![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Co do rożków ja osobiście mam dwa z minky aczkolwiek po rozmowie z położna stwierdziłam ze w sumie nie potrzebnie je kupiłam. Moje złożenie było takie : jeden do wózeczka a drugi do łóżeczka. Pani położna powiedziała ze w rozku trzymany dzidziusia max miesiąc. Wytłumaczyła mi ze potem to jest nie zdrowe ponieważ krępuje ruchy dziecka i hamuje ( nie chce skłamać ale ona tak jakoś powiedziała ze krępuje ruchy przez co zaburzają sie u dziecka funkcje poznawcze i moze mieć przez to różne przykurcze i wady postawy). Chyba chodziło jej o to ze musi poprostu swobodnie ruszać we wszystkie strony wszystkimi kończynami. Wiec faktycznie przez pierwszy miesiąc będe stosować rożki a potem to juz normalnie kocyki, kołderki itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Marta witaj w klubie.Ja prawie całą noc nie spałam..Okropnie się czuje i mam mega Nerwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Blond dzięki
![]() ![]() Kasiu tak, rożek to max miesiąc. Choć ja pamiętam, że mało go używałam , wolałam zawijać ją kocykiem cienkim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2017-07-08 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Konto usunięte
|
Chyba się zaraziłam złym humorem przez wifi
![]() Nie mogę się uśmiechnąć, nic mi się nie chce. A do tego tak duszno dziś jest... u Was też? |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Schmetterling tulę.
U mnie dziś przyjemnie. Siedzę na balkonie i czytam książkę. Maja obok na kocyku sobie koloruje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
Schmetterling - przepraszamy za zarażanie złym humorem!
![]() Ja w Katowicach - powiedziałabym że tu chłodno dzisiaj... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#278 |
Magda ;)
|
Dziewczyny od poniedziałku w Lidlu będą pieluchy Pampers active baby dry 2 144 szt. za 50 zł. Chyba się opłaca?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Ooo dobrze wiedzieć. A jedynek nie będzie?
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;75315811]Chyba się zaraziłam złym humorem przez wifi
![]() Nie mogę się uśmiechnąć, nic mi się nie chce. A do tego tak duszno dziś jest... u Was też?[/QUOTE] Przykro ze Cię zarazilysmy ![]() u mnie nadal nastrój kijowy. Do tego pisałam ostatnio ze nigdy nikomu nie narzekam na ciążę bo to sensu nie ma, ale 'bratowej' ponarzekalam wyjątkowo (głównie na ból pleców), a ta się mądrzyła, że ona super się czuła w ciąży itp. No i przyjeżdża dzisiaj, ja z siostrą pomagalysmy mamie ogarniać potrawy na osiemnastkę i siostra mówi do niej że dobrze ze jest szybciej to pomoże, a ta głupim tekstem ' że ona nic nie robi, bo w ciąży jest i plecy ją bolą'. Wczoraj dopiero test zrobiła i pokazał jej 2 kreski. Także tekst był typowo do mnie. Co do dawania im coś po mojej małej to wcale nie mam zamiaru, raz za takie teksty głupie, a dwa że jak dowiedziała się o mojej ciąży to wszystko co trzymała po córce u mojej mamy na strychu zabrała i rozdała koleżankom, po trzecie ja chcę mieć jeszcze jedno dziecko i specjalnie kupowałam wszystko uniwersalne, a wszystko co dostałam od innyh osób muszę im oddać, a po czwarte nie lubię jej strasznie ![]() narsekam tylko, wybaczcie ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-07-08 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Magda ;)
|
Marta no to faktycznie niezbyt fajna sytuacja, ręce opadają na takie głupie teksty. A Twój brat co na to wszystko?
Mąż wrócił i poszedł spać, zaraz go chyba zamorduje. I glodna jestem, a nie chce mi się obiadu robić, chyba sobie coś zamówię 🤐 Widzę, że u wszystkich super humory 😓 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Marta oj, dziwny z niej człowiek. Masakra. Jakie dziecinne zachowanie z jej strony ech.... A co twój brat na to wszystko?
Śpisz z poduszką rogalem? Mi świetnie kręgosłup przy niej odpoczywam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo robię sałatkę przy stole żeby móc siedzieć a nie stać przy blacie, wstalam coś umyć i zastawiła mi krzesło, podchodzę usiąść i mówię że ja tu siedzę bo robię sałatkę, a ta że nie ma zamiaru tu siedzieć tylko patrzy, po czym usiadła i mi nie zeszła. Zabrałam się z tą sałatką na blat. Jestem cierpliwa, bo właśnie bratu przykrosci nie chce robić, ale serio czasami bym ją w łeb strzeliła. Blond- zamów sobie coś! a co! Faktycznie Twój mąż dużo pracuje, wiem co czujesz ja też jak długo siedzę to bym chciała w końcu coś porobić razem, posiedzieć przed tv i choćby obiad zamówić, ale razem. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- o bracie pisałam wyżej. Śpię z nią ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Magda ;)
|
Marta ehh no właśnie, nawet nie ma się do kogo odezwać.
Mnie też czasami plecy tak bolą, zazwyczaj jak coś więcej porobie. Wczoraj skończyłam prasowanie, posprzatalam całe mieszkanie i byłam na zakupach, później jak wyszłam z psem na spacer to szłam jak pingwin 😂 i wieczorem jak się położyłam to już ruszyć się nie mogłam. Co do brata to szkoda, że jest tak za nią, czasami nie przetlumaczysz, a i ludzie nie uczą się na błędach. Ja bym już chyba straciła cierpliwość na Twoim miejscu i powiedziała jej co o niej myślę. Ciekawe czy to dziecko w ogóle Twojego brata jest skoro tak go zdradza? 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2017-07-08 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Właśnie to samo miałam napisać. Ciekawe, czy to dziecko jest jego...
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Tego nikt nie wie i się pewnie nie dowie. Tato mój w trasie jest, ale już mamie powiedział że sam zapłaci za testy na ojcostwo
![]() Siedziałam z nią sama w domu, wszyscy na dworze, ja się maluje w łazience ona w kuchni fajkę pali. Szkoda słów.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Myślisz , że brat się zgodzi aby zrobić te testy?
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wiszialyscue gdzieś u nas coś takiego?? Siostra mojego znajomego (Brytyjka) miała w ciąży i podobno bardzo jej się dobrze spało dzięki temu. Ale w PL nie widziałam - tylko te rogale...1499522739583.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#292 |
Wtajemniczenie
|
Marta..Nie wiem co powiedzieć...U mnie podobna sytuacja z bratem.Tzn nie tak hardkorowa.Bratowa normalna kochają sie itd.Ale on tak się przy niej zmienił że szok..W ogóle nie ma z nim o czym rozmawiać..Kiedys mieliśmy naprawdę dobry kontakt a teraz prawie go nie mamy..Fakt Twojemu bratu dziwie się bardzo.Już pomijam te zdrady ale ja bym sprawdziła na jego miejscu czy dziecko w ogóle jego..I przy okazji przebadała na choroby weneryczne.Ja śpię z rogalem.Do tej pory kręgosłup nie bolał a teraz czuje wszystkie kości miednicy łącznie z kością ogonową i krzyżem..
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
Ach, ci bracia i bratowe... Książki możnaby pisać! Ja mam brata 5 lat młodszego. Poprzednia - na szczęście - niedoszła bratowa dała mojemu "malutkiemu braciszkowi" tak popalić, że całe szczęście, że zniknęła z jego życia
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Marta, wspolczuję bratowej, ale cóż, są ludzie i taborety
![]() U mnie tez podły nastrój, w domu syf, nie chce mi się nic i sobie leżę. Mąż musiał do pracy pojechać awaryjnie i znowu super weekeend. Jutro idę szukać sukienki na wesele, ale już to widzę, że coś wybiorę. Normalnie jakaś deprecha mnie bierze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
madziek - no nas jest 4 rodzeństwa i zawsze mieliśmy super kontakt i każdy za każdym w ogień. Jednak po ostatnich akcjach jak nikt jej nie tolerował to brat przestał w ogóle miec kontakt z nami, widzieliśmy go raz na 2 miesiące. Także tolerujemy, bo i z jego córką chcemy mieć kontakt i z nim.
On jest szczęśliwy że kolejne dziecko będzie miał i przez myśl mu nie przechodzi test ![]() ![]() Dokładnie! Nic tylko książki pisać! Pytam tą dziewczynę czemu pali, a ona ze lekarz jeszcze ciąży nie potwierdził, do tego z małą też paliła, a jej mama też w każdej ciąży paliła ![]() poli - obcisłą chcesz czy luźną?
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
A to ta bratowa w ciąży! Zrozumiałam, ze inne. No to niezle, ciekawe co dalej będzie.
Hmm.. Chcialabym cos dopasowanego, zeby pokazać brzuszek, ale ciezko cos fakiego wizytowego znalezc. W pretty girl widzialam takie luzne, ale wygladam w nich jak w koszuli nocnej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Poli to ja też w depresję wpadałam, jak szukałam czegoś na zakończenie roku. W luźnym człowiek jak w worku wyglądał. W końcu znalazłam. Ale byłam już bliska płaczu
![]() Moja przyszła bratowa jest za to bardzo fajna. Brat się zmienił przy niej, ale na wielki plus ![]() Za to o teściowej bym mogła książki pisać ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O masakra jakaś! Aż przykro sie robi jak sie to czyta... ja tez bardzo kocham zwierzątka i sami w domu mamy kota którego kochamy bardzooo ale jest jakaś hierarchia zawsze dziecko bedzie ważniejsze niż kot!Cale szczęście ze mam cudownych i bezproblemowych teściów ![]() Kącik Olusia w sypialni gotowy ( tzn jeszcze bez ozdób wiec Wan nie pokaże ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z kiepskimi nastrojami dzisiaj - nie martwcie sie to albo pogoda albo hormony ... Głowa do góry ![]() ![]() ![]() A i najlepsze życzenia dla dzisiejszej solenizantki ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Madzialenka, nie wiedziałam, ze można mieć tak silną alergie i to na konkretnego psa. Ty pewnie masz taką na teściową
![]() Kasia, mężowi należy się złoty medal. Na wyjscie z kumplami zdecydowanie zasłużył. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podkreślę jeszcze ze mój mąż to robi zawsze ... z czego wynika ze ja jestem nie robem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.