|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Ulubiona Postac z "Muminków": | |||
| Bobek |
|
30 | 10,79% |
| Buka |
|
44 | 15,83% |
| Filifionka |
|
2 | 0,72% |
| Muminek |
|
11 | 3,96% |
| Mała Mi |
|
92 | 33,09% |
| Migotka |
|
26 | 9,35% |
| Włóczykij |
|
59 | 21,22% |
| Tata Muminka |
|
2 | 0,72% |
| Mamusia Muminka |
|
12 | 4,32% |
| Głosujący: 278. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Wiele hałasu o nic.
|
Dot.: Muminy:)
A pamieta ktoś te starsze wersje muminków:
http://www.youtube.com/watch?v=_F_-3YuNJ9E Nie jestem pewna ale leciały chyba na dwójce jako wieczorynka. Pamietam tez (ale nie jestem pewna), jeszcze starsza wersje która była w takich szarych kolorach, tata Muminka wyruszył na podróż w morze i wszędzie miał poprzyczepiane metalowe druciki które poruszały jego odnóżami. Nie moge znalezc nigdzie takiego odcinka. Moimi ulubionymi bohaterami była Mała Mi i Ryjek. Najbardziej nie lubiłam Pani Filifionki czy jakos tak. Była to despotyczna matka trójki dzieciaków w czerwonych kapelutkach.
Na ochronę przed hałasem organizm zużywa ogromne ilości energii. Edytowane przez hałas Czas edycji: 2009-02-20 o 13:56 Powód: literówki |
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Muminy:)
tych muminkow nigdy nie lubiłam, wolałam te rysowane
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.