|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rurki
Cytat:
zgrabna jesteś! wskakuj w rury
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
BAN stały
|
Paris w rurkach. Niby wysoka i chuda ,ale moim zdaniem nie wygląda za rewelacyjnie
Cos ją pogrubiły te spodnie albo się przytyło
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm...chyba ta bluzka psuje wszystko.
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN,KTORE BOJA SIE RUREK!!
![]() Bardzo mi sie takie spodenki zawsze podobaly,ale nawet ich nie dotykalam w sklepach,bo bylam przekonana,ze na daja sie tylko dla kosciakow,a ja bede wygladac jak szynka uwieziona w dzinsach!!Az do wczoraj...przymierzylam w H&M z nudow-i co?Podoba mi sie!!Jestem szczesliwa jak cholera! ![]() Mowie Wam , dopoki nie przymierzycie , nie przekonacie sie!!
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem szczupła, ale mam dość umięśnione uda... a już nie mogę patrzeć na rozszerzane u dołu spodnie, nikt takich na ulicy juz nie nosi
żeby choć trochę się zwężały, ale przy udach nie były za obcisłe... podpiszę cyrograf za taki ideał
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć rurki mi się strasznie marzą [nawet mierzyłam czarne, sztruksowe w H&M..], to niestety przy rozmairze 40-42 nie odważyłabym się.. W związku z tym pozostały mi jedynie spodnie z prostymi lub rozszerzanymi nogawkami..
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś kupiłam 2 pary rurek
Jestem wysoka (180cm) i szczupła, ale długo musiałam się namawiać... zawsze chodziłam w spodniach z rozszerzanymi nogawkami, okazało się, że w rurkach lepiej wyglądam ![]() rocki - uda to i mój problem, mimo to rurki są jedne z nich nawet nie są w tym miejscu tak obcisłe...
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie naleze do mega-chudzin, a mimo to postanowilam sie przemóc i tez nosze rury. Mam wrazenie, ze im wiecej streczu zawieraja takie spodnie tym jakos szczuplej sie wyglada (wiem, troszke dziwna ta teoria, ale naprawde tak jakos jest
) Mam kompleksy na punkcie swoich nóg - w zasadzie to jakas taka dziwna budowa - niby tylek maly i plaski, a nogi jakies takie klockowate (uda i lydki niestety tez :/). Juz sie zalilam na ten temat w My Style Diary Mysle, ze rurki nie sa wylacznie dla dziewczyn o figurze Kate Moss (mimo, ze przyznaje, ze ona wyglada w nich swietnie). U nas tutaj na ulicy widuje mase dziewczyn które nosza te spodnie bez zazenowania, a ich rozmiarówka na pewno nie miesci sie w przedziale 36-38 i naprawde nikt nie zwraca na to uwagi
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy wasze rurki są z rozciągliwego jeansu ???
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje , ze to jak się wyglada w rurkach zleży także od długości nóg.
Można być stosunkowo niską osoba , ale nogi mieć długie. Paris niby szczupła, ale na zdjciu w tych gaciach nie prezentuje się za dobrze. Spójrzcie jakie krótkie ma nogi i to właśnie , ta dysprooporcja, dodatkowo ją pogrubiła, poza tym bluzka też zachwiała proporcje.... eeee ... zle się ubrała. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2006-09-23 o 14:01 |
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pozwolę się 'wpiąć' w temat rurek, choć nie czytałam całego wątku. Czy wiecie gdzie można kupić takie spodnie w większych rozmiarach? Większych tzn. 42(mam na myśli to klasyczne 42, mam nadzieję, że mnie rozumiecie
). Ja nie mam jakiegoś komplekstu swojej figury, więc chętnie przymierzyłabym takie spodnie, nawet tylko na próbę, ale mam wrażenie, że wszędzie sprzedają tylko małe rozmiary(34-38) ...
|
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
Od dłuższego czasu spodnie kupuję w crossie... mieszkam w dość małym mieście i tutaj 1/3 sklepów o których tak często piszecie nie ma... ale niedługo Wrocław
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Monka_tort: rurki w dużych rozmiarach znajdziesz w H&M, sama tam mierzylam czarne, sztruksowe rozmiar 42. I przyznam się, że wyglądałam w nich lepiej, niż w większości mierzonych przeze mnie jeansów.. Ale ciągle nie mogę się odważyć.
![]() Justa1980: Po piersze: no to ja bym chciała mieć takie 'klocki', jak Ty. Naprawdę, wiele bym za nie dała! Po drugie: Nie od dzisiaj wiadomo, że w Niemczech, czy Anglii panuje większa tolerancja co do ubioru i nikt na nikogo nie zwraca uwagi. U nas tak przecież nie jest. |
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Rurki- SUPER RZECZ!!
Szczególnie podoba ja mi się te...ehh
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie w najbliższym czasie - bo spodnie mam, ale kiedyś na pewno! Dziękuję za odpowiedź !
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
zrobilyscie mi smaka na te rurki jestem bardzo szczupla, praktycznie nie mam pupy i tutaj mam pytanie, rurki podkreslaja pupe,czy zmniejszaja ?
|
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
hej
Ja posiadam rutki takie jak na teledysku "my humps" i nie wiem czy moge je nałozyc do szkoły.. chodze do gimnazjum i nie wiem jakie bedą komentarze A moze wiecie jaką górę mozna do tego włozyć??? bo nie mam pomysłu
|
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: spodnie rurki :) - jak Wam się widzą?
Mi niebardzo podobają się takie spodenki. Wydaje mi się, że optycznie pogrubiają osobę. W poszerzanych na dole biodra nie rzucają się tak w oczy, a w rurkach sa bardziej wyeksponowane. W Ameryce już dawno jest taka moda. Ciocia mi kiedyś przysłała takie spodnie, do tej pory leżały w szafie, myślałam że sa niemodne. Dopiero teraz zaczełam je nosić.
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i chce sobie takie spodnie kupic.Jednak ceny rurek mnie przerazaja (czasami 90,100-160zl)! Mnie poprostu nie stac na takie dzinsy. Szkoda mi kasy bo i tak i tak sie po jakims czasie noszenia zaczna przecierac i niszczyc. Gdzie mozna kupic tansze rurki? Sa wogole takie sklepy? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tam mają zawsze dużo dzinsów river island, gap'a wiec napewno i rurki się znajdą!
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
a co myślicie o rurkach wsadzonych w wyskie skórzane buty na obcasie??? Tyle , ze cholewki kozaków przylegają do nogi, a nie odstają tak jak np. u Olsenki
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie tak zamierzam wykorzystac mojej rureczki jak zrobi sie zimniej!
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
W jakich spodniach osoba, która ma trochę ciałka wygląda najlepiej?
Nie wiem jakie jeansy kupić żeby wyglądać szczupło .... jedno jest pewne ... dla dobra pupy będą to biodrówki o obnizanych kieszeniach
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam rurki ale narazie mnie na nie nie stac
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie strasznie nie podobaja rurki, okropnie to wyglada wg mnie... i mam teraz problem bo nie moge sobie znalezc spodni ktore mi sie podobaja...
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj kupiłam rurki
) za to w biodrach troche mi "latają" ale dłuższa bluzeczka + paseczek i problem z głowy ahh moje pierwsze ruryyy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

zgrabna jesteś! wskakuj w rury

Cos ją pogrubiły te spodnie
albo się przytyło

żeby choć trochę się zwężały, ale przy udach nie były za obcisłe... podpiszę cyrograf za taki ideał 

...
!