![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Jeśli mi nic pilnego nie wpadnę to jadę.
Nie przepuszcza żadnej dobrej imprezy 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |||
Zadomowienie
|
No nie wierzę, dwa dni wariackie w pracy i tyle nadrabiania 😮
Ja czekam aż dziewczyny się zdecydują i kupujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do siedzenia długiego się raczej nie nadają bo się koronka w skórę wbija ale tak do latania po mieście czy na imprezę to super, nic nie zjeżdża i uda bez obtarć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#273 |
Zawsze łakoma.
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było... W sumie bardzo odpoczęłam od randek, portali, internetowych znajomości. Dałam sobie na wstrzymanie. Przybliżę Wam moją sytuację: pod koniec lutego poznałam faceta. Jak dla mnie ideał, miał w sobie to coś. Pierwszy raz miałam tak, że czułam od razu, że to będzie właśnie to. Randkowaliśmy, pisaliśmy, dzwoniliśmy do siebie. Po czym on nagle napisał mi, że nie chcę się wiązać, po prostu nie chce zobowiązań. Stwierdziłam, ze zakończę znajomość, bo nie widziałam sensu. Przez równe trzy miesiące nie odzywaliśmy się do siebie. Dziś miał urodziny, więc stwierdziłam, że napiszę do niego z życzeniami i gdzieś w tyle głowy miałam myśl, ze może ta znajomość się odnowi. I w sumie piszemy teraz, ale nie widzę z jego strony zaangażowania w poważną znajomość czy nawet koleżeństwo. Cały czas pisze z podtekstami, namawia mnie na bliskość, leci bajerą. Kurde, ale jest mi cholernie przykro... I co raz bardziej przekonuję się, ze zostanę starą Panną.... ![]()
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć ;*
![]() |
#275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A podteksty w takiej sytuacji świadczą tylko o jego wątpliwym poziomie. Nie odzywaj się do niego, bo drapiesz ranę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Tablerone a w jakim zawodzie szukałas pracy że ex sie tak naśmiewał ??
Mój ex mówił mi że mam krzywe nogi i w ogóle po co ja studia robiłam jak i tak pracy w zawodzie nie znajde... mogłam iść na farmacje jak jego siostra... |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
Koralik124 szukałam biura projektowego, albo posady dekoratora w Ikei np. Zmiótł moje poczucie kompetencji tak, że skończyłam na szukaniu pracy w sklepie albo magazynie.
Twój ex też udany, nie ma co... Ja słyszałam miedzy innymi, że mam mało jędrną skórę na brzuchu, choć sam Pan EX brzydził się sportem, dietą, czy jakimkolwiek wysiłkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Oj bardzo był udany
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przez te trzy miesiące myślałam nad tym wszystkim czy może zmienił zdanie czy nie. Czemu tak postąpił. I cieszyłam się bardzo jak rozwinął ze mną konwersację, ale teraz wiem, że z tej mąki chleba nie będzie. Spróbowałam, nie żałuję. Odpuszczam już całkowicie.
![]() |
#280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:20 ---------- Poprzedni post napisano o 04:17 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj popoludniowka a dzis na rano :ziewa:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kłamca mi wczoraj napisał, że auto mu już w ogóle nie działa. Czy to, że poczułam wredna satysfakcję znaczy, że jestem zła? Ja mu naprawdę źle życzę, chciałabym żeby dostał po dupie za to co zrobił...to chyba niezbyt dobrze o mnie świadczy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Caryca jeśli facet napisał Ci coś takiego, to nie był Tobą po prostu zainteresowany i by się to nie zmieniło, także faktycznie zrobiłaś sobie złudna nadzieję, dobrze, że w porę obudziłaś się ![]() Edytowane przez 543bbe987440619e12121d698a00983792e834c8_5eadfb72e57b4 Czas edycji: 2017-06-21 o 05:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
[1=543bbe987440619e12121d6 98a00983792e834c8_5eadfb7 2e57b4;74820486]Po co on do Ciebie pisze takie rzeczy? Właściwie co Cię to obchodzi? Zakończyłaś już z nim związek, masz własne życie i czy dom mu się zawali, czy samochód mu się popsuje nie powinno już Cię to interesować.[/QUOTE]
Tak jak pisałam wcześniej sądzę, że to przyzwyczajenie, albo jak napisała chyba Dinulka (już nie pamiętam) on uważa że to tylko hm przerwa i że do siebie wrócimy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Na tamten że zepsuty i że musi do D (mechanik) pojechać, napisałam coś w stylu "mhm", a po tym że auto całkowicie przestało działać, napisał że mu jest głupio jechać do księgowej (mamy tą samą) z dokumentami, że tak późno jej płaci, to na to mu odpisałam że chyba jest chory na głowę, że wstyd to mu powinno być wobec mnie
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Komplikatorka
|
![]()
#290 |
Zakorzenienie
|
Księgowa daj mu jasno raz do zrozumienia,że Cię to nie obchodzi i żeby nie pisał z takimi sprawami tylko zabrał graty, a potem nie reaguj na żadne wieści. Tzn ja tak uważam
![]() boję się iść do pracy ;( sama z siebie trochę sie śmieję, ale jednak nerwówkę mam ![]() btw mnie kiedys chłopak próbował takimi zagajeniami wybadać czy przeszla mi już złość na niego, albo sprowadzić rozmowę na inne tory niż jego numery i wrócić do "normalnej" sytuacji, tylko że mnie jeszcze bardziej tym drażnił. Nie przepraszał, tylko po aferze pitolił na inne tematy dopóki mnie nie wciągnał w rozmowę, ewentualnie jak się nie dałam, milkł i próbował tego za kilka dni, aż w końcu wracało wszystko do normy.... Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-06-21 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dinulka będzie dobrze! Ja to mam stresującą pracę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Jak już zabierze swoje rzeczy to go zablokuje...chociaż pewnie nie będzie pisał tylko skoncentruje się na swoich prostytutkach
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny...
Aaaahhh miałam iść biegać a nie poszłam ehh chyba nigdy się nie zmotywuje aby schudnąć 😥 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Udało mi się zacytować ale nie wiem jak i niestety bez wiadomości która chciałam wysłać ![]() Ja właśnie skończyłam dyżur ![]() Pamiętam jak jeszcze parę miesięcy temu chciałam zeby Wojak do mnie napisal. Usychalam z tesknoty. Ale potem nagle do mnie dotarło że jest jełopem do kwadratu i nie ma sensu się w ogóle dręczyć ![]() Księgowa co lubisz robić w wolnych chwilach ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Księgowa moim zdaniem to Ty nie jesteś gotowa, masz mnóstwo wymówek czemu go nie zlać
![]() ![]() ale rozumiem to poniekąd, po związku ciężko zerwać z kimś całkowicie. |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Księgowa przestań mu zupełnie odpisywać. To będzie dla niego największa kara, gwarantuję Ci to.
A w ogóle witam. Nie wyrobiłam się wczoraj z ogarnięciem biletów. Może dzisiaj to zrobię. Kiedy zmieni się cena na droższe? |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
Witam się z pracy.
![]() Dzisiaj cały ranek kręci mi się w głowie. Ostatnio tak mam o różnych porach. Nie wiem od czego to. ![]() Coś jeszcze miałam pisać, ale oczywiście podczas nadrabiania już zapomniałam dawno o co mi chodziło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;74823021]Witam się z pracy.
![]() Dzisiaj cały ranek kręci mi się w głowie. Ostatnio tak mam o różnych porach. Nie wiem od czego to. ![]() Coś jeszcze miałam pisać, ale oczywiście podczas nadrabiania już zapomniałam dawno o co mi chodziło. ![]() Szefowa, tylko żeby nasza imprezka nie odbyła się z jedną dodatkową osobą, nieplanowaną wcześniej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Pewnie on całkowicie urwie ze mną kontakt i będzie po sprawie (czy mu odpisać czy nie) bo o czym miałby właściwie ze mną rozmawiać i jak 😕 bo przecież nie bluzgam jak menel pod budka z piwem, ani nie mam takich "ciekawych " zainteresowań jak on
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.