![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2016, cz. 1
Dziewczyny Dziekujemy za kciuki
![]() ![]() ![]() Paula ogromne wyrazy współczucia... wiem ze nie ma slow, ktore przyniosłyby w tej chwili ulgę, ale sercem jestesmy z Tobą. Trzymaj sie dziewczyno! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Paula- wyrazy współczucia i najszczersze kondolencje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Paula przykro mi strasznie. Dużo siły życzę i przesyłam uściski. Wiecie co juz nawet nie próbuje spac. Młoda stęka od 3. Niby oczy zamknięte a głowa jej lata z boku na bok. Nie wiem co jej jest
![]()
#274 |
Rozeznanie
|
Dominika super że torbiel zniknęła
![]() Mały wciąż robi zielone kupy i stracił całkiem apetyt ![]() Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Paula bardzo współczuję. Mój Tata też zmarł na raka 13 lat temu. Kilka lat później zmarł mój przyszły teść więc moje dzieci nie mają żadnego dziadka (poza moim dziadkiem który ma 85 lat). Także szczęście w nieszczęściu, że zdążyli się poznać u Ciebie... Trzymaj się kochana.
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
#276 |
Zakorzenienie
|
Paula bardzo mi przykro, życie jest takie niesprawiedliwe.
U nas popołudnie po szczepieniu (sanepidowskie) mocno płaczliwe, chociaż jeszcze w przychodni usnęła mi na rękach, to po 2 godzinach wyła, rzucała się na rękach, zasypiała i wybudzała się po minucie z wrzaskiem. Widać bidulka przypominała sobie ukłucia i ból, którego się nie spodziewała. Na noc nastawialiśmy się na przeboje, ale o dziwo spała już normalnie. Mała waży 5100g, dziś kończy 8tyg, a waga urodzeniowa była 3260g. Oby szczepienia przeszła bezobjawowo. Wysłałam zdjęcie do pierwszego postu.
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
A ja bujam sie z młodym na rękach, ciagle sie przebudza a widac ze chce spac, moze jest głodny bo znow jestesmy na kapturkach. Gdy tylko sutki mi sie zregenerowały to zaczęłam go przystawiać ale oczywiście znow mi je zmasakrował...przez osłonkę pije minimum poł godziny z jednen piersi, a to tez boli... wieczorem podałam mm i spał 5h w kawałku.., mam dość kp na chwile obecna... łzy same mi lecą
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Paula szczere wyrazy współczucia, bardzo mi przykro. Dobrze ze chociaz mieli okazje sie zobaczyc. Warto wiec korzystać z życia bo nie wiemy ile nam go jeszcze zostało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakby jakaś Patrycja was zapraszała na fejsbuku to sie nie martwcie to tylko ja, bo niektóre kojarzę albo po dzieciach poznaje
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Boże Tomek mi się dziś w nocy zesrał. Ale nie tak zwyczajnie.obudzil mnie smród. I się okazało ze zasral bodziaka i pajaca i koc w którym był opatulony. Nie wiem jak ja to odpiore teraz jak to zaschlo bo w nocy byłam nieprzytomna... z resztą nadal głowa mnie boli ze zmęczenia po wczorajszym dniu
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
Karolajna namocz w Vanishu, ja żadnych kup nie spieram od razu i wszystko schodzi.
Dominika a jakich kapturków używasz? Ja miałam easystart z canpola i dzięki nim mały się w ogóle nauczył jeść z cycka ale po jakimś tygodniu zaczęły mnie tak brodawki od nich boleć że masakra, mały zaciskał dziąsła na kapturku. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Dzizas Adela w zeszłym tygodniu była w przedszkolu całe półtora dnia. Wczoraj nie poszła bo w nocy miała kaszel. Młody od 6 rano płacze i steka prawie bez przerwy. Mąż zbiera się do pracy, wychodzi po czym wraca za chwilę i pyta czy wytrzymam jeszcze jeden dzień z małą bo on musi wziąć mój samochód. Aż się popłakałam z bezsilności bo średnio sto razy dziennie mam ochotę ją rozszarpać..
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
#284 |
Zadomowienie
|
Bzyczek- jestem szpiegiem
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Dominika, to może Tobiasz źle ssie? Nie myślałas o doradcy laktacyjnym?
A to Klara, która zasypia nad talerzem ![]() ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez megilla Czas edycji: 2016-12-13 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Paula bardzo mi przykro, wiem jak to jest stracić kogoś tak bliskiego, żadne słowa nie są w stanie pomóc, tylko czas. Życzę dużo siły dla Ciebie i całej rodziny
![]() Megilla u mnie chyba też hormony coś długo trzymają, bo ostatnio chce mi się płakać na reklamie allegro (z dziadkiem który uczy się angielskiego ![]() Dominika super, że po wczorajszej wizycie wszystko w porządku. A co do karmienia to jak ściągasz laktatorem to tak samo boli czy mniej? Bo może warto spróbować w ten sposób, żeby się porządnie zagoiło. |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Rozeznanie
|
Paula wyrazy współczucia Pamiętaj jesteśmy z Tobą
Cytat:
Dzisiaj można powiedzieć że się wyspałam. Młody zasnął o 21.30 i obudził się na mleczko o 2 i później o 6.30 Teraz tez smacznie spi. Mój synek tez głośno oddycha Nawet sobie chrapie Lekarz powiedział ze tak może być - ogrzewanie w domu kurz itp. My prześliśmy na inne mleko mm i tez pojawiła się zielona kupa.
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Natka a jakie mleko podajesz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#289 |
Rozeznanie
|
Ale ja karmię piersią. Z tym że teraz synek zrobił normalną żółtą kupę i się nażarł, chyba odwołam tego lekarza.
Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Paula strasznie mi przykro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Karolajna, właśnie przeczytałam, że jeśli Dziecko nie toleruje Wit. D to Ty możesz ją brać. Tylko musisz dowiedzieć się jaka dawkę, żeby do mleka dostała się odpowiednia porcja dla Tomka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy się po szczepieniu ![]() ![]() Po ciężkiej niedzieli, Adulek usnął wczoraj dla odmiany o 20.30 i spała ciągiem do 2.30 u nas to rekord ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Paula najszczersze wyrazy współczucia
![]() Dominika no i po kłopocie ![]() Karolajna nie daj się, moja starsza córka też od Wit. D szalała, ale jej wystarczyła zmiana na witd bez tego oleju.. Ło matko co za noc malutka wieczorem nie mogła się wyciszyć to poprosiłam o 21 męża żeby ją uśpil a ja na sekundę się położę. Oczywiście obudzil mnie płacz mojej córki ale o 23!!!! Idę zobaczyć co tam u nich a mój mąż puszcza małej do ucha z komórki bajkę świnke peppe !! No pięknie ją przestymulowal tak że bawiłam się z nią do 3 po czym o 6 wstała starsza..to ten księżyc, ale był duży w nocy - przynajmniej mogłam sobie pooglądać do 3 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Klara z nami oglądała film. Nawet chwile gapila się w ekran, ale zasnęła. Jak ja karmie to tez nieraz oglądam wiadomości. Uspokaja się przy dźwiękach. A jak rozmawiam na głośnomówiącym to już zupełnie odpływa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |||
Erudycja
|
Cytat:
Moja córka niestety nie będzie miała żadnego dziadka, bo ani tz ani ja nie mamy kontaktu ze swoimi ojcami. Cytat:
Cytat:
A jak tam wyjścia do pracy?
![]() |
#299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny do ilu stopni na minusie można wychodzić na spacer?u nas jest dziś -2 i bardzo słonecznie.Skisne w chacie jak nie wyjdę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Skoro i tak trafię do piekła, to po drodze mogę zaszaleć" ![]() ![]() 23.06.2010- NAJPIEKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/fa9b5ce760.png Edytowane przez marrticzka Czas edycji: 2016-12-13 o 09:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Marrticzka, zależy jaka jest odczuwalna. W Szczecinie zwykle jest wilgotno i wczoraj przy 3 stopniach na plusie było mroźno. Ja bym szła. Dzieciom w ich budkach jest ciepło. Tylko nam tyłki marzną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.