - 60 proc., brak dodatku cukru czy słodzików, 30 proc. mniej kalorii niż napoje słodzone cukrem.
__________________
|
2013-05-27, 19:28 | #4392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
mialam okazję wreszcie skosztować okocimia cytrynowego,.. smiem twierdzić że lepszy od warki [dotychczas mojej ulubionej]
__________________
|
2013-05-28, 11:11 | #4393 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Bardzo dobry jest
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2013-05-28, 14:15 | #4394 | |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2012-08
Wiadomości: 348
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
Ktoś już je widział? Arbuz i mięta kusi |
|
2013-05-28, 14:49 | #4395 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Oj kusi, skład też kusi, ale jeszcze tego cuda w sklepach nie widziałam
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2013-05-28, 18:02 | #4396 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 5 672
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
|
2013-05-28, 18:20 | #4397 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Szkoda, że nigdzie w Warszawie nie ma tego sklepu
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2013-05-28, 19:07 | #4398 |
Wtajemniczenie
Zarejestrowany: 2006-08
Wiadomości: 2 430
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Nie wiem czy już było ,ale jest nowa Nescafe 3w1 z brązowym cukrem.
Moim zdaniem najlepsza . |
2013-05-28, 20:57 | #4399 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2012-11
Wiadomości: 6 559
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
|
2013-05-28, 21:33 | #4400 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2013-04
Wiadomości: 19
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Bardzo dobry jest
__________________
Wedding photographer London - zdjęcia ślubne w Londynie |
2013-05-29, 17:33 | #4401 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-12
Wiadomości: 4 858
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
__________________
|
2013-05-29, 18:55 | #4402 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
ale to chyba nie nowość
__________________
|
2013-05-30, 02:50 | #4403 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
Nie wiem na co najlepsza, chyba na szybsze odejście z tego świata. Brązowy cukier a i owszem jest, ale dopiero po zwykłym cukrze i syropie glukozowym (że o utwardzonym tłuszczu wolę nie wspominać). Zupełnie nie rozumiem co to ma dać i tak jest w tym pełno zwykłego cukru, zresztą brązowy wcale nie lepszy. http://posypanacukrem.blogspot.com/2...em-i-lody.html Ulepek kawowy o niskiej zawartości kawy, w dodatku rozpuszczalnej. |
|
2013-05-30, 06:13 | #4404 | |
Wtajemniczenie
Zarejestrowany: 2006-08
Wiadomości: 2 430
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
Dostałam do spróbowania w promocji, jako nowość to dodałam do wątku i tyle . Spośród innych ulepków Nescafe moim zdaniem jest najlepsza,każdy ma prawo do swojego zdania. |
|
2013-05-30, 08:36 | #4405 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2009-05
Lokalizacja: zach. Polski
Wiadomości: 3 864
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
__________________
"Zrozum siebie i noś mniej. Najlepszym sposobem, żeby się ubrać, jest dążenie do eleganckiej prostoty." G. Armani http://pajacyk.pl/ http://pustamiska.pl/ |
|
2013-05-30, 10:14 | #4406 | |
caramelover ;)
Zarejestrowany: 2011-03
Lokalizacja: Trójmiasto
Wiadomości: 362
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
|
|
2013-05-30, 19:56 | #4407 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
on tak lubi pouczać na co kto umrze :P
__________________
|
2013-06-01, 10:00 | #4408 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2009-05
Lokalizacja: zach. Polski
Wiadomości: 3 864
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Ze stronki mamby
Mamba Duo: to podwójnie zakręcone żucie w czterech owocowych i orzeźwiających wariantach: arbuzowo-jabłkowym, malinowo-brzoskwiniowym, wiśniowo-bananowym oraz porzeczkowo-limonkowym. Fajne smaki, jestem ciekawa wszystkich
__________________
"Zrozum siebie i noś mniej. Najlepszym sposobem, żeby się ubrać, jest dążenie do eleganckiej prostoty." G. Armani http://pajacyk.pl/ http://pustamiska.pl/ |
2013-06-01, 10:26 | #4409 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2010-05
Wiadomości: 261
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
|
2013-06-02, 13:57 | #4410 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2005-09
Wiadomości: 11 059
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. II
Cytat:
|
|
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.