![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyjazd faceta do przyjaciółki
Przemek jaki ma cel mowienie komus, ze jestes wyposzczony? Co to wlasciwie znaczy, ze rzucisz sie na wszystko co nie ucieka? Zachowanie troche jak malpa z dzungli.
A poza tym nie widze tutaj wielkiej przyjazni tylko znajomosc pelna podtekstow, czekanie az jedno bedzie wolne zeby pojsc w tango. Ja z moimi przyjaciolmi-facetami wchodzimy w kontakt fizyczny naturalnie, bez zadnych dziwnych zakazow, bo zapewne jak musne ich ramieniem to rzucimy sie w wir namietnosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
PRZYJACIELA można dotknąć i się od tego nie świruje. To wszystko jest w głowie, nie w gaciach. Głupie wymówki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Może i jestem staroświecka, ale życie mnie nauczyło, że żadnych przyjaźni damsko-męskich nie ma i nie będzie. Ok, przez jakiś czas może się wydawać, że ludzie się przyjaźnią bez podtekstów, ale po czasie z reguły wychodzi, że jedna strona chciała czegoś więcej. Miałam już w swoim życiu "przyjaciół" płci przeciwnej i tak jak na początku wydawało mi się, że wszystko jest ok i to tylko przyjaźń, tak za każdym razem kończyło się to tak samo - zerwaniem znajomości, bo usłyszałam to czego nie powinnam. I nieważne czy był to rok znajomości czy trzy czy pięć , w końcu i tak wszystko się rozwiązało. Czasem może być tak, że nikt się do tego nie przyzna przez lata, udaje, że wszystko jest normalnie, odpycha od siebie te myśli, stąd wiele osób jest przekonanych, że to przyjaźń i tylko przyjaźń... Sorry, ale ja w takie rzeczy już nie wierzę i nie uwierzę nigdy. Przyjaźnić to się można ze swoim chłopakiem/ narzeczonym/ mężem. Cieszę się, że z mężem i w gronie swoich znajomych i rodziny mamy identyczne poglądy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
BAN stały
|
Po co dyskutujecie z Malarską?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Niektorzy chyba sa uzaleznieni. Zaleszczot tez jest z powrotem
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- A kto to jest? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
Nawet zakładając, że to ona, dziewczyna bardzo potrzebuje pomocy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Nie chciałam się wypowiadać, ale jednak to zrobię. Gdyby mój TŻ teraz stwierdził, że on jedzie do najlepszej przyjaciółki i tam przenocuje to bym go "puściła"
![]() Więc dla mnie to zależy, jak dobrze Autorka zna tę dziewczynę - na zasadzie, czy się pojawiła jak filip z konopi, czy rzeczywiście jest znana. PS. Nie wierzę w bullshity o tym, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje. Tzn. myślałam tak kiedyś, ale to bardzo, bardzo dawno. Dopóki nie poznałam swojego przyjaciela, z którym mogłabym pójść spać w jednym łóżku, odbierać jego telefon o 3 w nocy, spotykać się na kawę, a myślenie o nim w sferze "erotycznej" jest po prostu... niesmaczne? Nie na miejscu? No nie wiem jak to inaczej nazwać. Zdecydowanie zgadzam się ze zdaniem jednej z użytkowniczek "pomijam już kwestię tego, że niektórych przyjaciół zna się tak długo, że jakiekolwiek erotyczne zagrania podchodziłyby pod kazirodztwo" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.