![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
sama w walce z tym potworkiem :(
O rety jaki mam wysyp ...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trądzik
Kuseczko ja mam cały czas nie pozbyłam się
![]() ![]()
#273 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sama w walce z tym potworkiem :(
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
I ja tez jestem,niestety sie do tego stanu przyzwyczailam.A poki co nawet czasu nie bardzo mam na ogarniecie tego,co wyrabia moj tradzik.
Kuseczko,Magdaa powiem tyle,ze naprawde ladnie wygladacie na avatarkach.I tego nie zmieni nawet wysyp.Naprawde, tradzik sie kiedys skonczy.
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
Ja jak zwykle załamana jestem... Po delikatnej chwili szczęścia, że mój wysyp się zmniejszył, to znopwu to samo :/ Są wszędzie, a najgorsze są przebarwienia
![]() ![]() Przez te pryszcze straciłam całą pewnośc siebie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mianowicie, kilka dni temu spotkałam koleżankę z liceum, która właśnie za naszych szkolnych czasów miała duży trądzik i wiedziałam, że od dłuższego czasu się leczyła. Jakoś pod koniec szkoły całkiem przyzwoicie zostało to zaleczone, później jak spotykałam ją kiedy obie byłyśmy już studentkami, ten stan zaleczenia/wyleczenia nadal się utrzymywał. Wyglądała dobrze, w porównaniu do tego, co było przedtem. I właśnie - kiedy ją teraz spotkałam, to znowu powróciło. Nie pamiętam czy jest tak nasilone jak wtedy w szkole, ale dość poważne znowu. To jest taka właśnie podstępna wredota - nie wiadomo czy kiedy się jutro obudzimy, będziemy jak zombie czy jak pupcie niemowlęcia. Ja, jak już pisałam w tym wątku, sama się zaliczam do "zaleczonych", natomiast jak będzie - tego nie wiem, i jeszcze jak spotkałam tę koleżankę...to zasiało ziarno niepokoju w mej duszy...zwłaszcza, że przyznaję - w kwestii pielęgnacji i diety się od tamtej pory (zaleczenia) znacznie opuściłam... Cytat:
![]()
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Ja sama nie mam z tym problemow, i wiem ze probowalyscie "wszystkiego" ale moja kolezanka miala kiedys mocny tradzik (z tego co pamietam rozowaty?), no i zaczela to smarowac Gentalyn Beta, praktycznie ja to wyleczylo. Mowila ze nic tak dobrze na nia nie dzialalo i ze ta masc okazala sie dla niej zbawieniem juz po 3,4 zastosowaniach widac bylo KOLOSALNA roznice. Moja mama kupila mi ta masc na wakacjach we Wloszech i zawsze gdy wyskoczyl mi pryszcz smarowalam go nia na noc i rano juz zapominalam ze w ogole go mialam. Tak pisze, bo pomyslalam ze gdybyscie kiedys chcialy wyprobowac cos innego, to moze sie Wam przyda...
#279 |
Zakorzenienie
|
no to cheer masz racje, ze ta zmora (syfy)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny!
Tez mam problemy z cera.Mam tradzik grudkowo-krostkowy.Lecze sie od miesiaca i musze przyznac ze rezultat jest bdb.Najwazniejsze to trafic do dobrego dermatologa.Ja jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
czesc Aniu!
Stosuje: -plyn micelarny La Roche-Posay do oczyszczania twarzy i demakijazu twarzy -krem Effaclar A.I na zmiany zapalne skory La Roche-Posay -Differin na noc dzisiaj dr przepisala mi nowy zel Duac (od miesiaca na rynku) na noc na zmiane z differinem |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
nie jest to tanie ale uwazam ze warto czasem zainwestowac .
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
jak bylam pierwszy raz to dr powiedziala ze jak nie pomoze to przepisze mi antybiotyk,ale na szczescie obylo sie bez.
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
mam nadzieje,ze ten nowy zel pomoze mi pozbyc sie problemu na zawsze
![]() Nie mozna tracic nadziei.Jezeli ktos jest z krakowa to moge polecic bdb pania dermatolog |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
ja juz prawie miesiac stasuje Duac i owszem lepiej, tylko najgorsze jest to ze po bkach twarzy za oczami nie chca zejsc, jakas kolonia ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
No dobra ...Kupiłam acne derm ale widzę, że jest na mnie za słaby. Poszłam po receptę na Differin i ...wiem, wiem że jest mnóstwo postów na ten temat, dużo przeczytałam, ale nadal jeszcze pytanka:Na ile czasu starczy jedno opakowanie(w moim przypadku kremu) i jak dlugo trwa słynny wysyp?Jeśli ktoś wie, byłabym wdzięczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps:Powinnam żądać od NFZ refundowanego przeszczepu cery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tam slady,naprawde pomimo tego defektu mamy jakies zalety - czy to mila twarz,ladne oczy,piekne wlosy...etc.I tego tradzik nie zmieni,na szczescie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Każdy kto chce się wypłakać może na mnie liczyć.[/quote]
kurcze naprawde mi sie chce beczec. ![]() nie wiem co z tym zrobic.nie chce narazie brac tabletek hormonalnych, ale naprawde mam juz dosc tych krost. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
kurcze naprawde mi sie chce beczec. ![]() nie wiem co z tym zrobic.nie chce narazie brac tabletek hormonalnych, ale naprawde mam juz dosc tych krost. pozdrawiam[/quote] To ja juz placze ![]() A co robisz co ewentualnie nie skutkuje,ze nie wiesz co robic?Moze wcale nie musisz brac hormonow zeby sie polepszylo... |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja już nie mam siły do swojej cery ...
![]() sprawdziłam składy wsyzstkich swoich kremów - nie ma w nich tego co mnie zapycha. od czerwca leczyłam się: * Effaclarem K * Acne Dermem x2 tubki oczywiście podczas tych kuracji filtry. i co? i nadal wyglądam beznadziejnie. mam mega zanieczyszczoną twarzi nie wiem już co robic ![]() a do dermatologa idę dopiero w listopadzie. ![]() nie dotykam twarzy, nie wyciskam, zdrowo sie odżywiam, wszstko dokładnie zmywam. masakra. boję się, że znowu dostanę doustną tetracyklinę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
ojej. nie wiem czemu, wzruszyły mnie Wasze posty. Czuje, że Wasze problemy są mi tak bliskie, że aż mnie rozpiera.. nie wiemm co.
No ale człowiek jest taką istotą, która sie przyzwyczaja, więc jeśli się nie da czegoś pozbyć, trzeba sie nauczyć z tym żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Mi też sie już na płacz zbiera
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
No cóż, czas się pożegnać, nie będzie mnie długo na tym forum. Sophie86, magdaa_j, Little Angel, AaniaA, fuksjaa, In_ThE_ShAdOwS i wielu innym dziewczynom, które się zmagają z tym paskudctwem życzę powodzenia. Cieszmy się życiem, jesteśmy piękne mimo tych krostek na twarzy .Nie pozwólmy by trądzik "ukradł" nam młodość! Mam nadzieję, że gdy pewnego dnia zajrzę tu, okaże się, że każda z Was w końcu wygrała tę walkę. W tym i ja
![]() A tak na koniec napiszę jeszcze, że jak mi nie pomoże kuracja Differinem i Acne Dermem, wracam do anty ![]() Jeszcze raz:Powodzenia!!! Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2006-10-23 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
kuseczko z tego co pamietam, to wyjezdzasz za granice
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
kluseczko szerkiej drogi
![]() ja tu jestem z wami tak po cichutku, bo moj tradzik po roaccutanie jakby odszedl ale z twarzy, bo dusze mam wciaz pryszczata- przygarniecie mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.