![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zarysowane auto - z kim bardziej jest coś nie tak.
Autorko, co słychać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Wszystko w porządku Autorko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Autorko,
Twoj watek wg mnie sugeruje jedno - ze zachowanie Twojego meza nie jest jednorazowym wybrykiem, a ewidentnie sygnalem, ze w zwiazku sa na pewno inne problemy. To moze byc wszystko. Moze ma Ciebie dosyc, moze przestalo mu zalezec, mozna wkradla sie do zwiazku rutyna, moze wkurza go Twoje zachowanie, a moze to on jest palantem bez szacunku. Tego my niestety nie wiemy, ale na pewno powodem nie bylo samo zarysowanie samochodu, tu jest ewidentnie jakis inny, glebszy problem. Nic a nic nie usprawiedliwia jego braku szacunku wobec Ciebie, ale problem jest na pewno glebszy. Sprobuj sama przeanalizowac i dowiedziec sie rowniez od niego o co tak naprawde chodzi. I pamietaj, nic na sile. Jesli on nie wykaze checi zmiany to musisz mu zakomunikowac, ze Ty na cos takiego godzisz sie nie bedziesz. P.S. Zrobil to przy dziecku?! Tak czy siak, to zle.
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Szkoda, że autorka się nie odzywa. Jestem ciekawa jaką decyzję podjęła i co u Niej. W każdym razie trzymam za Nią kciuki.
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Autorko, byłam kilkanaście lat w podobnym związku. Uświadomienie sobie, że to co się dzieje jest przemocą psychiczną wywołało mój szok, potem byłam na skraju depresji. Dwa lata zbierałam się do rozwodu, ale dopiero jak złożyłam pozew to zobaczyłam jego prawdziwe oblicze. Przeczytaj koniecznie "toksyczne słowa". Ja czytałam i wyłam.
Teraz minął rok od rozwodu, już nie żyję pod czyjąś presją, nikt mnie ciągle nie krytykuje, nie wyzywa mówiàc, że to ja to sprowokowałam, mogę kupować krojony chleb, wcześniej ex zabraniał ![]() Została mi jeszcze potrzeba ciągłej kontroli, ale z tym też dam radę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Autorko, byłam kilkanaście lat w podobnym związku. Uświadomienie sobie, że to co się dzieje jest przemocą psychiczną wywołało mój szok, potem byłam na skraju depresji. Dwa lata zbierałam się do rozwodu, ale dopiero jak złożyłam pozew to zobaczyłam jego prawdziwe oblicze. Przeczytaj koniecznie "toksyczne słowa". Ja czytałam i wyłam.
Teraz minął rok od rozwodu, już nie żyję pod czyjąś presją, nikt mnie ciągle nie krytykuje, nie wyzywa mówiàc, że to ja to sprowokowałam, mogę kupować krojony chleb, wcześniej ex zabraniał ![]() Została mi jeszcze potrzeba ciągłej kontroli, ale z tym też dam radę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
No to wyglada ze autorka zdecydowala sie zostac z tym patalachem..
Ciaza jest ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. Edytowane przez kennedy Czas edycji: 2017-02-02 o 22:11 Powód: Aaaa sorry przepraszam. 2015! Lipiec t |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Ten na MzK jest dedykowany dzieciom urodzonym w lipcu 2015.
![]() |
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
Ten post dotyczy jej już urodzonego dziecka, które było świadkiem tej zaistniałej sytuacji z zarysowaniem auta. Więc autorka nie jest w ciąży.
Autorko jak się trzymasz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Całkiem niedawno zalałam kawą komputer mojego faceta. Cały kubek się wylał. Zbladłam. Roztrzęsiona zadzwoniłam, żeby go poinformować. Już zaczynam panikować, ale ja głupia, co ja narobiłam. A on do mnie "no przecież nic się nie stało! nie panikuj!" Przyszedł z pracy, dał buzi, rozkręcił komputer. Działa, ale na ekranie jest plama kawy. Albo jak on ostatnio cofał moim autem, to tak pięknie zatrzymał się na znaku. No i co myślisz, że krzyczałam? Chciałam, tak dla zachowania powagi sytuacji, ale bardziej chciało mi się z niego śmiać. Oczywiście zderzak się obsunął. No i co z tego? Także powiedz mężowi, jak czujesz się po jego nieładnej reakcji. Albo nie rozmawiaj z nim wcale. Niech się sam burak domyśli. Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2017-02-03 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.