|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
|
Narzędzia |
2024-11-01, 02:47 | #1 |
Przyczajenie
|
Pytania do BBB z NYC Hair and Makeup Artist!
Cześć!
Jestem nowojorską stylistką fryzur i makijażu ślubnego, która szuka wskazówek od BBB! Pracuję w branży kosmetycznej od 7 lat, ale 3,5 roku temu założyłam własną firmę, która skupia się na ślubach. W ciągu ostatniego roku miałam kilka okazji do pracy z klientami z wyższej półki i luksusu. Chciałam zmienić swoje podejście z łowców okazji lub panien młodych, które nie widzą wartości we współpracy z wiarygodnymi i profesjonalnymi HMUA i nie rozumieją, dlaczego „pobieramy krocie za sam makijaż” Jako BBB, czy możesz podzielić się tym, czego oczekujesz od swojej stylistki fryzur i makijażu ślubnego? • jaki budżet/spodziewasz się zapłacić za fryzurę i makijaż? • jak duży wpływ na podejmowanie decyzji ma cena? Czy wolisz ceny przedstawiane jako pełna oferta (wliczając podróż, zakwaterowanie itp.) czy wyszczególnione/a la carte? • jeśli cena artysty jest „zbyt niska”, czy to dla Ciebie sygnał ostrzegawczy? • co jest natychmiastowym powodem odrzucenia/zerwania umowy w przypadku artysty? • czego szukasz najbardziej? (Jakości pracy/obserwujących w mediach społecznościowych/profesjonalizmu?) Każda opinia jest bezcenna i bardzo doceniana!!! Chętnie odwdzięczę się i odpowiem na wszelkie pytania dotyczące Twojego blasku! Dziękuję. |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.