|
|
#271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moja szwagierka nie ma wstydu
A gdzie ten pan co śledzi ludzi w sieci aby szukać ich w życiu realnym? Moze on doniesie biednej teściowej i szwagierce
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Dwulicowa jest. Tu liże a tam nagabuje. A fuj! Mężowi będzie suszyć glowe po ślubie bo przed lepiej nie. Jeszcze ja zostawi |
|
|
|
|
#272 |
|
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;78907771]A gdzie ten pan co śledzi ludzi w sieci aby szukać ich w życiu realnym? Moze on doniesie biednej teściowej i szwagierce
[/QUOTE]hahaha właśnie lecą gdzieś gwiezdne wojny więc pewnie tam odgrywa swoją role. ![]()
|
|
|
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
Autorko, a tak z ciekawosci - ty gdzie pracujesz? W zawodzie?
|
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7890868 1]Autorko, a tak z ciekawosci - ty gdzie pracujesz? W zawodzie?[/QUOTE]
Na 100% pracuje w zawodzie, jeszcze się pytasz? |
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są dobre szminki, ja je tam lubię. Bardziej kolekcjonować niż nosić, ale są niezłej jakości. Sama kupuję prezenty w granicach 10/20zł jeśli chodzi o dalszą rodzinę. Zawsze staram się, żeby było pod gust tej osoby i coś naprawdę przydatnego/fajnego, ale w niskiej cenie, bo dla dalszej rodziny (czyli nie dla mamy, taty, chłopaka), zwyczajnie mnie nie stać na każdą okazję na droższy prezent.
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie sie ich podejscie podoba. |
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
W treści prezentu, a nie jego cenie. Wolę ładne pudełko zapałek, czy szminkę z Biedronki niż hehehehehe statuetkę hehehehe w kształcie penisa za 500zł.
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi Twoimi urodzinami, to nie bylo czasem tak, że jak jej rodzice skladali Ci życzenia i dawali czekoladkę, to w imieniu ich wszystkich? Nie było rzucone "wszystkiego naj Tinker i spełnienia marzeń, tutaj taki drobiaz od nas" ? Ta dziewczyna może super taktem i savoir-vivrem nie pogrzeszyła (mogła podejść i osobiście złożyć te życzenia), ale jakoś tak obstawiam, że życzenia od niej złożyli w pakiecie wspólnym rodzice. Ponadto z Twojego postu wynika, że raczej nie macie bliskich kontaktów i jestes dla niej "tylko" dziewczyną, z którą od niedawna spotyka się jej starszy brat. Żadne z Was super koleżanki. A ona jest młodziutka i ma prawo nie mieć jeszcze dojrzałej ogłady i taktu. Natomiast Twój plan "zemsty" prezentowej już zdecydowanie nie przystoi osobie w wieku lat dwudziestu kilku. Mam tylko nadzieję, że czekoladową wendettę zrealizujesz samodzielnie, a Twój facet zachowa się jak na starszego brata przystało i nie wypnie się na 18ste urodziny własnej siostry (przy czym nie chodzi mi o materialny aspekt wydawania fortuny na prezenty, tylko uczczenie dnia naprawdę bliskiej osoby i nie wbijanie jej bezsensownie szpili buracką zagrywką rodem z gimbazy pod tytułem stara czekolada). |
|
|
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
Ten wątek jest na serio? Z imprezy wróciłam i tak się zastanawiam, czy forum się nie zepsuło, albo cóś.
Biedronka ma szminki marki własnej? Dajcie linka, bom ciekawa. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-11-17 o 23:40 |
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;78901681]Przebiję cię: mój mąż dał mi kiedyś wino o nazwie ZMORA
Za to było całkiem smaczne [/QUOTE]Dołączam się do konkursu. Dostałam wisiorek za 5zł. I strasznie go lubię. Myślałam, że żyjemy w fajnym związku. A mnie kut... po prostu nie szanuje.
|
#282 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, ja mam brata. Właśnie się zestresowałam, że sobie znajdzie dziewczynę jak autorka. I wypić razem urodzinową kawę w moim rodzinnym domu może mi z łaski pozwoli, choć niechętnie, ale obrazi się za niezobowiązujący drobiazg w prezencie xD
Takie bratowe to zwiastun problemów rodzinnych i spadkowych w przyszłości. Mówię serio |
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co dokładnie (prócz przystępnej ceny) - nie wiemy ale to COŚ sprawia, że pomadka tej firmy jest niegodna nałożenia na usta autorki, jest też ochłapem badziewia świadczącym o braku szacunku ze strony obdarowującego to takie streszczenie dramy tego wątku
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jeszcze wisiorek razem z łańcuszkiem kosztował 4,99. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przenoszę się na wątek rozstaniowy, dziewczyny. No wyjścia nie mam. Niektóre takie rzeczy są takie dobre. Naprawdę, wielu kosmetyków z wyższych półek próbowałam i czasem te tańsze mają identyczne składy, tylko się na opakowaniu nie podpisał nikt ważny. A drogiej biżuterii nie noszę, bo szkoda mi zgubić.
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam taką "bratową", która najwięcej miała do powiedzenia odnośnie nieswojej rodziny i tego, jak kto postępuje i skąd ma na to kasę, w dodatku wylewała wszędzie swoją fałszywą słodkość, którą szybko przejrzałam. Na szczęście brat ją pogonił jak poszła w tango z jego kolegą |
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę składać pozew o rozwód
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, moj TZ mi ostatnio przywiozl frytki z McDonalds. To juz chyba przesada, ile one kosztuja, 2 eurasy? To tak juz ponizej punktu krytycznego. Lepiej by juz nic nie kupowal, a nie tak biednie, zamiast sie wysilic i pojsc po jedzenie do knajpy weganskiej to on mi frytki kupuje. Niedoczekanie.
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7891068 1]Kurcze, moj TZ mi ostatnio przywiozl frytki z McDonalds. To juz chyba przesada, ile one kosztuja, 2 eurasy? To tak juz ponizej punktu krytycznego. Lepiej by juz nic nie kupowal, a nie tak biednie, zamiast sie wysilic i pojsc po jedzenie do knajpy weganskiej to on mi frytki kupuje. Niedoczekanie.[/QUOTE]
ziemniaczany ochłap a nie frytki ![]() swoją drogą - zjadłabym
|
#293 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7891071 1]Nic mi nie mow, ja dzisiaj cierpie caly dzien na zupie.
Swoja droga ciekawostka - nie w kazdym kraju frytki w mcs sa weganskie.[/QUOTE]W Polsce nie są. Nie są nawet wegetariańskie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7891071 1]Nic mi nie mow, ja dzisiaj cierpie caly dzien na zupie.
Swoja droga ciekawostka - nie w kazdym kraju frytki w mcs sa weganskie.[/QUOTE] nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee u mnie: LISTED INGREDIENTS: Potatoes, vegetable oil (canola oil, hydrogenated soybean oil, natural beef flavor [wheat and milk derivatives]*, citric acid [preservative]), dextrose, sodium acid pyrophosphate (to maintain color) and salt.
|
#296 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przykro mi. Nie rozumiem, po co tam na sile tego beefa dodaja. U mnie jest napisane, ze uzywane sa tylko oleje roslinne, a frytki musza byc frytowane w innej maszynie niz mieso i ryba. Pociesz sie, ze u ciebie jest wiecej weganskich knajpek ![]() Swoja droga ostatnio patrzylam na sklad zwyklego majonezu w supermarkecie i co? to chemiczne g... zawiera tylko 0,5% jajka. 0,5%!!! Jakby ktos na sile symbolicznie maznal gramem jajka, zeby ladniej wygladalo. A mozna bylo sobie oszczedzic i juz by bylo weganskie. |
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7891076 1]No i tutaj widac roznice
przykro mi. Nie rozumiem, po co tam na sile tego beefa dodaja. U mnie jest napisane, ze uzywane sa tylko oleje roslinne, a frytki musza byc frytowane w innej maszynie niz mieso i ryba. Pociesz sie, ze u ciebie jest wiecej weganskich knajpek ![]() Swoja droga ostatnio patrzylam na sklad zwyklego majonezu w supermarkecie i co? to chemiczne g... zawiera tylko 0,5% jajka. 0,5%!!! Jakby ktos na sile symbolicznie maznal gramem jajka, zeby ladniej wygladalo. A mozna bylo sobie oszczedzic i juz by bylo weganskie.[/QUOTE] to pewnie dlatego wegański majonez smakuje tak samo jak "zwykły" - bo jedno i drugie ma mało z jajkiem wspólnego nie pojmuję po co tam ta wołowina. jeśli chodzi o smak umami to mogli dodać sos sojowy albo aromat grzybowy
|
#298 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
Teściowa ostatnio dała mi w 'prezencie' urodzinowym - majtasy z nogawkami (trójpak) na dupę wielkości dupy słonia (nie, nie posiadam takich gabarytów, ale widocznie w jej oczach pełnych miłości - owszem), plus rajstopy XXL w kolorze bardzo dziwnego mega ciemnego beżu i kasetę VHS (dalibóg - nie posiadam stosownego odtwarzacza - tak od końca lat 90tych ubiegłego wieku). I nic słodkiego
Bo teraz wy młode, to ciągle na diecie Rodzina to podstawa. Autorka potwierdzi ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- :d |
|
|
|
#300 |
|
live your passion
|
O kurde, a ja w zeszłym kupiłam świąteczne skarpety za 10zł dziewczynie młodszego brata. Muszę przekopać wizaż czy nie ma wątku o mnie
.A tak w punktach: - Wy jej kupiliście na spółkę coś za 70zł (35zł od osoby), - ona Wam kupiła dużą świeczkę, - Ty jej nie kupiłaś nic na urodziny, - nie zaprosiłaś jej na swoje urodziny, - ale przyszłaś z ciastem do jej domu, - i masz pretensje, że kupiła jakiś drobiazg. Nikt nie mówi, że masz skakać pod niebiosa, bo dostałaś szminkę, ale przecież to nie jest tak, że robiłaś imprezę, przed którą wysyłałaś wszystkim oficjalne zaproszenia. Ona była u siebie, Ty przyszłaś z ciastem, więc kupiła coś małego by coś dać. O Twoim przyjściu mogła dowiedzieć się tego samego dnia. Mogła też uważać, że ta szminka jest tania, ale dobra i przekonać Cię byś nie wydawała większej kwoty na taki sam lub gorszy produkt. Mogła też uważać, że w tym kolorze byłoby Ci dobrze. Doceń gest (nawet jeśli nietrafiony, bo nie zna Cię na tyle), a nie zaglądaj innym do portfela. Bardzo księżniczkujesz. Czas dorosnąć. [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7891118 1]Teściowa ostatnio dała mi w 'prezencie' urodzinowym - majtasy z nogawkami (trójpak) na dupę wielkości dupy słonia (nie, nie posiadam takich gabarytów, ale widocznie w jej oczach pełnych miłości - owszem), plus rajstopy XXL w kolorze bardzo dziwnego mega ciemnego beżu i kasetę VHS (dalibóg - nie posiadam stosownego odtwarzacza - tak od końca lat 90tych ubiegłego wieku). I nic słodkiego Bo teraz wy młode, to ciągle na diecie Rodzina to podstawa. Autorka potwierdzi ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- :d[/QUOTE] Może to tak na przyszłość, bo chce byś długo żyła, a potem takie majtasy czy rajtki to strój może nie obowiązkowy, ale przydatny .
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez TakaSamaInna Czas edycji: 2017-11-18 o 01:29 Powód: cytat |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

przykro mi. Nie rozumiem, po co tam na sile tego beefa dodaja. U mnie jest napisane, ze uzywane sa tylko oleje roslinne, a frytki musza byc frytowane w innej maszynie niz mieso i ryba.