![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
kaasiia super pomysł, też chcieliśmy, ale nas nie stać...oboje teraz nie pracujemy
![]() andziat...albumy, które później uzupełnie zdjęciami ze slubu, ręczniki "Kochana mama" "Kochany tata", dobre winko, merci, jakaś lepsza kawka i inne drobiazgi.
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
na Allegro jest od groma podziękować, ale niektore sa po prostu tandetne. Nie mozna isc na latwizne - fajnie jest zrobic cos samemu, jesli sie umie oczywiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Przyznam, że z allegro jedyne co mi się podobało...to drewniana skrzynka na wino z dedykacją. A reszta zupełnie odpada
![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Moj znajomi śpiewali piosenkę dla rodziców - było dużo śmiechu gdy śpiewał Młody (słoń nadepnął mu na ucho) i wiele wzruszeń, gdy śpiewała Ona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
No w sumie miłe taka piosenka z dedykacją dla rodziców, ale to trzeba mieć w miarę ładny głos no i umieć utrzymać emocje na wodzy, ja to pewnie bym sie popłakała i nie dałabym rady dalej śpiewać
![]()
![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli chodzi o te plastikowe księgi, to żal na nie patrzeć i po prostu nie umiem się nadziwić, że robią taką furorę ![]() ![]() Edytowane przez shanaz Czas edycji: 2009-12-13 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
ja już jestem po dwóch weselach dwie córki wydały się za mąż dostaliśmy od nich w postaci mini książki kryształ z podziękowaniami który był wygrawerowany a po za tym swoimi słowami podziękowali nam przy piosence którą sami wybrali no i naturalnie koszyk kwiatów a na dodatek piękny mały album ze zdjęciami wykonany w postaci książki z kolorowymi zdjęciami które są jak ilustracje książkowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
a ja mam powazny problem z podziekowaniami.... oboje mamy tylko mamy (TZ zmarł kilka lat temu a moj nie wiem gdzie jest) mnie wychowala rowniez w duzym stopniu babcia. Niestety moja mama jest chora i jezdzi na wozku wiec wspolny taniec odpada, nie pije alkoholu, nie je slodyczy, nie lubi bibelotow, nie chce zadnej bizuterii i nigdzie nie pojedzie(przez swoja chorobe ogolnie nic jej sie nie podoba i na wszystko jest na nie). Juz zupelnie nie wiem jak to zoorganizowac....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Leisla może jak wszyscy będą siedzieć przy stołach, np. po którymś posiłku weźcie z TŻ mikrofon powiedźcie parę słów od siebie, podziękujcie mamom, dajcie im po koszu kwiatów i wznieście za nie toast. Akurat wszyscy będę przy stołach to nie będzie z tym problemu a po toaście niech dj czy orkiestra zaprosi gości na parkiet. Wyjdzie bardzo naturalnie a i twoja mama nie będzie musiała wychodzić na środek sali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że andziat ma bardzo dobry pomysł
![]() ![]() My na podziękowania wymyśliliśmy prezentacje multimedialną-zdjęcia z muzyczką i albumy, takie własnoręcznie robione- zdjęcia rodziców, nasze, znaczenia imion, cytaty o miłości itp ![]() ![]() ![]() Aha, "cudownych rodziców mam" odpada, bo po paru weselach nie mogę tego słuchać :/ więc może będzie "Walc dla rodziców" ![]() Ps. Co oznacza skrót TŻ? Bo nie mogę rozgryźć :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Towarzysz Życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
no my myslelismy tez zeby zrobic na wesolo np jakies fajne kabarat lub skecz, co o tym myslicie, znacie cos? jak narazie jedyne co widzialam sa bardzo chamskie.
a piosenke znalazlam taka metrum-dziekuje ci mamo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
a my z tz'tem sie zastanawiamy czy nie dac rodzicom pucharow (wreczylam taki tz'towi na 1.rocznice-z grawerem:"za zajecie pierwszego miejsca w moim zyciu" i data) z wygrawerowanym tekstem..
poki co nie mam pomyslu co by ewent wygrawerowac ![]() no albo zastanawiamy sie nad zrobieniem albumu-ktory widzialam wlasnie na wizazu (zrobony chyba przez lea35) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Byłam w zeszłym roku na weselu u koleżanki , na podziękowanie wręczyli rodzicom puchary z wygrawerowanym napisem :"Mistrzostwo świata w wychowaniu syna/córki" , obyło się bez ckliwych podziękowań tym bardziej że podkładem muzycznym było "We are the champions" Queen. Rodzice byli zachwyceni....
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no albo ten album..bo chcialabym podziekowac rodzicom za ten caly trud i wysilek..i w taki sposob aby zapamietali to do konca zycia.. na szczescie mam jeszcze troche czasu zeby sie zastanowic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w zeszłym roku na weselu i Młodzi dali rodzicom statuetki oscara i powiedzieli, że to oscar za najlepszą rolę w życiu - za bycie rodzicem. Mi się akurat takie rzeczy nie podobają, ale może ktoś skorzysta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nad piosenką to się zastanawiam bo mi się te tańce w kółeczku nie podobają http://www.youtube.com/watch?v=U9Zsh7dGhW8 . I zastanawiam sie nad medalami "super mama", "super tata" ale muszę się zapytać wujka o koszt i czy jest w stanie mi taki wzór zrobić.
odliczanie ![]() Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2010-01-26 o 08:59 Powód: zły link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe.. Widzę, że ten sam dzień jest "Naszym Dniem" ![]() ![]() A tak się zastanawiam, czy ktoś ma pomysł jak połączyć osobne kartki, chodzi mi o to jakbym album chciała robić na takim wizytówkowym papierze. Byłam w introligatornii, jak coś to oprawią ładnie, ale to już będzie taka okładka jak na prace dyplomową... :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
Tincia ja sie na tym nie znam jeszcze, ale przejrzyj forum "papierowy zawrót głowy" tam jest o Scrapbookingu .
Ja jeszcze nie wiem czy wykonam je do końca sama czy nie wykożystam gotowego albumu,ozdobie go i wypełnię.
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie już wczoraj przeglądałam i albo robią dziewczyny na gotowych albumach (szukałam w sklepach, ale nie znalazłam nic odpowiedniego) , albo piszą o jakiś kołach do łączenia i szukałam po necie tych kół, ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
molly18 Ale mi nie chodzi o taki z grawerem tylko chciałam taki odlewany. A to jest dużo droższe.
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://sklep.scrap.com.pl/kolko-spin...mm-p-1046.html http://allegro.pl/listing/search.php...o+album%C3%B3w i w swieciepasji poszukaj jako pierścienie do albumów Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-01-26 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
No to faktycznie. Chyba, ze grawer ma "na stanie" taki wzor, ale jesli nie, to na pewno to drozsze jest, bo musialby specjalnie dla CIebie robic. Ale czy myslisz, ze to jest warte tej ceny? Nie wiem czy nie lepiej po prostu wygrawerowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.