![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja
Dobry...
U mnie tez deszcz ze sniegiem i zimno, znowu wyjelam botki z szafy Nie lubie takiej pogody, czuje sie jakby byl pazdziernik a nie za chwile maj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#272 |
Gang Iren
|
U mnie chłodno, ale nie najgorzej.
#273 |
Zakorzenienie
|
Nałogowo wącham swojego kota, prawie (nie)pachnie cudnie, tylko łapki mają czasem wyraźniejszy zapach ;-)
W Trójmieście piękne słońce, ale dość chłodno. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Gang Iren
|
Mój kot zbyt pięknie nie pachnie
![]()
#275 |
Zakorzenienie
|
W temacie kotów: a-kocica-papierosa. Znacie? Czytacie? Ja ubóstwiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, kto się pisze na kawę?
U mnie wczoraj było słonecznie, dziś chmury ale temperatura rośnie. Zabójcze 10 stopni ![]() Ale się uśmiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ...i tak właśnie - Gosia - dokładnie - to musiałbyć też siano!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Gang Iren
|
Ja już po drugiej kawce
![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
Gosia, zapomiałam Ci pogratulować odzyskanej wolności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Gang Iren
|
#281 |
Zakorzenienie
|
Soso, czytam blog - autorka ma naprawdę fajne poczucie humoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piszę do Was powiedzmy cząstkowo... nie o wszystkim trzeba, ba nawet nie wypada ![]() Mieliśmy jechać w góry. Dzieciaki szybko przeciągnęłam na swoją stronę. Nie opierały się jakość szczególnie ![]() ![]() Prośby, sugestie, słodkie i mniej słodkie minki, groźby... Niewzruszony, ba nawet obrażać się zaczął ![]() Przez kilka dni argumentowałam, zachęcałam i już, już, kiedy moja strefa komfortu była na wyczerpaniu... zimny głaz przemówił, nie tylko do rozsądku ![]() Soso, przyłączam się do prośby Miszki. Pokaż ![]() ![]() Policzyłam swoją - powiedzmy- kolekcję, raptem 14 buteleczek, w tym większość butelek z zawartością w okolicy dna ![]() Kama, trzymam kciuki ![]() ![]() U mnie właśnie nieśmiało wychodzi zza chmur słońce. Na dworze całe 14 stopni. Wow! Nie wiem, czy nie skorzystać i bikini nie założyć ![]() Kupiłam wczoraj w aptece serum Dermedica. Nie planowałam, chciałam tylko syrop na gardło ![]() Ale tak jakoś nasunął mi się w moje pole widzenia. Jak to się mówi... kątem oka zauważyłam promocyjną cenę ![]() W każdym razie zlokalizowałam natychmiast a niska cena to koronny argument zakupu był ![]() Wieczorem na moje łuszczące się lico zaserwowałam serum na bogato, jak maseczkę. 1/4 butelki. Dziś powtórka. I znalazłam winowajcę odpowiedzialnego za suchość cery. To Sesderma Factor G ( to ten krem z serum z dużą ilością próbek ). Okazało się, że w skladzie ma retinol. Nie czytałam INCI, bo zawierzyłam ![]() A żeby było boleśniej ( dla mojej cery ) to na noc aplikowałam krem z retinolem ![]() Nieświadomie acz z rozmachem na wiosnę ![]() ![]() Na szczęście jest już lepiej ![]() A za moment zerknę na bloga a-kocica-papierosa... Gosia, gdybym nie widziała Twoich świnek na zdjęciu, to wyobraźnia podsunęła by mi wąchanie świnek innego gatunku ![]() Wiem jednak, że są mini-świnki, całkiem słodkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Gang Iren
|
Takich dużych świnek nie wącham, ale buzi w ryjek potrafię dać
![]()
#284 |
BAN stały
|
Dzień dobry. Pogoda okropna.
Dziewczyny, czy po łyżeczkowaniu człowiek wychodzi ze szpitala na własnych nogach tego samego dnia? |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Kama, no właśnie - ja też czekam na opis wrażeń
![]() U mnie całkiem ładne popołudnie, słońce się pokazało, byliśmy na spacerze, pięknie wszędzie drzewa kwitną... tylko nieco cieplej już mogłoby być. Malaria, ja nie wiem - ale - jej - masz jakiś problem zdiagnozowany? |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
BAN stały
|
Ma być w ten sposób zdiagnozowany. Nie będę się nad tym rozwodzić. Chciałam tylko przeczytać od kogoś kto to przeżył, jak to jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Soso, zaraz poczytam
![]() No to opowiadam ( dla zainteresowanych medycyna estetyczna ![]() Przed i w trakcie zabiegu ultraformerem wypytałam dokładnie doktora o urządzenie, działanie, porównanie z ulthera - drugi raz w sumie ![]() ![]() Koreanczycy nie mogli skopiować patentu ulthery, wiec zbudowali nowe, podobne, ale ulepszone urządzenie. Wieksza siła, większa szybkość, trochę mniejszy bol dla pacjenta. Lepsze parametry po prostu. Uzywał obu, porównywał, potem chciał jednocześnie oba, ale nawet, jak obniżył cene na zabiegi z ulthery o 30 % - to szeptana plotka wystarczyła i jakos nikt nie chciał jej robic. W końcu sprzedał i to nie bez trudu, bo to drogie urządzenie, nawet używane, ale największe kliniki przeszły na ultraformery... Widział lepsze efekty, pacjenci widzieli lepsze efekty...pewne rzeczy sa dobre, ale jak się się przejdzie na wyzsza połke to już nie ma powrotu. I to mowi najlepszy specjalista od ulthery na połnocna polske ![]() Sam zabieg jest bolesny, ale do przejścia, dla mnie mniej bolesny zdecydowanie od mezo ![]() Po twarz jest zaczerwieniona mocno, ale nie buraczkowo, jak po dermapenie. Nakładany krem, czeka się, jak rumien trochę zniknie, a krem choć częściowo wchłonie. Rumien ładnie schodzi, w pociągu na pewno byłam rumiana, ale nie podejrzanie...a jak przyjechałam do domu to tz nie zaczął od sakramentalnego: co oni ci zrobili...?! Czyli nie zauważył ![]() ![]() Podsumowujac - jestem zadowolona. Wygladam przyzwoicie, nie mam widocznej i rzucającej się w oczy zmiany i mam poczucie, ze zainwestowałam w siebie bardziej, niż gdybym kupiłam iles luksusowych kremów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Kama, fajnie że Jesteś zadowolona! Dzięki za opis.
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
laMary, czyli wysuszyłas się własnoręcznie z pomocą retinolu...
![]() ![]() Marjolka, nie miałam, choć to z reguły zabieg standardowy w wielu sytuacjach, tak leczniczy jak diagnostyczny.. Jest krótkotrwałe znieczulenie dożylne, wiec przypuszczam, ze jesteś w stanie po kilku godzinach na własnych nogach wyjść, aczkolwiek możesz być osłabiona i obolała. I spodziewać się obfitego krwawienia. Oczywiście nie wychodzić sama ze szpitala i na pociąg - to zabieg, nie wizyta u kosmetyczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
mar_jolka
|
Ja jako ze jestem juz poza okresem rozrodczym to w czasie menopauzy mialam dwa razy czyszczenie macicy z powodu krwawien. I raz biopsje endometrium. Powiem ze biopsja byla o wiele gorsza. Po czyszczeniu nic mnie nie bolalo. Wyszlam ze szpitala zupelnie normalnie i pojechalam jeszcze w gosci. Musialam tylko brac antybiotyk.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Gang Iren
|
Moja znajoma miała łyżeczkowanie i wychodziła sama ze szpitala w ten sam dzień.
#292 |
BAN stały
|
Dzięki, dziewczyny. Ja też po okresie rozrodczym. Prawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Mariamalaria, miałam pisać do Ciebie o łyzeczkowaniu, a cos zle spojrzałam i wyszło do Marjolki
![]() Mar-jolka, a myslałas, by oprócz mydełek robic na przykład masła do ciała w kostce...? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
BAN stały
|
Znalazłam i domyśliłam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
mar_jolka
|
Kamlisa o maslach w kostce nie myslalam bo robie sobie olejki. Jest mi wygodniej ich uzywac bo trzymam je w takich pojemnikach z Rosmana z pompka. Maselko pewnie wyslizgiwaloby mi sie z rak. Lacze rozne oleje i maceraty na nich robione. Najlepiej jakos lubie rozmarynowy macerat w tych olejkach. Ale planuje na ten rok wrotycz i nagietek jeszcze. I z tego chce zrobic maceraty do olejkow do ciala. We mnie to wszystko wsiaka jak w bibule. Zero uczucia kleistosci czy tlustosci. Moze to tez efekt doboru olejow? Nie wiem tego akurat. Ale dawno dawno temu jak kupowalam gotowe oleje do ciala to czulam taka tlystosc i oklejenie ze az mi sie skora pocila. I to bylo niemile. Ale wracajac do moich wynalazkow.. w tym to wlasnie czasie u kobiet zaczyna sie problem suchosci pochwy i trudno z tego powodu sie kochac(😊💖
![]() ![]() U nas leje nadal....wpadam w depresje.. temperatura 4 !!!!!!(k...a) stopnie!!!! Nie wytrzymam....od wczoraj ( wczoraj zainstalowany)zbiornik na deszczowke1000l zapelnil sie w 1/3 potop? Mielismy jechac w gory....a nawet z psami nie wyjde na spacer. Ale i tak lepiej...wczoraj padal przez dzien snieg... Przygotowalam sobie nowe mydlo do zrobienia na pocieszenie...z serduszkami... Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Nie bede inna od Marjolki....
Leje od rana, srodkiem parkingu plynie rzeka.... a Warta powoli wylazi z koryta I dodatkowo mam straszna niemoc zeby isc do pracy.... jeszcze tylko jutro i wolne.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#297 |
mar_jolka
|
Sovaeve ja wlasnie zyje sobie u zrodel Warty
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Wiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#299 |
Gang Iren
|
A u mnie ładne słoneczko, ma być 12 stopni, ale nie ma tego zimnego wiatru co ostatnio, więc całkiem przyjemnie.
#300 |
Zakorzenienie
|
Słońce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.